- 31 Ağustos 2012
- 21.714
- 35.022
İnşallah canım inşallah.Safransari hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim. Sevindim . Darısı, bizlere olsun. Bir gün bizler de yazarız inşallah senin gibi.
Dualarım sizin için artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallah.Safransari hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim. Sevindim . Darısı, bizlere olsun. Bir gün bizler de yazarız inşallah senin gibi.
Ayy yerinde olsam uyuyamam,kimbilir nasıl güzel bir duygudur kuzuİnşallah canım inşallah.
Dualarım sizin için artık.
UyuyamıyorumAyy yerinde olsam uyuyamam,kimbilir nasıl güzel bir duygudur kuzu
Koyar canim benim, bu bile imkansız gibiydi ama gerçek oldu onlarda çözülür Allah büyükUyuyamıyorum
Canim mutluyum ama küçük bir ilçe olması, kaloriferli evlerin olmaması, sobaliymis evler, bunlarin sıkıntısını yaşamaya başladım şimdide.
Rabbim yoluna koyar inşallah herşeyin.
merhabaKızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Ben sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. Bugünkü kılavuzda yazabileceğim iki yer var. Bunlardan biri üniversitede memur/bilgisayar işletmeni. Ben aynı zamanda lisans öğrencisiyim, önceliğim okulu uzatmadan bitirmek.. Ama maddi açıdan ve birkaç şeyden ötürü de hem çalışıp hem okurum diye düşünmüştüm. Üniversitelerde memur/bilgisayar işletmeni olarak çalışma koşulları hakkında bilginiz var mı? Sınavlara girmek için izin konusunda sıkıntı yaşar mıyım sizce? Ne yapacağımı şaşırdım, yazın kpss ye bakarken hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim:/
hangi ilce canım burası. kaloriferli ev yok muymuş. doğal gaz olsaydı . doğalgaz sobası kurardın. o da çok kullanışlı en azından kömür derdin olmaz .Uyuyamıyorum
Canim mutluyum ama küçük bir ilçe olması, kaloriferli evlerin olmaması, sobaliymis evler, bunlarin sıkıntısını yaşamaya başladım şimdide.
Rabbim yoluna koyar inşallah herşeyin.
Doğalgaz da daha yokmuş ilçedehangi ilce canım burası. kaloriferli ev yok muymuş. doğal gaz olsaydı . doğalgaz sobası kurardın. o da çok kullanışlı en azından kömür derdin olmaz .
anladım canım . baya küçük ilçe o zaman .Doğalgaz da daha yokmuş ilçede
Çevre ve şehircilik bakanlığıanladım canım . baya küçük ilçe o zaman .
çalıştığın kurum nasıl bir yer baktın mı netten .
Merhaba, yanıt icin çok teşekkür ederim öncelikle. Eğer uzamazsa 2024 Haziran'da mezunum. Asıl yapmak istediğim iş suanki okuduğum bölüm. Sakıncası yoksa özelden yazabilir miyim?merhaba
ben de üni personeliyim.
ayrıca lisans okuyorum . bu sene dgs ile girdim.
amir izin verdiği sürece hiç bir sorun yaşamadan okuyabilirsin.
benim amirlerim izin verdiler . öncelik okulun olsun diyorlar hatta.
bi yıl yoğun dersler var . belki seneye de öyle. dgs ile gelince ortadan başladım. aldığım derslerden muaf saydılar.
senin kaçıncı yılın . kaç senen var önünde.
okulu dondurma imkanın olabilir . en kötü ihtimalle.
o arada okuduğun okulda memur olma ile ilgili birim değişikliği yapabilirsin . okuduğun okulda memur olursan daha kolay olabilir .
bilemedim . aslında okuma hakkın var ama amir insiyatifinde .
umarım gönlüne göre olur her şey.
Yaaaaaaaaa yeriimmm eşin ne diyor kuzu sevindi miÇevre ve şehircilik bakanlığı
Milli emlak bölümünde çalışacakmisim.
İş tanımı daha tam olarak bilmiyorum.
Atandigim ilçede 2 memur varmış bu bölümde çalışan. Şimdi 2 kişi daha atandı, 4 kişi olmus olacağız..
Yaa safraaann şimdi gördüm çok sevindim hayırlı olsun ❤Çevre ve şehircilik bakanlığı
Milli emlak bölümünde çalışacakmisim.
İş tanımı daha tam olarak bilmiyorum.
Atandigim ilçede 2 memur varmış bu bölümde çalışan. Şimdi 2 kişi daha atandı, 4 kişi olmus olacağız..
Canim malatyaya mi atandin konusmalarinizdan öyle anladım amaCanim bekar olunca bu işler kolay da , evliyken çocuk, çocuğun okulunu, eşin tayin durumunu, ev satılabilecek mi, gittiğim ilçe küçük 16 bin nüfuslu ev bulabilecek miyim, kaloriferli ev yok diyorlar vs.
Yani kafa bir milyon su an
Malatya malatya bulunmaz eşinCanim malatyaya mi atandin konusmalarinizdan öyle anladım ama
Malatya'da yaşadım önceden çok güzel bi şehirdir insanları çok sicakkanlidir hemen alışırsın hele yemekleri
Valla öyle dedikleri kadar var bi oraya giderken ağlıyorsun bir de ayrılırken agliyorsun cokk seviyorum benMalatya malatya bulunmaz eşin
Atandığım şehri bende çok sevicem,allahım söz veriyorumValla öyle dedikleri kadar var bi oraya giderken ağlıyorsun bir de ayrılırken agliyorsun cokk seviyorum ben
Allahim ben de çok sevicem söz veriyorum yeter ki atanalım hayırlısıylaAtandığım şehri bende çok sevicem,allahım söz veriyorum
Bu topik hepimize uğur getirsin sonra, memur sorunlarımızı konuşalım kuzumAllahim ben de çok sevicem söz veriyorum yeter ki atanalım hayırlısıyla