Amin inşallahÇok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsindiyorum video izleriz kızımla
Kolay gelsin.Nasıl gidiyor denemeler hanımlar. Ben bu aralar tekrar + deneme şeklinde gidiyorum. Ancak aklım fikrim gygk kısmında alana pek önem gösteremiyorum istem dışı
Haklisın canım tekrarı ihmal etmek benim hatam net.. doğru yoldayım onun haricindeonu da yoğun çalışmayla halletcem.
Tarihte bayağı soru bankası bitirdim ben de ama hala dediğin gibi.. kolay değil. Karakutuyu bitirmiştim bi tur daha döncem onu. Özellikle yanlış sorularımi.
2 ay kaldı diye uzun süreli tekrar yapmıyım dedim de ondan sordum canm. Ama düşününce tekrar yapmicaksam napcam koca 60 günson günler tekrarı daha hızlı yaparım artık.
Evet gerçekten öylenotlarıma alistigim için mi nedir her şeyi biliyorum gibi geliyo denemede farkediyorum unuttuklarimi. Hosgediniz bu arada
Yarından itibaren Hergün genel denemeye başlıyorum. Net sayısına değil, doğru ve yanlışlarıma odaklanacagim ve tekrar yapacağım . Gerekirse tekrarları daha yoğun daha sık tapmayi düşünüyorum.
Bu bir hata evet biliyorum ama soyleyecem . Ben tarihi aklimda tutamam diye on yargiyla pek ilgilenmezdim . Ilk defa tarihe calisiyorum yine aklimda kaliyor mu pek degil ama agladim ben ya neler olmus neler oturdum niye oyle yapmislar diye agladim. Esim geldi ne bicim ders calisyon dedibu da komik tarafi tabii aglarken dersi calisamadim . Ama gercekten insanin gecmisini tarihini bilmesi gerekiyor bunu anladim
Neler yapıyorsunuz kızlar, son haftalar planınız nedir ?Amin inşallah. Evet öyle oluyor hatta sen test çözerken o karalıyor
Benim esim sinava gircek önce , 1 ay icinde sozellere yogunluk verecem daha sonra o benimle mat cozeecek . Bakalim uyarsaNeler yapıyorsunuz kızlar, son haftalar planınız nedir ?
Ben deneme yapıyorum her gün kuzu,birde tekrarNeler yapıyorsunuz kızlar, son haftalar planınız nedir ?
Bende hocawebte istiyorum ama 35 lira yaaa,pahalı değil miAli koç un güncel kitabını siparis ettim kızlar. Bir önceki sınavda guncelde dogrumdan çok yanlışım vardı. Ondan güncele ayrı önem vermek istiyorum bu sene
Bende deneme yapıyorum mutlaka canim. Yanında da tarih soru Bankası video çözüm izliyorum, coğrafya tarihten ders denemesi yapıyorum.Ben deneme yapıyorum her gün kuzu,birde tekrarama beğenmiyorum daha farklı olmalı sanki sen napiyon kuzu
Onu da alacağım.Bende hocawebte istiyorum ama 35 lira yaaa,pahalı değil mi
Aynen artık deneme şart kuzuBende deneme yapıyorum mutlaka canim. Yanında da tarih soru Bankası video çözüm izliyorum, coğrafya tarihten ders denemesi yapıyorum.
Her günümüzü artık deneme mutlaka koyalım da, sonrası artık kafamıza gore
Retroya gerek yok bence, ben daha önce bir yıl boyunca yazmıştım beyza hocanın her paylaşımını ama sınavda çok farklı şeyler gelmiştiOnu da alacağım.
Ya ben retro alacaktım 60 lira miydi neydi oda çok pahalı geldi.. Sonra hepsi yetişmez diye bu ay Ali koç aldım, önümüzde ay hoca wepte alacağım. Artık son düzlük.
YaaaRetroya gerek yok bence, ben daha önce bir yıl boyunca yazmıştım beyza hocanın her paylaşımını ama sınavda çok farklı şeyler gelmişti
Aynen canım, akla hayale gelmezYaaa
Biraz da şans isi güncel.
