Bende o kadar çalışsam benimde ağrırdı sanırımKızlar sağ kolum aşırı ağrıyo kalem tutmaktan sürekli sanırım bugün nasıl çalışacağım bilmiyorum
Sabah 6 da kalktım zar zor çalışmaya çalışıyorum bu kolla
Geçmiş olsun canım evet seni farkettim bi sabah 5 lerde filan online görünüyordun bende ders çalışıyorsun sandım.Bir sıkıntı olmamasına sevindimGünaydın kızlar
Kamp yapmaya hazır mısınız
Ben bugüne enerjik başlamak isterken, kötü bir gece geçirdim. Dün akşam yemeğinde karidesle makarna yemiştik, sanırım karides zehirledi. Gece mide bulantısindan uykudan uyandım uyuyamadım bir sure, birden eşim de uyandı lavaboya koştu, oda bulantiyla uyanmış. O çıkarttı rahatladı uyudu ama ben cikartamadim. Sabah doktora gittim, Dr iyisin çok bir belirti yok dedi.
Simdi tarih tekrarı yapacağım. Kızı 12 de okula bıraktıktan sonra da, sessiz evde deneme çözeceğim inşallah.
Kızlar deneme yapanlar var mı ? Netler nasıl paylaşalım pleasee
Sagol canimcimCok gecmis olsun canim
Sagol askoÇok geçmiş olsun canım ya ah bu diş işleri hiç bitmez. İnşallah doktora gittikten sonra daha iyi olursun
Ben, benim hocamin setini aldim memnunumKızlar iyi akşamlar bir sorum olacak 2022 basım video ders notu almak istiyorum. Oradan okuma yaparım sonra soru çözerim. Yalnız hangi hocalarınkini almalıyım? Sizin faydalı bulduğunuz, öneririm dediğiniz hangileri. Hepsini benim hocam ya da hocawebde mi alsam bilemedim. Gy gk için.
Anladım canım teşekkür ederim bakayım ona:)Ben, benim hocamin setini aldim memnunum
Canim bende de benim hocamin matematigi var video ders notu.Anladım canım teşekkür ederim bakayım ona:)
Çok geçmiş olsun canım. Ya o kısmını hiç düşünme valla çekilmesi gerekiyorsada sal gitsin sürekli kanal, dolgu nereye kadar. Bende bıktımda bu işlerden işte idare etmeye çalışıyorum ama net olan bir şey varki sorunlu dişi sallayacaksın gidecekSagol canimcim
Sagol askoicini temizlediler agrim gecti sukur inşallah cekmek zorunda kalmadan duzelir
Geçmiş olsun canım seni tekrardan görmek güzel hemde bildirimliKızlar selam bir süredir rahatsızdım iş okul kontroller derken toplu bildirim yaparım diye beklemiştim
Gelişim psikolojisini bitirip bir soru bankasını bitirdim, şimdi öğrenme psikolojisine başlıyorum
Coğrafyadan da ekonomik coğrafyaya kadar geldim epey az kaldı. Hepimize iyi çalışmalar
450 soru benim 6 ayda çözdüğüm tarih soru miktarı olabilirİyi aksamlar kızlar.
Bugün yaptiklarim;
Genel deneme
Analiz
İslamiyet öncesi tt tekrar
Türk islam tarihi tekrar
Türkiye tarihi tekrar
Tarih karisik 450 soru
Çember 15 soru
Canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldumGeçmiş olsun canım seni tekrardan görmek güzel hemde bildirimli. Kolay gelsin sanada iyi çalışmalar
Kamptayizya ondan canim450 soru benim 6 ayda çözdüğüm tarih soru miktarı olabilir. Ayy bu bir günde çözmüüüüüş . Dur bi dk canım ben şuraya bayılıyorum