- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Canim ben sınav iptal olunca Türkçe'den bir kaç dilbilgisi konusunu Yelda hocadan dinledim. Ve pişman oldum tüm konuları dinlemedigime. Kesinlikle tavsiye ederim.Yok yok doğru anladım da Türkçe deyince aklıma çok hoca gelmiyor. İlk öznur hoca geldi ondanda sıfır elektrik aldığımı belirteyim dedimgizem hocayı dinlemiştim dil bilgisi için idare eder kötü diyemeyiz. Başka kimler kaldi zate civcikim
Bende son anda bir iki videosuna denk geldim kuzum,şans verilebilir dediğin gibiCanim ben sınav iptal olunca Türkçe'den bir kaç dilbilgisi konusunu Yelda hocadan dinledim. Ve pişman oldum tüm konuları dinlemedigime. Kesinlikle tavsiye ederim.
Rüştü hocanın taktiklerle paragraf ve dilbilgisi o çözmüştüm 2020 diydi sanırım. Taktiklerin hiçbiri tutmadıBende son anda bir iki videosuna denk geldim kuzum,şans verilebilir dediğin gibirüştü hocanında dilbilgisinde temel atma konusunda iyi olduğunu düşünüyorum ama paragrafta değil
Haha aynenYok yok doğru anladım da Türkçe deyince aklıma çok hoca gelmiyor. İlk öznur hoca geldi ondanda sıfır elektrik aldığımı belirteyim dedimgizem hocayı dinlemiştim dil bilgisi için idare eder kötü diyemeyiz. Başka kimler kaldi zate civcikim
Onu da hiç dinlemedim bakarım ben de bi araCanim ben sınav iptal olunca Türkçe'den bir kaç dilbilgisi konusunu Yelda hocadan dinledim. Ve pişman oldum tüm konuları dinlemedigime. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bence de taktik maktik boş yani.Rüştü hocanın taktiklerle paragraf ve dilbilgisi o çözmüştüm 2020 diydi sanırım. Taktiklerin hiçbiri tutmadıondan 2022 de hiç bakmadım.
Taktik tutturamadim bendeRüştü hocanın taktiklerle paragraf ve dilbilgisi o çözmüştüm 2020 diydi sanırım. Taktiklerin hiçbiri tutmadıondan 2022 de hiç bakmadım.
Canım çok güzel bir gelişme bu, çok sevindim. O sınav alan ile ilgili mi oluyor yoksa yine kpss benzeri miKızlar benim de 3 sene sonra unvan değişikliği sinavim olacak.
Benim tekniker diplomam da var. Tekniker maaşı +2 bin daha fazla. Ondan teknik kadroya geçmek için unvan değişikliği sınavına gireceğim.
Bir de alanında 3 sene çalışma şartı ile uzmanlık sınavına girilebiliyor. 3 sene sonra hem 3 sene calismisligim oluyor hem de kadroya geçmiş oluyorum. Ondan bir de uzmanlık sınavına gireceğim.
Çalışmaya başlayip 1 sene duzenimi kurayım da bu sınavlara çalışmaya başlayacağım.
Yani ders çalışmak bir türlü yakamı bırakmıyor
Alanla ilgiliymis canim.Canım çok güzel bir gelişme bu, çok sevindim. O sınav alan ile ilgili mi oluyor yoksa yine kpss benzeri mi
Canim insan cozdukce cozecegi geliyor. Matematik çok zevkli aslında.Kpss videoları ve atölye serisi matematik kitabina geçmek için sabırsızlanıyorumdeli miyim neyim
İnş benim sonumda öyle olur kuzum yaaa, eğer basarirsam süper olacakCanim insan cozdukce cozecegi geliyor. Matematik çok zevkli aslında.
Sosyalim valla açıkçası bu aralar biraz moralsizim sayfaya da yansimasin diye fazla yazmiyorumAh ah eskiden burası sayfalarca yazilirdişimdi
Canim vitamin kullansana enerjini yükseltiyor.Sosyalim valla açıkçası bu aralar biraz moralsizim sayfaya da yansimasin diye fazla yazmiyorum
Program yaptım uyamıyorum ama program gayet hafif. Benim zamanım kalmiyo temizlik dışarı çık işleri hallet derken zaten gün bitiyor. Neyse biraz gecikmeli de olsa bitirmeye caliscam.
Bir de aşırı yorgunum ya hala atamadım üstümden sınavın yorgunluğunu kafam çok doluböyle yani. İnş düzene oturur
Tavsiye ettiğin bi marka var mi canim pharmaton mu kullaniyordun senCanim vitamin kullansana enerjini yükseltiyor.
Evet canim bunu tavsiye ederim.Tavsiye ettiğin bi marka var mi canim pharmaton mu kullaniyordun sen
Tamam canim bakayım sağ olEvet canim bunu tavsiye ederim.
Sabahları yorgun uyanmam bitmişti bunu kullanırken
Seni çok iyi anlıyorum canım. Dış etkenler çok etkiliyor. 20 yaşında da değiliz ki kapimiza kapatalım dışarı çıkmayalım, annemiz bize hizmet etsin diye bekleyelimSosyalim valla açıkçası bu aralar biraz moralsizim sayfaya da yansimasin diye fazla yazmiyorum
Program yaptım uyamıyorum ama program gayet hafif. Benim zamanım kalmiyo temizlik dışarı çık işleri hallet derken zaten gün bitiyor. Neyse biraz gecikmeli de olsa bitirmeye caliscam.
Bir de aşırı yorgunum ya hala atamadım üstümden sınavın yorgunluğunu kafam çok doluböyle yani. İnş düzene oturur