Canım haftada 4 deneme çözüyorum onun haricinde bol tekrar bol soru mat ve türkçede özellikle ales dgs tyt kpss msü çıkmışlar yani.Neler yapıyorsunuz kızlar, son haftalar planınız nedir ?
Geldi mi canm nasıl kitap? Ben de bakınıyorum daha almadım güncel için kitapAli koç un güncel kitabını siparis ettim kızlar. Bir önceki sınavda guncelde dogrumdan çok yanlışım vardı. Ondan güncele ayrı önem vermek istiyorum bu sene
Evet ben de baktım da açıkçası 35 lira veresim gelmedi almasam mı da diyorum bi yandan.. güncel defterim var zaten bir de sait zaman hoca toplu pdf paylascakmis. 2 youtube kanalını takip ediyorum ordan da pdf indirdimBende hocawebte istiyorum ama 35 lira yaaa,pahalı değil mi
Retroyu da çok övüyolar dusunuyodum almayı. Ayy ne biliyim.Retroya gerek yok bence, ben daha önce bir yıl boyunca yazmıştım beyza hocanın her paylaşımını ama sınavda çok farklı şeyler gelmişti
Ooo canım maşallah çok iyi gidiyorsunCanım haftada 4 deneme çözüyorum onun haricinde bol tekrar bol soru mat ve türkçede özellikle ales dgs tyt kpss msü çıkmışlar yani.
Branş denemeleri yeniden tekrar+soru derken geciyo öyle..
Sen napiyosun?
Geldi mi canm nasıl kitap? Ben de bakınıyorum daha almadım güncel için kitap
Evet ben de baktım da açıkçası 35 lira veresim gelmedi almasam mı da diyorum bi yandan.. güncel defterim var zaten bir de sait zaman hoca toplu pdf paylascakmis. 2 youtube kanalını takip ediyorum ordan da pdf indirdim
Kararsız kaldım yani. Aslında bakınca kaynak çok bi yandan ama duruma göre bakcam
Retroyu da çok övüyolar dusunuyodum almayı. Ayy ne biliyim.
Aslında zaten çoğu kitap youtube videosu ayni şeyleri söylüyo dönüp dolaşıp sonra soru tutturduk diyorlar orası da ayrı bir şey.
Naptin aldın mı kitap canim sen?
Sağ ol canım daha çok surunuyorum diyelimOoo canım maşallah çok iyi gidiyorsunbende daha almadım ama hocawebte istiyorum. Çokta pahalı geliyo bilemedim
Aaa ben icerigi görmedim bilmiyorum kuzuSağ ol canım daha çok surunuyorum diyelimçok yorulduk ama çok az kaldı sosyal
Geçen aydın hoca kitabın icini çekmiş bi ısınamadım (psikolojik olarak galiba)hayırlısı olsun bakalım
Bir de Ali Koc hocaninkine bakiyim
Canim kitap kargoda gelince paylaşırım yorumumu.Canım haftada 4 deneme çözüyorum onun haricinde bol tekrar bol soru mat ve türkçede özellikle ales dgs tyt kpss msü çıkmışlar yani.
Branş denemeleri yeniden tekrar+soru derken geciyo öyle..
Sen napiyosun?
Geldi mi canm nasıl kitap? Ben de bakınıyorum daha almadım güncel için kitap
Evet ben de baktım da açıkçası 35 lira veresim gelmedi almasam mı da diyorum bi yandan.. güncel defterim var zaten bir de sait zaman hoca toplu pdf paylascakmis. 2 youtube kanalını takip ediyorum ordan da pdf indirdim
Kararsız kaldım yani. Aslında bakınca kaynak çok bi yandan ama duruma göre bakcam
Retroyu da çok övüyolar dusunuyodum almayı. Ayy ne biliyim.
Aslında zaten çoğu kitap youtube videosu ayni şeyleri söylüyo dönüp dolaşıp sonra soru tutturduk diyorlar orası da ayrı bir şey.
Naptin aldın mı kitap canim sen?
Ya bende çok beğendim aksineSağ ol canım daha çok surunuyorum diyelimçok yorulduk ama çok az kaldı sosyal
Geçen aydın hoca kitabın icini çekmiş bi ısınamadım (psikolojik olarak galiba)hayırlısı olsun bakalım
Bir de Ali Koc hocaninkine bakiyim