- 31 Ağustos 2012
- 21.690
- 35.009
Hangi hap canim ?Ben gecen bi hap gordum bi onu alip denicem. Hem sakinleştirici hem enerji vericiymis. Sinavın son zamanlari iflahim kesiliyo çünkü takviye lazim
Olmazsa sen de bi doktora falan git sakinlestirici iyi gelebilir belki
Hangi hap canimBen gecen bi hap gordum bi onu alip denicem. Hem sakinleştirici hem enerji vericiymis. Sinavın son zamanlari iflahim kesiliyo çünkü takviye lazim
Olmazsa sen de bi doktora falan git sakinlestirici iyi gelebilir belki
Sen ne kullanıyorsun ?Ben ilaç kullanıyorum canım
Ahh kuzum kelin merhemi olsa kendi basina sürer keske tavsiye verebilsem..Ben ilaç kullanıyorum canım
Hangi hap canim ?
İsmini su an hatirlayamadim bakıp yaziyim özelden canim burdan belki reklama girerHangi hap canim
Sen ne kullanıyorsun ?
Antidepresan canım C.. ile başlayanHangi hap canim ?
Daha önce girdim canım, bende yazılmıştım ama orada daha çok heyecan yapıyorum benAhh kuzum kelin merhemi olsa kendi basina sürer keske tavsiye verebilsem..
Ama bak şunun faydasi kesin olur bence.. denemeleri kütüphane dershane farkli ortamlarda yap.. ben sırf bu yüzden dershane denemelerine yazildim. Ayni sinavdaki gibi heyecanlaniyorum orda da mesela.. bi sekilde atlatcaz
İsmini su an hatirlayamadim bakıp yaziyim özelden canim burdan belki reklama girerdurduk yere kamp uzeri ban yemiyim
P.. ile başlayan şurup var sakinlestirici canımHangi hap canim
Sen ne kullanıyorsun ?
Ahh kuzum kelin merhemi olsa kendi basina sürer keske tavsiye verebilsem..
Ama bak şunun faydasi kesin olur bence.. denemeleri kütüphane dershane farkli ortamlarda yap.. ben sırf bu yüzden dershane denemelerine yazildim. Ayni sinavdaki gibi heyecanlaniyorum orda da mesela.. bi sekilde atlatcaz
İsmini su an hatirlayamadim bakıp yaziyim özelden canim burdan belki reklama girerdurduk yere kamp uzeri ban yemiyim
Antidepresan canım C.. ile başlayan
Ya kızlar bende kullanmak istedim bu yıl. Ama 2-3 ay sonra gebelik planladigim için vazgeçmiştim. Ama şimdi 2-3 aylığına da olsa kullansam mi diyorum.P.. ile başlayan şurup var sakinlestirici canım
Yok canım bence kullanma,çokta iyi bişey değil sonuçtaYa kızlar bende kullanmak istedim bu yıl. Ama 2-3 ay sonra gebelik planladigim için vazgeçmiştim. Ama şimdi 2-3 aylığına da olsa kullansam mi diyorum.
Neyse denemelerin sonuçlarına göre karar vereyim
Kızlar denemelerde herkes hedef koysun kendine.
Ben mesela 80 net olarak belirledim. 80 netin aldina düşmemeye çalışacağım.
Bunda dusmezsem bir sonraki kampta 85 e çıkartırım hedefi.
Sizde yazın hedeflerinizi. 70-80-90-100
Bebemi uyıtup geleceğimIyi aksamlar kizlarrr❤ ben video izlemeye gidiyorum haydin sizde gelin
Ne çalışacaksınYerim bebenibekliyoree
Biraz vatandaşlık biraz coğrafyaNe çalışacaksın
Canim bende denemede yaoabildigim matematiği sınavda yapamadım. 18 d 2 y oldu sınavda.Yok canım bence kullanma,çokta iyi bişey değil sonuçta
Offf şu matematiğim güzel olsaydı ne hedefler koyardım şimdi
Iyi aksamlar kizlarrr❤ ben video izlemeye gidiyorum haydin sizde gelin
Bebemi uyıtup geleceğim
Bende basliyom şimdi.Biraz vatandaşlık biraz coğrafya
Peki hedef koyup ulasamiyosak noluyoYa kızlar bende kullanmak istedim bu yıl. Ama 2-3 ay sonra gebelik planladigim için vazgeçmiştim. Ama şimdi 2-3 aylığına da olsa kullansam mi diyorum.
Neyse denemelerin sonuçlarına göre karar vereyim
Kızlar denemelerde herkes hedef koysun kendine.
Ben mesela 80 net olarak belirledim. 80 netin aldina düşmemeye çalışacağım.
Bunda dusmezsem bir sonraki kampta 85 e çıkartırım hedefi.
Sizde yazın hedeflerinizi. 70-80-90-100
Keşke hep tarih olsa ben çok seviyorumBen de ara vermistim devam ediyim size katiliyim
İcim dışım tarih oldu valla 2 gündür
Vallahi mucize gibisin gözümde canımCanim bende denemede yaoabildigim matematiği sınavda yapamadım. 18 d 2 y oldu sınavda.
Dün 2021 sorularına bakayım dedim. 22 tane yaptım şükürler olsun. Ama 1.5 saate