- 31 Ağustos 2012
- 21.725
- 35.028
Bitir canim yararı olur mutlaka.Ben de aynısını yazcaktim canımkesinlikle atansak da durmayız biz. Birsuru hedefim var yapılacak çok şey var ama önce maddi özgürlük lazım
Şu genel tekrar videolarının yariisna geldim tarihte. Ama hiç canım izlemek istemiyo. Kendi kendime anlatarak daha iyi hissediyorum ben.
Ama hoca sınavda cikcak yerleri vurgulucak diye de birakamiyorum videoları. Bıraksam mi
Yarın bitiyor gerçi de..
imdat diye bağırcam ama artik
Kızın nasıl oldu canım bu arada?Bitir canim yararı olur mutlaka.
Bitm7s zaten kuzum devam etBen de aynısını yazcaktim canımkesinlikle atansak da durmayız biz. Birsuru hedefim var yapılacak çok şey var ama önce maddi özgürlük lazım
Şu genel tekrar videolarının yariisna geldim tarihte. Ama hiç canım izlemek istemiyo. Kendi kendime anlatarak daha iyi hissediyorum ben.
Ama hoca sınavda cikcak yerleri vurgulucak diye de birakamiyorum videoları. Bıraksam mi
Yarın bitiyor gerçi de..
imdat diye bağırcam ama artik
Kızımın şimdide dişi ağrıyorKızın nasıl oldu canım bu arada?
Ayy kıyamam diş ağrısı da kötü olur Allah acil şifalar versinKızımın şimdide dişi ağrıyor
Bir dişine kanal tedavisi yapılacaktı, sonra doktor kurtarırım bunu sanırım dedi dolgu yapmıştı 5-6 ay önce.
O dışı ağrıyor ve yanağına dokundurmuyor 3 gündür agriyormus.
Doktordan randevu bulamadım, ağrı kesici veriyorum günlük.
Ayy inşallah yaHaftaya bu saatler baya rahatlamış olacağız. Sonra da alan sınavı var
Ben 1 kez Emrah hocayı izledim canim, tekrar da özlemedim.Kızlar vatandaşlıktan genel tekrar videosuna gerek var mı sizce ya zaten ezber değil mi
Emrah hocadan aylar önce izlemiştim tekrarı.
Gecen de oturmayan bi konuyu Esra hocadan izledim çok güzel anladım.
Acaba yine sadece oturmayan konu olduğunu hissedersem o videoyu açıp mı izlesem.
Ayy zaman az olmasa problem değil de zaman az videolar çok zaman aliyo.
Bende gerek görmüyorum canım. Hergun otur oku dağa kısa sürerKızlar vatandaşlıktan genel tekrar videosuna gerek var mı sizce ya zaten ezber değil mi
Emrah hocadan aylar önce izlemiştim tekrarı.
Gecen de oturmayan bi konuyu Esra hocadan izledim çok güzel anladım.
Acaba yine sadece oturmayan konu olduğunu hissedersem o videoyu açıp mı izlesem.
Ayy zaman az olmasa problem değil de zaman az videolar çok zaman aliyo.
Aynen canım bende öyle.Kızlar Enes hoca sitesinde pdf paylaşmış güncel için. İhtiyacınız varsa indirebilirsiniz.
Birsuru hocadan pdf indirdim kitabı almama aslında hiç gerek yokmuş. Hem de pdfler kitaptan daha güzel
Neyse sağlık olsun hedefimize ulasalim da.
Ben de öyleyim canım ya çalışıyorum çalışıyorum daha çok çalışasım geliyo sanki eksik çok sanki kafamın içi boş gibiCanlar napiyosunuzboşluktayım kafam sıfırlandı galiba
Ben de öyleyim canım ya çalışıyorum çalışıyorum daha çok çalışasım geliyo sanki eksik çok sanki kafamın içi boş gibi
Aslında son günler böyle hissetmek normal kızlar ama zor yaaBen iyalanacak şey arıyorum, kaç saattir masadayim 3 buçuk saat calismisim
Sürekli bir ağlama hissi var
Normal tabi canım stres altındayız.Aslında son günler böyle hissetmek normal kızlar ama zor yaadaha şimdiden o sınavdan çıktıktan sonraki basagrisi ve kazan gibi kafayı düşünüyorum