- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Bi arkadaşım canim yapti bunu kiz gözlerimin önünde..Kim o cevher
Matematik varsa asla korkma canım, allah ne verdiyse yuru hatta koşDarısı başımaFizyoterapi. matematik ve Türkçe temelim var ama kültür kısmım hiç yok. Yoğun çalışamıyorum bu biraz korkutuyor instagramda millet deli gibi çalışıyor onları görünce direkt vaz mı geçsem acaba diyorum
Ben olsam bu sartlarda vazgecmezdim ama sen bilirsinDarısı başımaFizyoterapi. matematik ve Türkçe temelim var ama kültür kısmım hiç yok. Yoğun çalışamıyorum bu biraz korkutuyor instagramda millet deli gibi çalışıyor onları görünce direkt vaz mı geçsem acaba diyorum
Heh işte bende bunu anlamıyorum canım, okulda bundan bişey olmaz yaa dediğim insanlar nerelerde ben nerelerdeBi arkadaşım canim yapti bunu kiz gözlerimin önünde..
5 ay eve kapandim dedi..
Ama esinin destegi falan cok önemli dedi (yani ev isidir yemektir yardimci olmasi acisindan)
Onun matematiği cok iyiymis ama türkcesi cok kötüymüş öyle dedi.. türkçenin üzerine dusmus.
Bu kizi ben okulda fizik falan calistiriyodum teknik olarak benim de sayisalimin harika olmasi gerekmiyo mu yaniye öyle oldu ki o
Aman neyse biz de basarcaz
Matematik yapıyor ya ötesi var miBen olsam bu sartlarda vazgecmezdim ama sen bilirsin
Bilmiyorum ki bi anlasamHeh işte bende bunu anlamıyorum canım, okulda bundan bişey olmaz yaa dediğim insanlar nerelerde ben nerelerdebu var ya acayip dokunuyor bana hata nerde
Matematik yapıyor ya ötesi var mi
ikinize de teşekkür ederimBen olsam bu sartlarda vazgecmezdim ama sen bilirsin
Hemen yarın basla canım, gel buraya yazikinize de teşekkür ederim
Kusura bakma canım ancak yazabiliyorum çocuğun arada huysuz günleri oluyor öyle bir iki gün geçirdik. Canım ben ailemle kalıyorum ama çocuğun bakımı benim üzerimde yani evdeki kimse altını değiştirme, yemeğini yedirme, uyutma işlerini yapmıyorlar zaten isteselerde yapamıyorlar. Bu yüzden işte siz şunları yapıverin bende 1 saat ders çalışayım diyemiyorum çünkü yapamıyorlarCanim sen ders çalışırken bebiş e kim bakiyor ?
Yaa canım benim
Canımsın,valla bende seni merak ettim iyisin ya şükürYaa canım benim. Çocuk çok huysuzduda dün gece değil bir öncekinde sabah 5 den 10 a kadar nöbet tutunca kafam çorba gibi oldu tabi uykusuz kaldım sonra çocuk uyudukça uyuyarak kendime gelebildim haliyle buraya hiç hiç bakamadım . Ama ben senide göremedim sanki şu kamp başladı başlayalı iyisin değil mi moralini bozan bir durum yok umarım denemelerle ilgili?
☝Kızlar kimler önlisansa girecek?
Kuzum bulundu mu
Ayyy aşırı rahatladım kuzum yaa gözünüz aydınBugun moralim bozuktu biliyorsunuz, birde disciye randevum vardi. Disim basim her yerim ağrıyordu yanicok sukur benim kiz bulundu, dun bir abi görüp evine almis, tasmada numaramiz var aramis ama ulasamamis aksam geldi haberi❤ bende o gazla 2 tarih videosu izledim bugunluk bu kadar soru cozumu yarina kaldi hepinize iyi geceler
Bende yok canım maalesef.. acaba internette bulabilir misin bazen oluyo google a yazdin mi?Arkadaşlar şimdi farkettim elimde dört tane data deneme var.fotokopiden almıştım netten.iki sene önce. Çözümleri yok,çok sinir oldumelinizde olan var mıdır acaba? Belki almışsınızdır sizde çözüm vardır off ben mi attım acabaa
Cok sevindim gozun aydin canimBugun moralim bozuktu biliyorsunuz, birde disciye randevum vardi. Disim basim her yerim ağrıyordu yanicok sukur benim kiz bulundu, dun bir abi görüp evine almis, tasmada numaramiz var aramis ama ulasamamis aksam geldi haberi❤ bende o gazla 2 tarih videosu izledim bugunluk bu kadar soru cozumu yarina kaldi hepinize iyi geceler