- 13 Haziran 2020
- 219
- 549
- 37
Merhaba ben şimdi finallerime çalışıyorum. Hepsini verdikten sonra kpssiçin çalışmalara başlayacağım inşallah. Çok heyecanlıyımmNeden kimse gelmiyo
Allah rast getirsin canım, başarılar dilerimMerhaba ben şimdi finallerime çalışıyorum. Hepsini verdikten sonra kpssiçin çalışmalara başlayacağım inşallah. Çok heyecanlıyımm
Amin hepimizin de inşallah. 2024 bizim yükseliş yılımız olsunAllah rast getirsin canım, başarılar dilerimheyecanın hiç bitmesin
Ben gerilmeye başladımKızlar merhaba nasıl gidiyor çalışmalar
Son bir ayda iyi bir stres çöküyor sanırım o yüzden kimse yokBen gerilmeye başladımkimsede yazmıyor zaten
Çok teşekkür ederim canım benim, evet puanım başka bölümlere göre belki kötü değil ama benim için hiçbir anlamı yokSon bir ayda iyi bir stres çöküyor sanırım o yüzden kimse yok
Bence gerilmeyin 76 puan almıştınız galiba geçen seneki sınavdan ki o sınav bayağı zordu bu sınavdan daha iyi puan alırsın tek seneyi o kadar zorlamazlar diye umut ediyorum
Bende geçen sene stresten çökmüştüm bu sene rahatım tek yıl ya atamam olmuyor benim sadece kendimi denemek için gireceğim 24 için nolur bilemiyorum ya insan cidden stres kaygı çekiyor Allah yardımcımız olsun matematiği halledersek zaten kpss o kadar sıkıntılı olmaz iş matematikte inşallah başarılı oluruzÇok teşekkür ederim canım benim, evet puanım başka bölümlere göre belki kötü değil ama benim için hiçbir anlamı yokbu yıl kendimle yarısip daha fazla matematik yapmak hedefim işte o zaman güvenim gelecek kendime hemde 24 için hazırlık olacak. Bazen gerçekten çöküyor
Tekli yıl olduğu için bende rahat olmaya çalışıyorum canım,deneyeceğiz sadece. Kendimizi deneyelim. Yükseltelim inş netlerimiziBende geçen sene stresten çökmüştüm bu sene rahatım tek yıl ya atamam olmuyor benim sadece kendimi denemek için gireceğim 24 için nolur bilemiyorum ya insan cidden stres kaygı çekiyor Allah yardımcımız olsun matematiği halledersek zaten kpss o kadar sıkıntılı olmaz iş matematikte inşallah başarılı oluruz
İnşallah canım Allah hakkımızda hayırlısı nasip etsin bu adalet bakanlığının alımları oluyor 35 yaş sınırlı eğer yaş olarak uygunsan o alımları bir değerlendir benceTekli yıl olduğu için bende rahat olmaya çalışıyorum canım,deneyeceğiz sadece. Kendimizi deneyelim. Yükseltelim inş netlerimizi
Çok teşekkür ederim canım, yasim uymuyor malesef. Yaş sınırı olmayan alımlar yada merkezi alımlar tek şansımİnşallah canım Allah hakkımızda hayırlısı nasip etsin bu adalet bakanlığının alımları oluyor 35 yaş sınırlı eğer yaş olarak uygunsan o alımları bir değerlendir bence
Ha anladım canım olsun ben bu merkezi atamayı halledeceğine inanıyorum inşallah 85 ve üstü puanı alacaksın geçen sene iptal olması yeniden yapılması yeni soru tarzını ilk kez sınavda görmemiz şaşırttı bizi bundan sonrası için bir aksilik çıkmaz inşallahÇok teşekkür ederim canım, yasim uymuyor malesef. Yaş sınırı olmayan alımlar yada merkezi alımlar tek şansım
Amin canım, bende inanıyorum. Bugün olmazsa yarın olur sıkıntı yok. Pes etmeyi düşünmüyorum çünkü ben bunu istiyorumHa anladım canım olsun ben bu merkezi atamayı halledeceğine inanıyorum inşallah 85 ve üstü puanı alacaksın geçen sene iptal olması yeniden yapılması yeni soru tarzını ilk kez sınavda görmemiz şaşırttı bizi bundan sonrası için bir aksilik çıkmaz inşallah
Canım konu anlatımı alma,çok boğucu. Video ders notu al. Hatta fırsatın varsa youtubedan hocaların derslerini takip edip kendin yaz. Yeni baskıyı bekleme,zaten sadece kapaklar değişiyor, konular ayni. Benden tavsiye soru bankası al bu yılKitap alcam bu sene şu an 2023 ün var onlardan alayım mı yoksa yeni baskı bekleyim mi ne dersiniz
Coğrafya Türkçe video ders notu aldım. Tarih Ramazan Yetginin aldım video ile birlikte ilerleyim diye. Geçen sene çalışırken youtubedan izleyip not çıkarıyordum notlarda yarım kaldıCanım konu anlatımı alma,çok boğucu. Video ders notu al. Hatta fırsatın varsa youtubedan hocaların derslerini takip edip kendin yaz. Yeni baskıyı bekleme,zaten sadece kapaklar değişiyor, konular ayni. Benden tavsiye soru bankası al bu yıl