İnşallah evet.Maşallahhepimiz emeklerimizin karşılığını alırız umarım.
Benimde kizim 2 yaşında yaklaşık Ekim ayından beri çalışıyorum bakalım inşallah sonucunda güzel olurgün içinde kızım uyanık olunca çalışamıyorum malesef ya çok erkenci olmam gerekiyor yada geç yatmam
İnşallahOlsun bu sene de alırsın biraz toparla düzene gir, beraber çözeriz hep kaynakları.
Ne kadarlık bebeğin?İnşallah evet.
Erkenden başlamışsın ne güzel. Ayy evet benimde öyle oluyor bizimkinin gözü açıkken mümkünatı yok. Karnını doyuruyorum örümceğe koyuyorum örümcekle gideyim dolaşayım evin altını üstünü getireyim demiyor da geliyor elimdeki kalemi kitabımı istiyor. Uyku konusundada bende ya erken kalkıcam veya geç ama ikisinide yapamıyorum bünyem dayanmıyor. O yüzden gündüz uyuduğunda bakıyorum.
Doğrudur haklısın ya ama büyüsünler sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur inşallahNe kadarlık bebeğin?sen asıl yürüyünce gör yanında olsa rahat yok, başka odaya gitse ne haltlar karıştırıyor bu düşüncesi
Olsun normal bende eksik ve zorlandığım derslerde böyle detaylı not alarak ve yavaş çalışırım. Kitapların gelincede hepsine bakmaya başlarsın. Evet anca bebişler uyuyuncaMatematik ve paragraf kitabım geldi. Şenol hocadan izlemeye başladım ama o da sözel mantık konusundan başladı. İki saat yaz yaz bitmedi, videoda acayip soru çözdürüyor. Eee sorular da çok uzun. Yazmak istedim çünkü videoyu durdurup kendim çözüyorum.Sanırım onun da video ders notunu alacağım. Benim kitabım temel kavramlardan başlıyor tabi ondan dolayı soru çözümüne geçemedim hala. Akşam sözel mantığın 2. Videosunu izler bitiririm, yarın da temel kavramlara geçerim artık.
Diğer kitaplarım henüz gelmedi ama onlar da dağıtımda. Gelince islamiyet öncesi türk tarihini tekrar edip onunla ilgili testleri çözerim diye düşünüyorum. Tabi bu kızımın uyku saatine de bağlı.
Ekim de başlayan ben değilimDoğrudur haklısın ya ama büyüsünler sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur inşallah. 8 aylık olmasına 10 gün filan var. Yani sen Ekim ayında ders çalışmaya başladığında ben doğum yapıcam diye uğraşıyordum
Aynen öyleOlsun normal bende eksik ve zorlandığım derslerde böyle detaylı not alarak ve yavaş çalışırım. Kitapların gelincede hepsine bakmaya başlarsın. Evet anca bebişler uyuyunca, bebişler uykuya biz derse
Hatlar karıştıEkim de başlayan ben değilimkeşke başlasaydım
Aynen öyle
Olur aradaHatlar karıştı
Bende dün öabt de ilk 3 günü tamamladım.siz de durumlar ne bakalım?
Erken başlamak avantaj oldu çünkü bazı günler bakamıyorum bugün misal kızım rahatsiz fırsat olmuyorİnşallah evet.
Erkenden başlamışsın ne güzel. Ayy evet benimde öyle oluyor bizimkinin gözü açıkken mümkünatı yok. Karnını doyuruyorum örümceğe koyuyorum örümcekle gideyim dolaşayım evin altını üstünü getireyim demiyor da geliyor elimdeki kalemi kitabımı istiyor. Uyku konusundada bende ya erken kalkıcam veya geç ama ikisinide yapamıyorum bünyem dayanmıyor. O yüzden gündüz uyuduğunda bakıyorum.
Evet çok haklısın çoluk çocuk, iş güç bir gün diğer günü tutmuyor. Evet iyi oluyor böyle yazmak hep beraber çalışıyor oluyoruz sanki hissiyat olarakErken başlamak avantaj oldu çünkü bazı günler bakamıyorum bugün misal kızım rahatsiz fırsat olmuyor
Ben Türkçe matematiği bitirdim tarihten inkilaba geldim şimdi baştan tekrar yapıyorum coğrafya ve vatandaşlık tarihten sonra bakacağım inşallah
Bende yazarım buraya yaptıklarımı destek olmak güzel
Canım belli olmadı mı dahaEvet çok haklısın çoluk çocuk, iş güç bir gün diğer günü tutmuyor. Evet iyi oluyor böyle yazmak hep beraber çalışıyor oluyoruz sanki hissiyat olarak. Kolay gelsin
Yok canım 8 temmuzda belli olucak sanırım onuda mutlaka haber edicem inşallahCanım belli olmadı mı daha
Çok merak ediyorumYok canım 8 temmuzda belli olucak sanırım onuda mutlaka haber edicem inşallah
Çok teşekkürler sizlerde kolay gelsinEvet çok haklısın çoluk çocuk, iş güç bir gün diğer günü tutmuyor. Evet iyi oluyor böyle yazmak hep beraber çalışıyor oluyoruz sanki hissiyat olarak. Kolay gelsin