Branş denemelerini şuan ben kullanıyorum çok iyi canımEksiklerimizi gördük, bundan sonra ona göre ilerleriz inşallah.
Bunları aldım canim
Çok geçmiş olsun canım benim, allah acil şifalar versin inşBugün kızım hasta, istediğim gibi calisamadim.yarin da doktorda olacağız, okula göndermeyecegim. İnşallah biran önce iyileşir.
Kacinci deneme kuzu,sen yaparsin bence panik yapmaYarin dershanede tg denemem var yusuf yusufum su an kizlar
Hangi birini tekrar etcegimi sasirdim
Ben hergun her derse bakıyordum ya kuzu bu sefer hergün bir ders ama hergun matematik ve paragraf mi koysam diyorumBen de tam kampa alistim bu sefer de kampin sonuna geldik
Nasil bi program yapcaksin canm?
Benim daha bitmiyo ama cok iyi geldi sanki.. son 2 gundur özellikle hissediyorm bi gelisme var psikolojik mi ki
Bundan sonra zaten az kaldi her ayin 20 gununu denemelere 10 gununu tekrar soru bankasi brans denemelerine ayırmayı planliyorum. Genel denemeler sayesinde matematikte de bayagi alıştırma yapmis oldum süreyle
Cok gecmis olsun canimBugün kızım hasta, istediğim gibi calisamadim.yarin da doktorda olacağız, okula göndermeyecegim. İnşallah biran önce iyileşir.
3. Tg canımKacinci deneme kuzu,sen yaparsin bence panik yapma
Canım nasıl verimli hissediyosan öyle git o zaman. İlk baslarda ben de tek ders koymustumya yapamadim.. eskisi gibi yapmaya kalkinca da program cok yogun oldu cunku denemeler var..Ben hergun her derse bakıyordum ya kuzu bu sefer hergün bir ders ama hergun matematik ve paragraf mi koysam diyorumnetlerim yükselmedi, aksine düşüş var çok mu acele ediyorum ya,sakin sakin soru bankası mı çalışayım matematik zaten rezil gibi ama birakmiycam onu,en azindan 8 soru yapsam diyorum sakin olmam lazım onu farkettim
Canım matematikte tüm sorulara bakmıyorum çünkü hakim değilim. Ama ilk konular, bazı problemlere bakıyorum ve grafik sorularına bakıyorum. Yaziyorum , ciziyorum.Cok gecmis olsun canim
3. Tg canım
İnşallah
Canım nasıl verimli hissediyosan öyle git o zaman. İlk baslarda ben de tek ders koymustumya yapamadim.. eskisi gibi yapmaya kalkinca da program cok yogun oldu cunku denemeler var..
Simdi deneme +2 ders seklinde gidiyorum hemen hemen..
Canım moralin bozuluyorsa toplu netlerine bakma istersen.
Su an cok başındasın kac deneme cozdun? insanlar 100 150 deneme cozuyo derece yapmak icin. Daha basinda sakın birakma. Denemede yanlis yaptillarina egil bi süre sonra sorular tekrar ediyo gibi gelcek zaten.. deneme netleri duser kalkar sen onlara bakma hic
Canim deneme analizlerinde de matematkte sorulan 30 sorunun da çözümüne guzelce bak. İncele kendin coz. Gerekirse 3 gun sonra yeniden cöz. Beni bu yöntem geliştirdi gerçekten.
Öyle diyorsan devam etmenin bir anlamı yok tabiki Assosum. Nasıl ilerliyorsan aynı şekilde devam etmeye çalış o halde çünkü insan alıştığı yoldan çıkınca tempo düşebilir haklısınVerimli olmadı sanki yaa beybim
Yanlışım var bi yerlerde oturmamış kuzumÖyle diyorsan devam etmenin bir anlamı yok tabiki Assosum. Nasıl ilerliyorsan aynı şekilde devam etmeye çalış o halde çünkü insan alıştığı yoldan çıkınca tempo düşebilir haklısın
Olabilir canım benim yani bu yüzden moralini bozma bak bana hiç deneme yapmadım dahaYanlışım var bi yerlerde oturmamış kuzum
Canım benimde çocuğum var o yüzden günde max 2 derse bakabilirim hatta son bir kaç aydır tek derse bakıyorum işte günde 3 saat vaktim olursa bu 3 saat boyunca aynı derse bakıyorum. Genel olarakda dersleri bitire bitire gidiyordum. Yani mesela tarihe başladım bir ay sürse bile bir ay boyunca hergün ona baka baka bitirdim sonra coğrafyaya geçtim vs diyerek dersleri bitirdim.Kizlar merhaba yine ben
Ben kizimdan dolayi derslerim hep yarida kaliyor surekli .
2 derse odaklanip tamamen bitirip sonraki 2 derse gecis yapsam olur mu ? Su an 3 derste gidiyorum hem konu calisiyorum hem test kafam allak bullak oldu ve eksik kaldigi icin ilerleyemiyorum zamanimda kisitli . Karar veremiyorum hepsi birbirine girdi . Mesela 2 dersin konularini bitirip tamamen diger 2 derse mi gecsem .
