- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
İnşallah gelir canım hemen olabilir.Canım bir kere verdim sıkıntı olmadı. Bu ikinci bakalım, ayın birinde verdim siparişi hâlâ hazırlanıyor. Bende bursadayim aslında ellerinde kitap yok belki
Hallederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gelir canım hemen olabilir.Canım bir kere verdim sıkıntı olmadı. Bu ikinci bakalım, ayın birinde verdim siparişi hâlâ hazırlanıyor. Bende bursadayim aslında ellerinde kitap yok belki
Hallederiz
Canım ne yaptın cözebildiniz mi eşya konusunu?Burda da canim gömme dolap yapmışlar. Ama benim dolabin yarı buyuklugunde.
Benim şu an mutfak tezgahımda, kahve makinem, türk kahvesi makinem, hamur yoğurma makinem vs. Var. Bu evde sadece yikadigim bulaşıkları koyabilecegim minik bir tezgah var. Bunları da ne yapacağım hiç bilemiyorum.
Atandigim haberini aldım, ilçeyi duyan herkes orada ev sorunu var dedi, sevinemedim o heyecanımı tam yaşayamadım bile. Bir kaç gün uyuyamadım, eşime dedim gidip bir bakalım, benim kafamda birşeyler netleşmesi gerek dedim.
Gittikki küçük ilçe, memurlar hep merkeze gidiş geliş yapıyor. 2 tane otirulacak ev bulduk ikisi de 70 m²
Neyse rabbim bir yoluna koyar inşallah.
Salon takımıni satilaga çıkartacağız canim. Bakalım alan olacak mı.Canım ne yaptın cözebildiniz mi eşya konusunu?
Tedarik edildi gözüküyor ama hala kargoya vermediler. İnş iptal etmezler. Çağrı merkezi de açmıyorİnşallah gelir canım hemen olabilir.
İnşallah şu gibi akar gider işleriniz canımSalon takımıni satilaga çıkartacağız canim. Bakalım alan olacak mı.
Burası ilçe olumca, şehir merkezleri gibi ilgi olmuyor 2. El eşyaya.
Canım üçüncü tercih listesi açıldı. Mühendis alınıyor. Bir bak istersenİnşallah şu gibi akar gider işleriniz canım
En mantıklısı satmak cikacaginiz zaman da yenilemiş olursunuz
Tüh ya. Yani ilginçtir benim bi arkadasim sürekli alıyor ordan o çok memnun. Ama ben bi kere denedim böyle oldu bi daha da almadim anlamadım neye göre değişiyor.Tedarik edildi gözüküyor ama hala kargoya vermediler. İnş iptal etmezler. Çağrı merkezi de açmıyor
Canim o kadar umutsuzum ki görmedim bakmadım bile. Neresi açıyor?Canım üçüncü tercih listesi açıldı. Mühendis alınıyor. Bir bak istersen
Canim bir program yap o kitapları bitir.Tüh ya. Yani ilginçtir benim bi arkadasim sürekli alıyor ordan o çok memnun. Ama ben bi kere denedim böyle oldu bi daha da almadim anlamadım neye göre değişiyor.
Ben de kitap alcam da. Eski kitapları cozesim yok 2018 kpssye sözde caliscam diye taa o zamandan aldığım kitaplar bile duruyor. Gerçi bu pahalilikta onları bırakıp yeni kitap almak da ne kadar mantıklı bilmiyorum da..
Bir kere sorunsuz gelmişti, bu sefer uzadı. Iptal de edilmiyor. İnş onlar iptal etmezse gelir kuzum ben eski kitaplarımı hep ayirdim saticamTüh ya. Yani ilginçtir benim bi arkadasim sürekli alıyor ordan o çok memnun. Ama ben bi kere denedim böyle oldu bi daha da almadim anlamadım neye göre değişiyor.
Ben de kitap alcam da. Eski kitapları cozesim yok 2018 kpssye sözde caliscam diye taa o zamandan aldığım kitaplar bile duruyor. Gerçi bu pahalilikta onları bırakıp yeni kitap almak da ne kadar mantıklı bilmiyorum da..
Bu da mantıklı aslında.Canim bir program yap o kitapları bitir.
Bilgiler çok değişmedi biliyorsun ki yeni kitaplar da alacaksın zamanla.
Sanayi bakanlığı, osym.gov.tr liste açıklandı, dene bır şey olmazCanim o kadar umutsuzum ki görmedim bakmadım bile. Neresi açıyor?
İyi yapmışsın canım online bi yerden mi satıcaksin?Bir kere sorunsuz gelmişti, bu sefer uzadı. Iptal de edilmiyor. İnş onlar iptal etmezse gelir kuzum ben eski kitaplarımı hep ayirdim saticam
Teşekkür ederim söylediğin için sosyalim bakayimSanayi bakanlığı, osym.gov.tr liste açıklandı, dene bır şey olmaz
İnş banada faydası olur canım yaa öyle çok istiyorum ki bkm ye vericem canım,kilosunu 2,5 liraya alıyor.İyi yapmışsın canım online bi yerden mi satıcaksin?
İnşallah gelir bi an önce canım ya.
Bu arada senin dediğin mat kitabını gördüm semra dilekci videosunda bahsetti gerçekten güzelmis
Ben ikinci tercihte yapmıştım ama tabi gelmesi imkansızdi. Ortaogretim hizmetli 93 ile kapatmışTeşekkür ederim söylediğin için sosyalim bakayim
Aa öyle bir şey olduğunu ilk kez duydum iyiymisİnş banada faydası olur canım yaa öyle çok istiyorum ki bkm ye vericem canım,kilosunu 2,5 liraya alıyor.
Ben memurlar nete bakıyorum kuzum orası kolayima geliyorASSOSyal bu arada alımları toplu yayınlayan bi yer var mı bildiğin canım nerden takip ediyorsun ?
Ben genelde e devletten takip ediyorum ama.
Burada sokaklarda arabayla geçip kitap toplayanlar da var kuzu ama ben bkm bilindik diye oraya vericemAa öyle bir şey olduğunu ilk kez duydum iyiymis
İnşallah olacak bu sene bizim senemiz olsun