- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Etiketliyim seni canimLink atsana canim, bulamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketliyim seni canimLink atsana canim, bulamadim
Canım tek yillardakine giriyo musun sen?2 eylülde açıklanacakmis,üçünde yeniden başlarım olmadı
Giriyorum canım ama işime yaramiyor, merkezi olmaz sözleşmeli olurCanım tek yillardakine giriyo musun sen?
Gerçi tek yillarda da üniversitelere falan ataniyolarmis ben bilmiyodum kullanabildigimizi o puanı
Ben de girerim bundan sonra herhalde.
Bundan sonra ben de gircem. Bi kız var o da mühendis. 2020 kpss puanıyla kilpayi kaçırdı atamayı. Ama olmucagini bildiği için hep calisti. 2021 puanıyla üniversiteye memur olarak çok nadir açılan bi kadroya atandı. Hem de 2022 sınavından bir gün önce gerçekten nasip çok değişik bi ihtimal yaGiriyorum canım ama işime yaramiyor, merkezi olmaz sözleşmeli olur
Ya ben 31 Ağustos zannediyordum2 eylülde açıklanacakmis,üçünde yeniden başlarım olmadı
Nasip kısmet kuzum, bi yerden sonra olay bizden çıkıyor. Allah hayırlı kapılar açsın inş. Bazı sorular için bende çok kızıyorum kendime ama o sn gerçekten düşünemiyorum. Ben sabah ilaç içip gittim mesela ama bana mısın demedi, yine heyecanlandım. Son dakikalar ellerim titredi kontrol edemeyip yanlışa sapiyorum böyle olunca, hayırlısıBundan sonra ben de gircem. Bi kız var o da mühendis. 2020 kpss puanıyla kilpayi kaçırdı atamayı. Ama olmucagini bildiği için hep calisti. 2021 puanıyla üniversiteye memur olarak çok nadir açılan bi kadroya atandı. Hem de 2022 sınavından bir gün önce gerçekten nasip çok değişik bi ihtimal ya
Uzun süre çalışma konusunda da ben bi yıldır calisiyodum daha ne kadar calisabilirdim bilmiyorum
Vatandaslikta bi soruya sabah notumdan baktığım halde yanlış yaptım. Önceden kırk kere tekrar ettiğim halde hem de aylardır.. Yani bilmiyorum sosyal ya neye baglicagimi da şaşırdım artik amaan saldım gitti ne olacaksa olsun umrumda değil napiyim kendimizi parcaladik zaten surda mesajlarımız bile sahit
Bende haberlerde gördüm kuzuYa ben 31 Ağustos zannediyordum
Evet bence kesinlikle deneyin,sonra yine girersinizMutsuzum dostlarım. Bizim atamalar 90-95 ile. Şöyle bir baktım hatırlamadıklarım var tabi. 89 net saydım. Yetmiyor mesleki atanmama. Diyorum acaba düz memurluk mu yapsam...
89 net ile 90 üstü gelmesi gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorumMutsuzum dostlarım. Bizim atamalar 90-95 ile. Şöyle bir baktım hatırlamadıklarım var tabi. 89 net saydım. Yetmiyor mesleki atanmama. Diyorum acaba düz memurluk mu yapsam...
Çünkü en düşük memur maaşı 8-9bin. Ben zaten özelde 7bin alıyorum. Ve özel sektör kesinlikle bana göre değil. En iyisi devletin bir ucundan tutmak dedim.Evet bence kesinlikle deneyin,sonra yine girersiniz
Evet bencede 90 i geçmesi gerekmez mi89 net ile 90 üstü gelmesi gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum
89 net 89 puan dedi kpss uzmanı sitesi. Bir de tam 89 da değil kesin vardır hatırlamadıklarımdan yanlışım.89 net ile 90 üstü gelmesi gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum
En doğrusu, hepimiz bunun için uğraşıyoruz canimÇünkü en düşük memur maaşı 8-9bin. Ben zaten özelde 7bin alıyorum. Ve özel sektör kesinlikle bana göre değil. En iyisi devletin bir ucundan tutmak dedim.
Yine de kötü değil 89 net canım bravo 92 falan gelir bence89 net 89 puan dedi kpss uzmanı sitesi. Bir de tam 89 da değil kesin vardır hatırlamadıklarımdan yanlışım.
Ayyy keşke gelse vallahi ağlarım oturup. Ama çok zor bence. Kpss uzmanı genelde tutturuyor diyorlar bilemedimYine de kötü değil 89 net canım bravo 92 falan gelir bence
Yine de kötü değil 89 net canım bravo 92 falan gelir bence
Ayyy keşke gelse vallahi ağlarım oturup. Ama çok zor bence. Kpss uzmanı genelde tutturuyor diyorlar bilemedim
Canım ama sapma ne olur bilinmez o yüzden iki üç puan yüksek düşün derim. İnş gelir yaa,netlerin hiç kötü değil valla çok iyi. Hukuk mezunuydun dimi öyle hatırlıyorum sankiAyyy keşke gelse vallahi ağlarım oturup. Ama çok zor bence. Kpss uzmanı genelde tutturuyor diyorlar bilemedim