- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ben de yarın böyle aklıma bi türlü girmeyen arada bi unuttuğum yerlere bakcam. Boru hatları gibi ıslahatlar gibi son bi tekrar..Canim ben not okuyorum. Soru çözmek birşey katmayacak diye düşündüm artık.
Benim de sinir durumum başladı, regl olsm da kurtulsam.
Beraber yaptık sosyalim kaç aydır beraberiz yaCanım benim sakin ol lütfen, sen gerçekten elinden geleni yaptın
Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah kuzucumBen de yarın böyle aklıma bi türlü girmeyen arada bi unuttuğum yerlere bakcam. Boru hatları gibi ıslahatlar gibi son bi tekrar..
Beraber yaptık sosyalim kaç aydır beraberiz ya
Amiiin amiinRabbim herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah kuzucum
Ben cumartesi de bakarımYarının ve diğer günün programını yaptım üstünde duracağım konuları yazdım. Sanırım son program yapisimdi buvay be zaman su misali..
Yarn yine erkenden kalkıp aksama kadar caliscam yoksa ben kendi kendimi bitiriyorum düşünmekten. En güzeli çalışıp kafayı mesgul etmek
Ben de bakcam canımBen cumartesi de bakarım
Ben cumartesi de bakarım
Öğlen yola cikacaz cumartesi günü. Bende öğlene kadar güncel bakarım.Ben de bakcam canım
AA. Haberim yokkadilemir DGS açıklanmış canim
Ay baktım ben de bi heyevannnnYa lgs açıklanmış, yanlış anlamışım
Kafam Bir milyon
Ben de bakcam canım
Ben aslında sınav sabahı da bakıyor olabilirimÖğlen yola cikacaz cumartesi günü. Bende öğlene kadar güncel bakarım.
Kuzuumm inş yaa buze dua et hep bildiğimiz yerlerden gelsinKizlar siz de artık sona geldiniz.
Heyecan tavan.
Güzel heyecanlar olsun bunlar
Ayy sosyal ben de ben deBen aslında sınav sabahı da bakıyor olabilirim
Burası da 5 derece yükseldi 2 gündürAyy sosyal ben de ben de
Artik kitap görmekten midem bulanıyor ama bakmadan da içim rahat etmiyo ya şimdi madenlere göz atıyorum.
Hava da öyle sıcak ki son bi haftadır mahvoldum valla
Sorma kuzu nefes aldirmiyorAyy sosyal ben de ben de
Artik kitap görmekten midem bulanıyor ama bakmadan da içim rahat etmiyo ya şimdi madenlere göz atıyorum.
Hava da öyle sıcak ki son bi haftadır mahvoldum valla
Benimde sıra no 3 ,ins cam kenarı değildirBurası da 5 derece yükseldi 2 gündür
Benim sınava gireceğim yer de buraya göre çok sıcak, Serik bir sınıf denk gelir insalah
Ayy insallah inşallahBurası da 5 derece yükseldi 2 gündür
Benim sınava gireceğim yer de buraya göre çok sıcak, Serik bir sınıf denk gelir insalah
Ben sadece Coğrafyada Turgay hoca varya onu izledim canım. Hepsini izlemeye kalksam gün yetmezdi.Sorma kuzu nefes aldirmiyorsabah birsey anlamıyorum ana yine bakıyorum engin hoca canlı yayın yapmış ne dedi izleyen var mi Mehmet hocada yapmış
Engin hocayı akşam izleyemedim, sabah baktım 58 dk konuşmuş uzun geldi izlemedim. YouTube yüklerim demiş, yuklerse hızlandırıp dinlerim.Sorma kuzu nefes aldirmiyorsabah birsey anlamıyorum ana yine bakıyorum engin hoca canlı yayın yapmış ne dedi izleyen var mi Mehmet hocada yapmış