Aynı ben atanmak uğruna parçalanıyoruz vallahiSag ol baliim ben de sanayarim saat kestirdim geçti şükür canım ağrım
Ama fazla çalışamadım. Mutfağı toplarken falan aydin hocanın dünkü genel tekrarını dinledim . Şimdi bilim adamlarina bakıyorum.
Cok tesekkurler seneye inşallah sadece tavsiye vermek için gireriz buraya
Allahim ataniyim herkese yardım etcem valla
Ayy tekrar mı yapmış bende izleyeyimSag ol baliim ben de sanayarim saat kestirdim geçti şükür canım ağrım
Ama fazla çalışamadım. Mutfağı toplarken falan aydin hocanın dünkü genel tekrarını dinledim . Şimdi bilim adamlarina bakıyorum.
Cok tesekkurler seneye inşallah sadece tavsiye vermek için gireriz buraya
Allahim ataniyim herkese yardım etcem valla
Evet canim bak bakalimAyy tekrar mı yapmış bende izleyeyim
Daha o kadar çok var ki bakicam şeyEvet canim bak bakalim
Off ben bıraktım biraz dinleniyorum.. birazdan biraz şöyle bi montrö lozan falan bakarım.. bu arada Esra hoca instada çok güzel bikac sayfa çıkabilecek yerleri özetlemiş tavsiye ederim 5 dk ni almaz canım.Daha o kadar çok var ki bakicam şeytelefonda yığınla ekran görüntüsü var b8rde okunacak
İnşallah hepimiz canim çok sağ olCağnım kızlar Rabbim yolunuzu açık etsin yarın ki sınavda başarılar diliyorum ben bebeden dolayı elendimbi dahaki sınava inşallah atanmış olarak siz bana yol gösterirsiniz
Gördüm kuzu onada bakicamOff ben bıraktım biraz dinleniyorum.. birazdan biraz şöyle bi montrö lozan falan bakarım.. bu arada Esra hoca instada çok güzel bikac sayfa çıkabilecek yerleri özetlemiş tavsiye ederim 5 dk ni almaz canım.
Stres oldum niyeyse ya Allahim yardım etsin
İnşallah hicbisey bilmiyormuş hissi sınavda gider..
İnşallah hepimiz canim çok sağ ol
Caniiimmmm çok başarılı bir sınav olacak inşallahYarınki sınavda başarılar diliyorum yol arkadaşlarım.
Başarılar bebuskomİyi akşamlar kızlar süreç içerisinde her zaman burada olamadım ama yine de gelip sizlere başarılar dilemek istedim. Yarınki sınavda Allah yardımcımız olsun. Hepinize başarılar diliyorum
Civcikimmm çok başarılar kuzuuBaşarılar diliyorum kızlar hakkımızda hayırlısı olsun emeklerimizi aldığımız bi yıl olsun insallah
Amin canım.Rabbim utandırmasıninş yarin burada sınavın harika geçtiğini konuşuruz sizi seviyorum
O sınava daha yıl var ama2023/2024 için kpss arkadaşı arayan var mı acaba :)