- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
Bende son sınavda o civarda yapmıştımCanım matematik istedikten sonra öğrenilir. Ben sınavda 7 net yaptım. Aslında stres ve heyecanimi yenseydim daha fazla olacaktı. Bir kac soruyu yarım bırakmak zorunda kaldım. Mehmet hocaya borçluyum. Çok seviyorum
Ben ramazan yetginin aldım video+kitap üzerinden gidiyorumHerkese merhaba , lisans tarih için onerebileceginiz kitap varmi
Ramazan yetkinin aldım , videoyu da izliyordum ancak videolar çok uzun ve zaman kaybı gibi geldiği için bıraktım. İki çocuğum var ve çalışabilme.surem çok kısıtlı. İyi mi ettim kötü mü bilemiyorum şu andaBen ramazan yetginin aldım video+kitap üzerinden gidiyorum
Benimde tek çocuğum var akşamları ancak çalışabiliyorum. Boş konuştuğu yerleri sarıyorum ileriRamazan yetkinin aldım , videoyu da izliyordum ancak videolar çok uzun ve zaman kaybı gibi geldiği için bıraktım. İki çocuğum var ve çalışabilme.surem çok kısıtlı. İyi mi ettim kötü mü bilemiyorum şu anda
daha sınava var aslında. aker kartaldan da dinleyebilirsiniz. ya da kamplar var Mehmet eğit sanırım onlardan bakabilirsinizRamazan yetkinin aldım , videoyu da izliyordum ancak videolar çok uzun ve zaman kaybı gibi geldiği için bıraktım. İki çocuğum var ve çalışabilme.surem çok kısıtlı. İyi mi ettim kötü mü bilemiyorum şu anda
Canım benim çok teşekkür ederim, çok yüksek kapatıyorASSOSyal sosyalim sen sosyoloji mezunusun demi. Yurt yönetim memuru alınacak haberin olsun senin bölümde var
Karakuza tarih,aydın yüce, ramazan yetginHerkese merhaba , lisans tarih için onerebileceginiz kitap varmi
Ben yüksek kapatacağını düşünmüyorum artık bölümlere göre ya düşecek gibi geliyor banaCanım benim çok teşekkür ederim, çok yüksek kapatıyorbos geçmedim yinede
Aker Kartal Türkçe, Mehmet Eğit Coğrafya değil midaha sınava var aslında. aker kartaldan da dinleyebilirsiniz. ya da kamplar var Mehmet eğit sanırım onlardan bakabilirsiniz
bu kadar uzağım herhalde... mehmet eğitin internet sitesinde kamp sattığını görmüştüm. aydın yüceAker Kartal Türkçe, Mehmet Eğit Coğrafya değil mi
Bende öyleydim de önceki sene vakıf oldumbu kadar uzağım herhalde... mehmet eğitin internet sitesinde kamp sattığını görmüştüm. aydın yücebahsettiğim adam. kusura bakmayın karıştırmışım. başlamadım ben de henüz
Konyayi yazdım kuzum,bakalım gelirse mucize olurBen yüksek kapatacağını düşünmüyorum artık bölümlere göre ya düşecek gibi geliyor bana
hahaha ben de ilahi güç bekliyorum iteklemesi içinBende öyleydim de önceki sene vakıf oldum
Soru bankası değil mi bunlar? Pegemi ve datayi da duymuştum o nasıl sizceKarakuza tarih,aydın yüce, ramazan yetgin
Hadi inşallah yaa. Konya bende de en yüksek sayıdaydi yazmadımKonyayi yazdım kuzum,bakalım gelirse mucize olur