- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Canim 2021 alma.Canim yatay 3.5 dikey 4.5 TL mis. Ama 2022 yok. 2021den itibaren var
Ayy ben de 6 tane i var diye tek tek saydım
Tamam canim sorayım bi buna da. Sen ne kadara almıştın memnun kaldin mi
Sanada canimKolay gelsin hepimize
Fazlaca ii yazmışım pardonCanim yatay 3.5 dikey 4.5 TL mis. Ama 2022 yok. 2021den itibaren var
Ayy ben de 6 tane i var diye tek tek saydım
Tamam canim sorayım bi buna da. Sen ne kadara almıştın memnun kaldin mi
Evet kalem falan çok saçma,ben neler denedim .kalem kurtarmiyo. Sadece ramazan hocada yetmez çünkü diğer h9cakar farklı bakış açısı katiyorEvet canim.
Matematik neti nasıl artırılır diye videosunu izledim, çok pahalı bir kalem alın demiş. Pahalı kalemle yazma hevesiyle matematik çözersiniz demiş.
Ramazan yetkini dinlemeyen bu sınavı kesinlikle yapamaz demiş, sanki başka tarih hocası yok.
Mantikliymis canım öyle yapayım..Canim 2021 alma.
Çünkü çok az değiştirip 2022 baskısı yapıyorlar. Güncel hallerini çözmek daha mantıklı.
Ben şu an TG hiç cozmuyirum. Son 1 ay dershaneler baya yapsın Tg ler biriksin öyle çıktı alıp yapicam. Yayınların denemesini alıp çöz şimdilik
Nolcak canımFazlaca ii yazmışım pardonben 4 liraya aldım. 2022 çok yoktu ama vardı ben beğendim çekim kalitesini, silik degil. Hepside çözümlü
İnşallah canim. Gunaydingünaydın kızlar . güzel haberler aldığımız ve verimli bir hafta olur inşallah
Canlar bu soruya bakar mısınız? Çözümü var ama ben birşey anlamadım. Cevap işaretli
Bende aynıyım benimde alana çok baktığım yok ve gkgy döngüsünden çıkamadığım gibi eğitim bilimleri girdabında debeleniyorum, çocukda aşırı gıcıklaştı süperimNasıl gidiyor hanımlar
Ben halen gygk tekrar ve soru çözme safhasını bitirebilmiş değilim, daha alana girişmem lazım (hukuk).
Son 2 ay full denemeye ayırırım diye düşündüm merkezi ve alanda.
Pegem tarih soru bankası zorluyor beni, değinmeden edemeyeceğim. Konu anlatımlıda olmayan şeyler de çıkıyor çıldırıyorum öyle zamanlarda… Gerçek sınava göre zorluğu nasıldır bu soru bankasının acep?
Çözümde böyle gitmiş sekercim de tabi ben anlamadım. 6 farkı düşünemedim. Tabi sen tane tane yazınca daha güzel oldu. Hemen tekrar edicem çözümüEki Görüntüle 3050276
3 ün katı ardışık tek dediği için aralarında 6 fark var.
Yani birinci verilen m.n ye 6 eklediğimde ikinci verilen m.(n+2) ye eşit.
Aynı şekilde m.(n+2) ye 6 eklediğimde üçüncü verilen n.(m+2)+2 ye eşit.
Sonrası denklem çözümü m ve n yi buluyorsun
Canisiii allah kolaylık versin inşBende aynıyım benimde alana çok baktığım yok ve gkgy döngüsünden çıkamadığım gibi eğitim bilimleri girdabında debeleniyorum, çocukda aşırı gıcıklaştı süperim
Hamilelikte çok normal değil mi amaBen iki gündür uyuyorum
Uyanip uyanip uyuyorum
Ders yuzu gordugum yok başucumda cografya kitabiyla yatiyorum
Amin Assosum Allahım hepimize kolaylıklar versin inşallahCanisiii allah kolaylık versin inş
Ne biçim süründük beeAmin Assosum Allahım hepimize kolaylıklar versin inşallah. Şu sınav geçsin ama ne güzel süründük, sürüm sürüm süründük harika süründük diyeceğim
Hep değer ver bu sorularda.Çözümde böyle gitmiş sekercim de tabi ben anlamadım. 6 farkı düşünemedim. Tabi sen tane tane yazınca daha güzel oldu. Hemen tekrar edicem çözümübi de şey üçün katı dediği için 6 fark tmm, peki üçün katı demeseydi meselâ o zaman napardik, ben galiba üçün katını atlayıp öyle çözmeye çalıştım
Çok normal de erken başladik sankiHamilelikte çok normal değil mi ama