- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
İlk hazirlanmasi canim. Ama 12 ay hazırlandı.Zaten sende demiştin hani çok soru çözdüm ama anlamlı çözemediğim için olmadı diye. Yani bende böyle düşünüyorum verimsiz bir şekilde saatlerce çalışmanın ve sayısız kitap bitirmenin bir faydası olmazki.
Evet bu gibi örnekleri artık bende çok duymaya, görmeye başladım. Yani birazda temelin olmasına bağlı evet ama anlamlı çalıştıktan sonra temelin iyi değilse bile 94 alınamasada rahatlıkla 80-85 puanlar görülebilir ki zaten o puanlardan sonra 90 larada çıkılır.
. Temeli varmıymış ilk hazırlanışındamı almış?
Bencede evet ya sürekli yazamasamda benimde sizlere demek istediğim buydu hani kıyas yapmak yanlış geliyor banada. Ancak çok güzel bir şekilde örneklemiş ve anlatmışsın bu durumu çok sağol canım. İnşallah hayırlısıyla emeklerimizin karşılığını alalım
Allahım hayalimdeki çılgınlıkBende bazen diyorum boşa gitmesin şu çalışma sınavdan sonra hiç durmadan diğer yıllara çalışmaya devammı etsem diye. Ya o değilde ben yıllardır kpssye çalışıyorum dün kardeşim dediki ben kpssye çalışmaya başladım bende dedim yuh ne ara senin üni bittide kpss çilesine başladın neyse nasıl çalışıyorsun diyorum o da diyorki internetten not buldum onları okuyorum . İyi tamam dedim testleri nerden çözüyosun o da dediki test çözmüyorum ahahah çıldırıyorum
Bende bu ara video izleyip yazdığım defterime açıp bakıyorum.yeniden çözmeye calisiyorum . Matematiği oturtmak hiç kolay değil ama insanın en azindan doru üzerinden fikir yürütmesi bile harika bir duygu. Güvenim artiyoBen güzel soruları not aldığım için onlarıda konusuyla birlikte tekrar ediyorum şahsen. Yani faydasınıda görüyorum çünkü tek konu çalışmakla yapamamıştım ilk zamanlar şimdi böyle daha iyi
Evet evet kamp bana şartEvet bencede matematik kampı çok güzel olabilir
Yaz kuzumKızlar herkese merhaba günlerdir yazamadım.ASSOSyal canım teşekkür ederim etiketin için :)
1.Tbmm ve Kurtuluş Savaşı konusu tekrar edilip 30 soru çözüldü.
Denklemler matematik 40 soru çözüldü.
Geçen yaptığım denemede resmen 1 sayfa eksik konu çıkarmıştım. Onlara bakıp stres oldum ancak ilerlemeye devam ediyorum moral bozmak yasak :) O konuları tekrar etmeyi hedefledim. Akşama yine bildirim yazarım.
bende test cozemiyorum oglum uyuyunca video izliyorum konu anlatimi cunku oglum firsat vermiyor soru cozmeye ayakta sallayarak uyuyor hep bideBende bazen diyorum boşa gitmesin şu çalışma sınavdan sonra hiç durmadan diğer yıllara çalışmaya devammı etsem diye. Ya o değilde ben yıllardır kpssye çalışıyorum dün kardeşim dediki ben kpssye çalışmaya başladım bende dedim yuh ne ara senin üni bittide kpss çilesine başladın neyse nasıl çalışıyorsun diyorum o da diyorki internetten not buldum onları okuyorum . İyi tamam dedim testleri nerden çözüyosun o da dediki test çözmüyorum ahahah çıldırıyorum
Helal olsun valla yaİlk hazirlanmasi canim. Ama 12 ay hazırlandı.
Bide ciddi ciddi gelmiş diyorki ben kpssye hazırlanıyorumAllahım hayalimdeki çılgınlık
Biz napiyoruz o zaman deseydin beybiBide ciddi ciddi gelmiş diyorki ben kpssye hazırlanıyorum
Hoşgeldiniz,siz bizden tecrubelisinizMerhabalar, 2022 Kpss için bende varım!!
5 yıldır bir bakanlıkta memurum ama asıl hedefim okuduğum bildiğim işi yapmak o yüzden tekrar başlatacağım bu serüveni.
5 yaşında oğlum var, gündüz çalışıyorum aralarda videoları takip edeceğim. Haftayı günlere bölüp plan yaptım mesela her güne 1 ders koydum umarım yetişirim, hepinize kolaylıklar
Gülmekten cevap veremedim o da garip garip bakıyor niye bu kadar güldüm diyeBiz napiyoruz o zaman deseydin beybi
Yetişmese bile temel olur ne güzel yapmışsınızMerhabalar, 2022 Kpss için bende varım!!
5 yıldır bir bakanlıkta memurum ama asıl hedefim okuduğum bildiğim işi yapmak o yüzden tekrar başlatacağım bu serüveni.
5 yaşında oğlum var, gündüz çalışıyorum aralarda videoları takip edeceğim. Haftayı günlere bölüp plan yaptım mesela her güne 1 ders koydum umarım yetişirim, hepinize kolaylıklar
Çok haklısın ya bende çocuk uyuyunca bakabiliyorum sadece yoksa uyanıkken imkansız yani. Önceden eline kitap filan verirdim onu alır giderdi onunla oynardı bi 10 dk filan. Şimdi oda yok ben kitabı açtım mı gelip üstüne oturuyor illaki elimdeki ders malzemeleriyle oyun oynanılmasını istiyor iyice imkansızlaşıyor. Birde uyku işi bizdede biraz sıkıntılı aslında beşikte uyuyor ama çok sallanılması gerekiyor bazen çünkü uykuya geçişimiz her zaman mücadele gerektiriyorbende test cozemiyorum oglum uyuyunca video izliyorum konu anlatimi cunku oglum firsat vermiyor soru cozmeye ayakta sallayarak uyuyor hep bide
O eksikler kapana kapana zaten diğer denemelerin sonucuna göre bu kadar yazmak zorunda kalmayacaksın inşallah canımKızlar herkese merhaba günlerdir yazamadım.ASSOSyal canım teşekkür ederim etiketin için :)
1.Tbmm ve Kurtuluş Savaşı konusu tekrar edilip 30 soru çözüldü.
Denklemler matematik 40 soru çözüldü.
Geçen yaptığım denemede resmen 1 sayfa eksik konu çıkarmıştım. Onlara bakıp stres oldum ancak ilerlemeye devam ediyorum moral bozmak yasak :) O konuları tekrar etmeyi hedefledim. Akşama yine bildirim yazarım.