Siz nasil yapiyorsunuz . Gunluk 3, 4 saat calsima vaktim var ama kopuk kopuk oluyor o yuzden duzen kuramiyorum .
Yaa çok mutlu oldum senin adına civcivim inşallah gerçek sınavda daha daha iyilerini yaparsınBen de tam kampa alistim bu sefer de kampin sonuna geldik
Nasil bi program yapcaksin canm?
Benim daha bitmiyo ama cok iyi geldi sanki.. son 2 gundur özellikle hissediyorm bi gelisme var psikolojik mi ki
Bundan sonra zaten az kaldi her ayin 20 gununu denemelere 10 gununu tekrar soru bankasi brans denemelerine ayırmayı planliyorum. Genel denemeler sayesinde matematikte de bayagi alıştırma yapmis oldum süreyle
Denemeden bi çıkda hemencik şip şak tekrar edilecekleri görürsün o yüzden relax oluyoruz civcikimYarin dershanede tg denemem var yusuf yusufum su an kizlar
Hangi birini tekrar etcegimi sasirdim
Çok geçmiş olsun canımBugün kızım hasta, istediğim gibi calisamadim.yarin da doktorda olacağız, okula göndermeyecegim. İnşallah biran önce iyileşir.
Sen nasıl insani rahatlatiyorsun öyle kuzum yaa, yine çok tatlısınOlabilir canım benim yani bu yüzden moralini bozma bak bana hiç deneme yapmadım daha. Çünkü benim programa uymuyordu o yüzden hazır olduğumda başlayayım diye öteledim. Sende o şekilde bunu yarıda kesip eski programına devam edebilirsin hani amaç tempoyu düşürmemek ve ilerleyebilmek. O yüzden yapıcam yapıcam diye kasmaya gerek yok bence hepsinin bir zamanı vardır olur gider kuşum
Cok tesekkur ederim hemen hemen ayniyiz gibi. Bende oype yaoacam cunku yarida kalinca unutuyorum o neydi ya diyorum. Sirali gidince bir derste baglantili oluyor daha cok anliyorum bende. Ama cografya mat turkce derken hepsi karisti . Ve unutmaya basladigimi fark ettim. Sallamasyon calisiyormusum gibi dusundum . Bende oype yapayim . Yoksa sinav gelene kadar ne konu bitirecem ne duzgun test cozecem .Canım benimde çocuğum var o yüzden günde max 2 derse bakabilirim hatta son bir kaç aydır tek derse bakıyorum işte günde 3 saat vaktim olursa bu 3 saat boyunca aynı derse bakıyorum. Genel olarakda dersleri bitire bitire gidiyordum. Yani mesela tarihe başladım bir ay sürse bile bir ay boyunca hergün ona baka baka bitirdim sonra coğrafyaya geçtim vs diyerek dersleri bitirdim.
Birde evet benimde günlük 3 saatim olsa bile işte sabah yarım saat öğlen 1.5 saat vs diye kopuk kopuk oluyor bu 3 saat. Bu yüzden dediğin gibi bu tempoya dersleri tek tek bitirmeyi uygun gördüm ve böyle anlayabildim. Böyle benim gibide deneyebilirsin canım.
Yaa ne mutlu bana o zamanSen nasıl insani rahatlatiyorsun öyle kuzum yaa, yine çok tatlısınevet sakin ve daha yavaş olsam iyi olacak
Evet evet en önemli sebebi bu oldu benim içinde hani bırakıp başka derse geçince maalesef geri dönülemiyor ve unutuluyor işte sonrada tekrar hatırlamak için uğraş veriyorsun birsürü vakit kaybı oluyor vs. amaaan yeter aaa dedim bende hergün aynı derse bakıcam bitene kadarCok tesekkur ederim hemen hemen ayniyiz gibi. Bende oype yaoacam cunku yarida kalinca unutuyorum o neydi ya diyorum. Sirali gidince bir derste baglantili oluyor daha cok anliyorum bende. Ama cografya mat turkce derken hepsi karisti . Ve unutmaya basladigimi fark ettim. Sallamasyon calisiyormusum gibi dusundum . Bende oype yapayim . Yoksa sinav gelene kadar ne konu bitirecem ne duzgun test cozecem .
Evet canim ben dershane denemesine giderken bile geriliyorum bunu asmam sart..Canım matematikte tüm sorulara bakmıyorum çünkü hakim değilim. Ama ilk konular, bazı problemlere bakıyorum ve grafik sorularına bakıyorum. Yaziyorum , ciziyorum.
Şuan sorular tekrar etmiyo ama tarihte veya paragrafta olmayacak sorularda yanlış yaptıkça geliyorlar bana. Demek ki sınavda da yapamayacağım diyorum. Tarih seviyorum evet ama tüm soruları da doğru cikmiyo zatenyedi ayligim ya bir anda her şey güllük gülistanlık olacak sanki emeklemeden kosucam her derse bakınca kendimi rahat hissediyordum ama değiştirsem iyi olacak herhalde ne bileyim.daha çok verim almam lazım.
Tg denemelerine dershanede girmek çok heyecanlı, daha çok katlı sağlıyor kuzum