Bencede kaybettiriyordur canim, birde iki kere kontrol ediyorum doğru mu isaretledim kaydı mı diyeCanim genel yeteneği bitir optige geçir mesela
Sonra Türkçeyi bitir optige geçir.
Sonra matematik
Bir soru bir optik zaman kaybettirir size
Strese giriyorum
Ya Canim ben bi ara 5 6 soruda bi isaretliyim kendimi alıştıriyim dedim kaydirdim saçma sapan sonra panikler el titremeleri devamını söylememe gerek yokCanim genel yeteneği bitir optige geçir mesela
Sonra Türkçeyi bitir optige geçir.
Sonra matematik
Bir soru bir optik zaman kaybettirir size
Aynı benYa Canim ben bi ara 5 6 soruda bi isaretliyim kendimi alıştıriyim dedim kaydirdim saçma sapan sonra panikler el titremeleri devamını söylememe gerek yok
O yüzden garantici gidiyorum böyle ama bakalım. Bu saatten sonra da değiştirmek nasıl olur bilmiyorum
İnsanlar iki şık arasında kalıp doğruyu bulur,ben de yanlışı bulurumBu arada deneme 12 için kim kolay dediTürkçede rekor yanlış soruma ulaştım şükürler olsun sinirlerim bozuldu 3 soru falan da işaretleyip degistirdiklerim kendimi tebrik ediyorum bi insan yanlışı bulmak için bu kadar mı çabalar
İnşallah gerçek sınavdaki şıklar daha iyi olur da.İnsanlar iki şık arasında kalıp doğruyu bulur,ben de yanlışı bulurum
Dört şık arasında kalmayız inşİnşallah gerçek sınavdaki şıklar daha iyi olur da.
Dgs nin soru videosunu indirdim bende canım, yarısına bakabildim. İlk sorular çok kolaydı çok zevkliydi bana göreDGS yi çıkarttım. Yarın cozucem bakalım.
Son ALES tyt msu yu de çıkartıp çözmek gerek
Canım hepsini bulabildin miDGS yi çıkarttım. Yarın cozucem bakalım.
Son ALES tyt msu yu de çıkartıp çözmek gerek
Evet canim hepsi var.Canım hepsini bulabildin miben bulamadım %10 olanı indirdim sadece
Yok canım telegramEvet canim hepsi var.
Telegram varsa oradaki kpss gruplarına atmışlar hep
ben de aynıyım. o an işaretlemezsem acabalarım olur. elli kere kontrol etmeye kalkarım.Yoksa aklım kalır,birde 100 kere kontrol ediyorum doğru mu isaretledim diye
denemelere girmek baya mantıklı onu anladım.Bu arada deneme 12 için kim kolay dediTürkçede rekor yanlış soruma ulaştım şükürler olsun sinirlerim bozuldu 3 soru falan da işaretleyip degistirdiklerim kendimi tebrik ediyorum bi insan yanlışı bulmak için bu kadar mı çabalar
belki artık daha rahat çözüyorsun soruları. belki deneme kolay değildi, sen iyiydin.Kızlar pegemin 12. ve son denemesine girdim yorumlarin aksine en kolayı buydu diye düşünüyorum.. Türkçede iki şık arasında kaldıklarım oldu ama 11dekilerde beynim yanmisti. Biraz da turlama yaptım hızlı hizli geçmeye calistim bilmiyorum ya sınav inşallah hakim olduğumuz yerlerden gelir inşallah yine söylüyorum bu çok önemli bence
Ben bunu çok yaşıyorumdenemelere girmek baya mantıklı onu anladım.
hiç deneme vs girmediğimden ki dgs ile ilgili deneme yapılıyor mu onu da bilmiyorum.
sınavda stres yönetimini yapamadım.
hep panik havasındaydım . son saniyeye kadar.
okuduğumu anlamadım o yüzden . soruları 2 şer kere okumak zorunda kaldım. soruyu okurken paniğim tavan yapıyor. yeniden başa dönüyorum falan.
çok zaman kaybetmeme rağmen çözdüm şükür.
panik olmasaydım daha fazla soru görebilirdim
bir de çözümlediğim . sonuna kadar gelip de çözüme ulaşamadığım. o an bilinmeyenlere değer veremediğim sorular vardı.
bunları işaretleyemeden geçmek çok gücüme gitti.
panik nedeniyle yaşadım yine bunu.
eyvah . sonuça ulaşamadım . olmalı olmalı , derken . panik tavan.
değer bile vermekte zorlandığım sorular vardı.
öyle olmasaydım netlerim daha yüksekti.
rahattım. ama keşkelerin faydası yok.
Stres bizi kontrol ediyoben de aynıyım. o an işaretlemezsem acabalarım olur. elli kere kontrol etmeye kalkarım.
kayma var mı diye.
Watsap in yüklü olsa gonderirdim canim. Yada mail mi atayım ?Yok canım telegram
DGS sorularını çözeceğim bugün canim.günaydın kızlar
neler yapıyorsunuz bugün.
sınavınıza az kaldı.