- 2 Ağustos 2013
- 34.315
- 102.523
Ben bi gazla başladım temmuzda. Sonra evden çıkma durumu oldu koptum. Ev arama ev toplama hala uğraşıyorum kaldı öylece.hahaha ben de ilahi güç bekliyorum iteklemesi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi gazla başladım temmuzda. Sonra evden çıkma durumu oldu koptum. Ev arama ev toplama hala uğraşıyorum kaldı öylece.hahaha ben de ilahi güç bekliyorum iteklemesi için
bi türlü nereden başlasam bilemiyorum. plan yapamadım. kpss eğitim koçu tutmayı düşünüyorum bu yüzdenBen bi gazla başladım temmuzda. Sonra evden çıkma durumu oldu koptum. Ev arama ev toplama hala uğraşıyorum kaldı öylece.
Canım soru bankası istiyorsan ramazan yetkin,ismail Adıgüzel. Net pegemin soru sayısı az oluyor tavsiye etmem.ama tabiki güzelSo
Soru bankası değil mi bunlar? Pegemi ve datayi da duymuştum o nasıl sizce
Rabbim hepimizin kalbine göre versin kuzum, benimde gelmesi imkansız. Boş kalmasın dedim sadeceHadi inşallah yaa. Konya bende de en yüksek sayıdaydi yazmadım kırıkkaleyi yazdım ama benim imkansız çok berbat sonucum. Bu sene iyi çalışcam dedim kaldım öyle yine hep bi aksilik çıkıyor yahu
Bölümün neydibi türlü nereden başlasam bilemiyorum. plan yapamadım. kpss eğitim koçu tutmayı düşünüyorum bu yüzden
Amin kuzum amin. Bende yapmış olmak için yaptımRabbim hepimizin kalbine göre versin kuzum, benimde gelmesi imkansız. Boş kalmasın dedim sadece
mühendisimBölümün neydi
sizin nedirBölümün neydi
Matematik daha iyidir o zaman. Tarih coğrafya nasıl onlardan başla bence. Bende matematikçiyim. Tarihi hiç yapamıyor ve sevmiyorum ondan başlamıştım. İnan başlayınca devamı geliyor önemli olan ilk adımı atmakmühendisim
pek iyi değil maalesef. 2022de 80 aldım oturup çalışmadım o sınava da. benim de Türkçem çok ama çok kötü ondan başlamak için kitaplar satın aldım ama olmuyo. Türkçeden özel ders almayı düşünüyorum. bjr de oturup ders çalışamıyorum ben sınavı da çözemiyorum. fenalık geçiriyorum geçen bir dershaneye denemeye girdim saçımı başımı yolacaktim Boyle bir sıkıntı yok. resmen üstüme kabus gibi çöktüMatematik daha iyidir o zaman. Tarih coğrafya nasıl onlardan başla bence. Bende matematikçiyim. Tarihi hiç yapamıyor ve sevmiyorum ondan başlamıştım. İnan başlayınca devamı geliyor önemli olan ilk adımı atmak
O zaman sıkıntı bu. İlk önce onu halletmeniz lazımpek iyi değil maalesef. 2022de 80 aldım oturup çalışmadım o sınava da. benim de Türkçem çok ama çok kötü ondan başlamak için kitaplar satın aldım ama olmuyo. Türkçeden özel ders almayı düşünüyorum. bjr de oturup ders çalışamıyorum ben sınavı da çözemiyorum. fenalık geçiriyorum geçen bir dershaneye denemeye girdim saçımı başımı yolacaktim Boyle bir sıkıntı yok. resmen üstüme kabus gibi çöktü
2 mesleğiniz mi var konunuzda hemşire olduğunuzu görmüştümmühendisim
lisede sağlık meslek okudum hemşire olarak mezun oldum. üniversitede mühendislik okudum. dolayısıyla hemşirelik diplomam geçerli değil. ama babama göre hala hemşireyim2 mesleğiniz mi var konunuzda hemşire olduğunuzu görmüştüm
Babalar iştelisede sağlık meslek okudum hemşire olarak mezun oldum. üniversitede mühendislik okudum. dolayısıyla hemşirelik diplomam geçerli değil. ama babama göre hala hemşireyim
nasıl halledicem bilmiyorum kütüphaneye gitme planı yapıyorum. deneme çözerek alışacağım herhaldeO zaman sıkıntı bu. İlk önce onu halletmeniz lazım
Yavaş yavaş süre artırın. Kaç dakikada sıkılıyorsanız. Mesela ilk gün 1 saat sonra 1.5 saat gibi gibi.nasıl halledicem bilmiyorum kütüphaneye gitme planı yapıyorum. deneme çözerek alışacağım herhalde
rakiplerim günde 12 saat ders çalışıyor görüyorum. bu da canımı sıkıyor 90+ almam lazım. ama Sınavın önemini kavramış değilimYavaş yavaş süre artırın. Kaç dakikada sıkılıyorsanız. Mesela ilk gün 1 saat sonra 1.5 saat gibi gibi.
Ramazan yetkini aldım. İsmail adı güzelin konu anlatımı var ama sorusunu da alayım o zaman .Canım soru bankası istiyorsan ramazan yetkin,ismail Adıgüzel. Net pegemin soru sayısı az oluyor tavsiye etmem.ama tabiki güzel