- 28 Haziran 2011
- 59.282
- 149.570
Ayy canım valla aklıma da geldi kızlar yanlış Anlar mı acaba diye inş güzel olacak canım benimEtiketi görene kadar kalp atisim hızlandı
Bu bile heyecan yaratıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım valla aklıma da geldi kızlar yanlış Anlar mı acaba diye inş güzel olacak canım benimEtiketi görene kadar kalp atisim hızlandı
Bu bile heyecan yaratıyor
Bende niye erkenden açıklandı diyordum bi heyecan oldumYok canım dgs
Oyy kuzum hepinize yok yere heyecan yarattımBende niye erkenden açıklandı diyordum bi heyecan oldum
Ya biz ücreti ödedik başvuru yaptık, başvuru çıktısını aldık ama sınav yeri açıklanana kadar içimde bir şüphe oluyor, yanlış birşey olmuş müdür diyeAyy canım valla aklıma da geldi kızlar yanlış Anlar mı acaba diye inş güzel olacak canım benim
Oyy kuzum hepinize yok yere heyecan yarattım
Canim değişiyor bu sene 135 kisi aldilar 2018 puanıyla 460 kişi almışlardı (360 miydi emin olamadım şu an öyle bisey). İşte geçen sene 84le kapattı bu sene de 86 kusurle kapatmış.canım yaaa.
ne talihsiz bi durum olmuş.
hoca da sana denk gelmiş .
çok üzüldüm.
atanınca daha kolay olur inşallah doktora vs istersen yaparsın tabi
alandan atamalar nasıl sizde.
alım oluyor mu sayı olarak nedir alımlar.
Ayy bi an ben de panik oldum bizimki sandimCanım sınav giriş yerleri açıklanmış adilemir
Aynen öyle canım saçma sapan bi sisteme bağlamışlar. Hoş kişiye göre değişiyor arkadasimin hocası gayet yardımcı olan bi hocaydi mesela. Bilmiyorum ki bunda da vardır bi hayır. Sabretmeyi öğretti sağ olsun sayesinde 2 yılda cennetten küçük bi köşem olmuştur diye düşünüyorumCanım inşallah atanirsin,
Ya bu akademi olayı onkadar karışık ki, karıştıran tamamen hocaların egolori, adam kayormalari, beşik ulemaligina döndü sistem
Ben başvuru çıktısını almıyorum canım merak etme yanlış bir şey olmazYa biz ücreti ödedik başvuru yaptık, başvuru çıktısını aldık ama sınav yeri açıklanana kadar içimde bir şüphe oluyor, yanlış birşey olmuş müdür diye
Bakalım adilemirde panik oldu muCanim değişiyor bu sene 135 kisi aldilar 2018 puanıyla 460 kişi almışlardı (360 miydi emin olamadım şu an öyle bisey). İşte geçen sene 84le kapattı bu sene de 86 kusurle kapatmış.
Ayy bi an ben de panik oldum bizimki sandim
Biz de 13. Yediiklim denemesini olduk geçen hafta. Benim 3. Deneme tabiki.Bu arada bizm pegemin deneme kampı haftasonu basliyomus. 1 gün arayla olacakmış aradaki 1 günde öabt eğitim var bana yok
O kadar yorgunum ki artık her şey gözümde büyüyor cidden son bi gayret edebilsem
Akademi vip bilmiyorum da akademi denizi diye bi yayın biliyorum. İnşallah güzeldir canim.Biz de 13. Yediiklim denemesini olduk geçen hafta. Benim 3. Deneme tabiki.
2 tane Yediiklim kalmış, diğerleri pegem yada uzman kariyer olacakmış.
Yarınki deneme de akedemi vip diye duymadığım bir yayın. Saçma birşey çıkmaz inşallah.
Bazıları gerçekten çok saçmaBiz de 13. Yediiklim denemesini olduk geçen hafta. Benim 3. Deneme tabiki.
2 tane Yediiklim kalmış, diğerleri pegem yada uzman kariyer olacakmış.
Yarınki deneme de akedemi vip diye duymadığım bir yayın. Saçma birşey çıkmaz inşallah.
Ben de almadm canimBen başvuru çıktısını almıyorum canım merak etme yanlış bir şey olmaz
Sistemde başvuru onaylı olarak gözüküyor. Zaten çıktı almakta sinir ediyor beni canım, ne gereksizBen de almadm canim
Ösym nin neyi gerekli kiSistemde başvuru onaylı olarak gözüküyor. Zaten çıktı almakta sinir ediyor beni canım, ne gereksiz
Ösym nin neyi gerekli ki