golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
İçimden d demek geçti ama emin değilimEki Görüntüle 3027660
Kizlar bakar misiniz ya tam olarak emin olamadim cevaptan.
E ve C şıkkı Balkan Savaşı'nın sebebiydi. A olamaz diye düşünüyorum..B veya D derdimEki Görüntüle 3027660
Bu nasıl bir soru ya, sınavda böyle bir soru gelmezEki Görüntüle 3027660
Sen böyle diyince aklıma lise yıllarım geldi. Bi coğrafya öğretmenimiz vardı çok zorlamazdı. Onun yazılısına çalışırken o bu kadar zor soramaz diye bazı soruları atlardımBu nasıl bir soru ya, sınavda böyle bir soru gelmez
Ama cidden şimdi nette araştırdım bulamadım kuzu yaaSen böyle diyince aklıma lise yıllarım geldi. Bi coğrafya öğretmenimiz vardı çok zorlamazdı. Onun yazılısına çalışırken o bu kadar zor soramaz diye bazı soruları atlardımsonuç coğrafyadan gram anlamıyorum
Valla değişik bi soru ben de böyle bi soru geleceğini düşünmüyorum. En mantıklı d geldi bana da bilmiyorumAma cidden şimdi nette araştırdım bulamadım kuzu yaadestek aldığını söylemiyor. Savaşı fırsat bilip bagimsizoldu diyo valla konuştukça batiyorum şimdi D desem savaşta rusya yok ama savaşan devletlerin arkasında var. E olamaz mı ki ya da A sonucu merak ettim F hepsi
Hepsi F ajskfkfkfkAma cidden şimdi nette araştırdım bulamadım kuzu yaadestek aldığını söylemiyor. Savaşı fırsat bilip bagimsizoldu diyo valla konuştukça batiyorum şimdi D desem savaşta rusya yok ama savaşan devletlerin arkasında var. E olamaz mı ki ya da A sonucu merak ettim F hepsi
Yine bir gün tarih çözerken benValla değişik bi soru ben de böyle bi soru geleceğini düşünmüyorum. En mantıklı d geldi bana da bilmiyorum
Beyin bedavaHepsi F ajskfkfkfk
Sorunun cevabını merak ettim yaBeyin bedava
Çok detay bir soru canim. Hiç bilmiyorum.
İçimden d demek geçti ama emin değilim
E ve C şıkkı Balkan Savaşı'nın sebebiydi. A olamaz diye düşünüyorum..B veya D derdim
Bu nasıl bir soru ya, sınavda böyle bir soru gelmez
Kızlar sakinAma cidden şimdi nette araştırdım bulamadım kuzu yaadestek aldığını söylemiyor. Savaşı fırsat bilip bagimsizoldu diyo valla konuştukça batiyorum şimdi D desem savaşta rusya yok ama savaşan devletlerin arkasında var. E olamaz mı ki ya da A sonucu merak ettim F hepsi
Haha heyecan ortami olusturdum aksam aksamSorunun cevabını merak ettim ya
Ben de anlamadim40 yıl düşünsem A aklıma gelmezdi ne manağğ
Çok gıcık yaaa,ramazan hoca bile bahsetmedi hemdeKızlar sakin
Ya aslinda bence de sacma soru.. ama bu cozdugum soru bankasi(data) 2020 sınavlarında asiri fazla soru tutturdu ben bunu alip cözememistim o kadar cok kaynak almisim ki zamanim yetmedi çözmeye sınavdan sonra kahroldum keske cozseymisim diye
O yüzden nolur nolmaz diye irdeliyorum burdaki sorulari..
Sosyal canim yaklaşmışsın cevap A diyo.. Adriyatik denizi ben ne alaka diyo bence icinden
Bence de sinavda gelmez ilk kez duyuyorum. Size de sorayim dedim demek ki hekese yabancıymis.
Soru sormak için sormuşlar işte40 yıl düşünsem A aklıma gelmezdi ne manağğ
Canım harika gidiyorsun maşallahBugün yaptiklarim;
Genel deneme
Deneme analizi
36 paragraf
34 üslü sayı
18 hız problemi (yapamiyorum ısrarla..)
20. yy ve 1.dünya sav tekrar+70 soru
Denemede yanlis yaptigim tarih konularına üstten bi göz attim
Gece uyumadan 10 dk dün calistigim vatandaslik konularini okurum.
İnsallah karsiligini aliriz canım son aylar bastirmamiz lazimCanım harika gidiyorsun maşallah