Hoşbulduk çalışanlardan tavsiye gelirse çok iyi olurHosgeldiniz⚘
Egitim bilimlerim yok onu bilmiyorum düz genel yetenek kültür kitap tavsiyesi verebilirim sadece ben
Kizlar verir ama
Burada güzel tavsiyeler olacaktırHoşbulduk çalışanlardan tavsiye gelirse çok iyi olurgky kitapları neler ama eşim çalışacak ona da ne önerirsiniz
Canım hoşgeldin, gk gy pegem benim hocam yargı en iyileri, yediiklim, hocawebde güzelHoşbulduk çalışanlardan tavsiye gelirse çok iyi olurgky kitapları neler ama eşim çalışacak ona da ne önerirsiniz
Kolaylıklar diliyorum. Allah zihin açıklığı versinBismillah diyip basladim
Çok haklısın canım, hedefi yüksek tutmak gerek.Kpss ders çalıştığım dönem arkadaşın birisi yine kk da yazmıştı. Mesela 85 le atanacaksin ama Atanmak istiyorsan 90 lik calis.
Şimdide aynı yolla çalışıyorum. Dgs matematikten 28-30 net yeter belki diyorum .ama 35 lik çalışmak lazım.goreceli ama benki 40 lik .sinav stresi . Zorluk derecesi vs ile 10 soruyu dışarıda çözdüğüngibi yetistiremeyebilirsin.sinav stresi başka bir sey.bunu göz önünde bulundurmak lazim
HoşgeldinAyyy burada böyle bir grup varmış çok sevindimmm bende yeniden kpss'ye hazırlanmaya başlayacağım. 2020 mağduru olmuştum sonra hamilelik falan derken kalmıştı kpss. Bu yıl tekrar hazırlanacağım bebişle biraz zor olacak ama azmettim olacak inşallahşimdi ben eğitim bilimleri kitaplarımı yenilemeyi düşünüyorum elimde 2017 kitapları var. 2 sene onlardan çalıştım. Yeni kaynak alacağım. Pegem dışında ne önerirsiniz?
Amin canim sag olKolaylıklar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin
Temizlik yaptım, ders çalıştım.Ne yaptınız kızlar. Bugün herkes yoğun mu
Kolay gelsin canım. Bizde de biraz temizlik oldu. Camasir vs. Süpürge.. yemek .Temizlik yaptım, ders çalıştım.
Temizlik araya girince az ders çalıştım. Kızda evde bugün, istekleri bitmiyor. Seni 3 çocukla düşünemiyorum artık
Pegem hariç demissin. O zaman hocawebde kesinlikle.. özellikle video ders notlari cok iyi.. sadece matematigi benim hocamdan aldim. Sözeller hocawebde.. eksiksiz bilgi önemli sözellerde çünkü.Hoşbulduk çalışanlardan tavsiye gelirse çok iyi olurgky kitapları neler ama eşim çalışacak ona da ne önerirsiniz
Tarih çağdaş kısmına baktım, temizlik, çocuk bakımı vs klasik işteNe yaptınız kızlar. Bugün herkes yoğun mu
İyi yapmışsın canım aynen bende öyle düşünüyorum ramazanda bol bol gece çalışmaları bizi beklerKizlar ben bugün yemek yürüyüş o bu tabi biraz da kendi tembelliğim derken gec basladim calismaya. Gece 2ye kadar calismayi düşünüyorum hem ramazan duzenine ufaktan alisayim
Çok iyi gerçekten. Ramazanda iftardan sonra biraz dinlenip geç saatlere kadar çalışabilirsin.Kizlar ben bugün yemek yürüyüş o bu tabi biraz da kendi tembelliğim derken gec basladim calismaya. Gece 2ye kadar calismayi düşünüyorum hem ramazan duzenine ufaktan alisayim
Planli olmak iyidir.Eki Görüntüle 3034875
Safransari ben de bitirmeyi düşündüğüm kitaplari yazdim
Ama bunların cogu yarim kaldigi icin 3er tane falan oldu.. önce bunlari temizliyim. Muhtemelen bunlar 25 günden önce bitecek hatta bu hafta.. tarih, coğ, vatta fotokopi var 5 yayin karisik hemen onlara geccem. Zaten sinava kadar anca biter saniyorum erken biterse ne halt etcem onu bilmiyorum
Cikmis sorulari bi tur daha cözerim olmazsa.. ayy neyse yine düşüncelerde bogdum kendimi