Evet pegemin her dersten branş denemesi kuzucum. 10 tanesini çözmüştüm. Kaldı 20 test her dersten. Bende her gün her dersten bir deneme çözüyorum. Motivasyonum inanılmaz yerlerde, size gıpta ediyorum şuan.ASSOSyal canim senin dedigin brans denemesi her dersten mi? Hangi dersten? dün sorcaktim soramadim
Bende kpss denemesini deneyeceğim merak ediyorum canımgünaydın kızlar
dün gerçel matematik deneme yayınladı. çözdünüz mü. açıklama kısmında pdf var .
çözeyim dedim ama çok zorlandım bee . ortalarda terlemeye başladım. fena oldum. doğru yanlış sayısına bakamadım. birazdan kontol edeceğim.
Canim sürekli aynı motivasyonla çalışmak mümkün değil. Bir düşeceğiz bir kalkacagiz, önemli olan uzun aralar vermeden süreklilik sağlamak.Evet pegemin her dersten branş denemesi kuzucum. 10 tanesini çözmüştüm. Kaldı 20 test her dersten. Bende her gün her dersten bir deneme çözüyorum. Motivasyonum inanılmaz yerlerde, size gıpta ediyorum şuan.Safransari ile çok iyi gidiyorsunuz canım
İyi yapmışsın canim.150 liraya fotokopiden deneme almış olabilirim2022 ve 2021 tg denemesi ve paket deneme bazı yayınlardan. Birde çıkmış sorular 10 yıl
Geleceğe yatırım
Canim DGS sınav tarihi ne zaman ?ve süre tuttuğum için bir çok soruyu göremedim . süre bitti
sınavda da aynısı oluyor malesef
Yalan olmasin 240 diye hatirliyorum canim.Ne kadara yazıldım, paket seneler bile tanesi 8-10 liraya geliyir. Dershanede 25 olmustir diye tahmin ediyorum.
Aralıkta başladıDershaneler başladı mı denemelere
Cözmedim bi ara onu da cözeyimgünaydın kızlar
dün gerçel matematik deneme yayınladı. çözdünüz mü. açıklama kısmında pdf var .
çözeyim dedim ama çok zorlandım bee . ortalarda terlemeye başladım. fena oldum. doğru yanlış sayısına bakamadım. birazdan kontol edeceğim.
Canim benim senden eksik kalir yanım yok emin ol bu aralar ben de hic iyi değilim. Ama toparlanmaya calisiyorum.Evet pegemin her dersten branş denemesi kuzucum. 10 tanesini çözmüştüm. Kaldı 20 test her dersten. Bende her gün her dersten bir deneme çözüyorum. Motivasyonum inanılmaz yerlerde, size gıpta ediyorum şuan.Safransari ile çok iyi gidiyorsunuz canım
Canım safrana katiliyorum tekdüze olmuyo bu motivasyon meselesi. Sürekli inis cikis halindeyim. Ama sunu öğrendim canım sıkkınsa bile bugün ders calismiyim demiyorum oturup istemesem de calisiyorum. Oturup dusununce daha cok kuruyorum kötu oluyorum zaten.150 liraya fotokopiden deneme almış olabilirim2022 ve 2021 tg denemesi ve paket deneme bazı yayınlardan. Birde çıkmış sorular 10 yıl
Geleceğe yatırım
Inş çok verimli bir dönüş olur canım benimİyi yapmışsın canim.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Aynen canım geçecek, çok güzel geçer ınşCanim sürekli aynı motivasyonla çalışmak mümkün değil. Bir düşeceğiz bir kalkacagiz, önemli olan uzun aralar vermeden süreklilik sağlamak.
Benim de geçen hafta 2 saat calisabildigim oldu, ondan bu hafta 5 saat altına düşmemeye calisiyorum. Öyle böyle gidecek sınava kadar.
Bu süreçte insan daha hassas oluyor galiba kuzucum, düşünmeyeceğimiz şeyleri bile düşünüyoruz. Ama dört ay var,bitmiş değil. Emek vermeden yemek olmuyor. Basari merdivenleri eller cepte çıkılmıyorYalan olmasin 240 diye hatirliyorum canim.
Aralıkta başladı
Cözmedim bi ara onu da cözeyim
Canim benim senden eksik kalir yanım yok emin ol bu aralar ben de hic iyi değilim. Ama toparlanmaya calisiyorum.
Canım safrana katiliyorum tekdüze olmuyo bu motivasyon meselesi. Sürekli inis cikis halindeyim. Ama sunu öğrendim canım sıkkınsa bile bugün ders calismiyim demiyorum oturup istemesem de calisiyorum. Oturup dusununce daha cok kuruyorum kötu oluyorum zaten.
Tabi bazen calismadigim da oluyo da. Dün gece mesela oturup aglayasim vardi olmucak dedim.
Ama simdi şu son 4 ayin hakkini verirsen ya olursa diyorum.. olursa iyi ki 4 ay calismisiz dicez.. ki olacak inşallah
İyi yapmissin denemeleri alarak. Elinin altinda bulunsun bir de onu dusunmezsin. Malum insan bu sürecte her seyi düşünüyo en ince ayrıntısına kadar
Bu sabah senin söyledigin derece yapan kizi izledim biraz o da iyi geldi galibaBu süreçte insan daha hassas oluyor galiba kuzucum, düşünmeyeceğimiz şeyleri bile düşünüyoruz. Ama dört ay var,bitmiş değil. Emek vermeden yemek olmuyor. Basari merdivenleri eller cepte çıkılmıyorya olursa
Aynen kuzum çok doğru konusuyor.hayal dünyasında değil. Ben en çok kizin sıfır matematik düzeyindeyken çalışıp (25 net yapmıştı sanırım ) cok iyi düzeye gelmesine çok şaşkınım hâlâ. Olur ama nasıl olurBu sabah senin söyledigin derece yapan kizi izledim biraz o da iyi geldi galibamasallah nasil disiplinli
Söyledikleri seyler gercekten motive ediyo.. ben hic calismadim cok zekiyim günde 1 saat bakıp 95 aldim demiyo acik acik esek gibi çalışacaksınız diyo yani
Kesinlikle öyle sosyalim birakmak yok. Son aylar cok önemli
3 temmuz 2022Canim DGS sınav tarihi ne zaman ?
Hangi kız bu ?Bu sabah senin söyledigin derece yapan kizi izledim biraz o da iyi geldi galibamasallah nasil disiplinli
Söyledikleri seyler gercekten motive ediyo.. ben hic calismadim cok zekiyim günde 1 saat bakıp 95 aldim demiyo acik acik esek gibi çalışacaksınız diyo yani
Kesinlikle öyle sosyalim birakmak yok. Son aylar cok önemli
Temmuz 30 bizimki de.3 temmuz 2022
senin sınavın ne zaman.
3 ay bir süre var .
DGS ye bende girmek istiyorum bu sene bakalım napicam bı kere kazandık ikinciye yine olucakmi3 temmuz 2022
senin sınavın ne zaman.
3 ay bir süre var .
yerleştin ve okumadın mı? Hangi üni. ye yerleşmiştin.DGS ye bende girmek istiyorum bu sene bakalım napicam bı kere kazandık ikinciye yine olucakmi
Yerleştim okudum Çankırıydi hiç çalışmadan kazanmıştım şimdi sistem degismis hukuk için istiyorumyerleştin ve okumadın mı? Hangi üni. ye yerleşmiştin.
Mayısta canımKızlar o kadar çalışıyoruz, sınav başvurusunu unutmayalım burdan da hatırlatalım zamanı geldiğinde, her sene unutma stresi yaşıyorum ben