Bende tarihte sıkıntı yaşıyorum genellikle hafızam pek iyi değil unutuyorum o yüzden ezber değilde öğrenmek için uğraşıyorum. Bende Ameliyathane hizmetleri mezunuyum.Allah razı olsun
Beni sıkan tarih daha çok anlayamıyorum sevemiyorumaaa senin de kötü olmuş. İşte bir şeyler çıkıyor düzen bozuluyor maalesef. Matematik bölümü mezunuyum. Formasyonum yok. Senin bölümün ne
Aynen ezber olunca unutuluyor. Ablam kpss ye girdiğinde hep full yapardı tarih coğrafya ya da 1 2 yanlış ancak. Onun dediği konu sonrası bol bol bölüm denemesi çözmek. Ne kadar çok soru çözersen o kadar akılda kalıyor diyordu.Bende tarihte sıkıntı yaşıyorum genellikle hafızam pek iyi değil unutuyorum o yüzden ezber değilde öğrenmek için uğraşıyorum. Bende Ameliyathane hizmetleri mezunuyum.
İnş canım, vaktimizi bekliyoruz ibs bir gün olacak hepimiz içinSaol canım inşallah sende başarırsın, 2024 e daha çok var Türkçe ve matematikten bol soru Bankası bitir. Hiç boşlama sonra insan bu zamanları kaçırdığı için pişman oluyor
Canım iyi olmaya çalışıyorum. Ablam gelmişti il dışından 20 gün kaldılar. Ev kalabalık ara ara bakabildim. Sen napıyorsun? Bu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Bir sonraki bayramda atanmış olmak ümidiyle
Bende idare eder kuzumCanım iyi olmaya çalışıyorum. Ablam gelmişti il dışından 20 gün kaldılar. Ev kalabalık ara ara bakabildim. Sen napıyorsun? Bu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Bir sonraki bayramda atanmış olmak ümidiyle
Aynen öyle canım. İnişler çıkışlar hepimizde oluyor zaman zaman.Bende idare eder kuzumhayat işte, bizim istediğimiz planladığımız gibi olmuyor bazen amiiinnnnnnn
Buna şükür kuzumAynen öyle canım. İnişler çıkışlar hepimizde oluyor zaman zaman.
İnşallah güzel geçer canım.Ben doğum günümde sınava giricem, bu reva mıdırinş hediye kadar güzel geçer
İnş kuzucum,hayırlısı artıkİnşallah güzel geçer canım.
Canim bayram tatiline memlekete gittim geldim, eşim yanıma geldi çalışmaya başladı derken düzen kurmaya çalışıyorum.
Yaaa eşinin gelmesine çok sevindim kuzum, hersey geçiyor bak. Sen alıştın mı işineCanim bayram tatiline memlekete gittim geldim, eşim yanıma geldi çalışmaya başladı derken düzen kurmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışmalar ?
Alıştım canim şükür. Bir rutin oluşturduk. Elhamdülillah.Yaaa eşinin gelmesine çok sevindim kuzum, hersey geçiyor bak. Sen alıştın mı işinebende idare ediyorum canım, çalışmaya çalışıyorum
Harika kuzum çok sevindim, dualarına talibim her zamanAlıştım canim şükür. Bir rutin oluşturduk. Elhamdülillah.