Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabul edilmiştirÇift başlı huni teklif ediyorum
Aslında pamukumu göndersen duzelirdim bence
Asko sen hamilemisinDün yaptıklarım:
50 ölçme ve değerlendirme
80 rehberlik ve özel eğitim
Asal çarpanlar kamp videosu
40 paragraf 20 cümlede anlam
Öğretim ilkeleri 3 video
2 coğrafya deneme
2 tarih deneme
2 vatandaşlık deneme
2 rehberlik denemesi
O kadar haklisin ki...Canim deneme yapmaktan korkmayın.
Kimse denemeye 90 netle başlamıyor.
Bu 20 denemeye 70 netle başlarsın, 75 nete çıkarsın.
Başka 20 li deneme kapminda 80 ne 85 e 90 a çıkar inşallah
Geçen sene 90 alan bir fizyoterapist takip ediyorum instada, online bir denemeye katılmış bu seneki ilk denemeai 71.5 net dedi mesela.
Ne güzel ayar veriyosun sen ya benim de canim ders calismak istemeyince agzima kürekle vursana aradığım motivasyon senmissin de haberim yokmusSabaha duzelmis ol atanacagiz hepimiz
Aglamak yok ama gsgsgsgssgO kadar haklisin ki...
Ne güzel ayar veriyosun sen ya benim de canim ders calismak istemeyince agzima kürekle vursana aradığım motivasyon senmissin de haberim yokmus
Şu 5 ay aglamak bile yok zaten onu da erteliyorum 1 agustosta böğüre böğüre topluca aglicamAglamak yok ama gsgsgsgssg
benim yukselenim balık maalesef tarih dersi dinlerken bile agliyorum ölenlere ahahshshsh neyse siz kan kusup kizilcik serbeti ictik diyeceksiniz☠☠☠ bundan sonra yapamiyorum diyene merdane şov geliyorŞu 5 ay aglamak bile yok zaten onu da erteliyorum 1 agustosta böğüre böğüre topluca aglicam
Yok canım ya regl oldum 2 gün oldu olalıAsko sen hamilemisin
benim yukselenim balık maalesef tarih dersi dinlerken bile agliyorum ölenlere ahahshshsh neyse siz kan kusup kizilcik serbeti ictik diyeceksiniz☠☠☠ bundan sonra yapamiyorum diyene merdane şov geliyor
benim yukselenim balık maalesef tarih dersi dinlerken bile agliyorum ölenlere ahahshshsh neyse siz kan kusup kizilcik serbeti ictik diyeceksiniz☠☠☠ bundan sonra yapamiyorum diyene merdane şov geliyor
Bana da bi merdana göstersenize ya 2gündür çalışmadım doğru düzgün
Tamam o 2 gunu dinlenme sayalim bugün kaldigin yerden devamBana da bi merdana göstersenize ya 2gündür çalışmadım doğru düzgün
Aynen canım memeyi bırakıyoruz ya ilk gece çok zor geçti bugün biraz daha iyiydiTamam o 2 gunu dinlenme sayalim bugün kaldigin yerden devam
Ben de dün yarim gün dinlendim sayalim
Bazen bikkinlik geliyo iste..
Sen cocuktan kaynakli mi calisamadin bilmiyorum da.
Iki calisma birden yapiyorsunuz yani hayirli haberini aliriz inşallah ❤Yok canım ya regl oldum 2 gün oldu olalı
Ilk dayak bana gelsin o zaman
Oo istedigin merdane olsun boy boy varBana da bi merdana göstersenize ya 2gündür çalışmadım doğru düzgün
Allah yardimcin olsun canımAynen canım memeyi bırakıyoruz ya ilk gece çok zor geçti bugün biraz daha iyiydi
Ayy ilk kez biri bana kızgın attı bi tuhaf oldumIki calisma birden yapiyorsunuz yani hayirli haberini aliriz inşallah ❤
Ilk dayak bana gelsin o zaman
Oo istedigin merdane olsun boy boy var
Sağol canımAllah yardimcin olsun canım
Allahiiimm tüylerinde kaybolmak istiyorummmmm, ekranı isiricam yumuş yumuş oldum
Rabbim ferahlık versin canım civcikiimm, daha zamanımız var.toparlariz bence. Daha hiçbirşey bitmediDün cok moralim bozuktu fazla calisamadim butun gun oturup aglayasim vardi.
Dün yaptiklarim;
48 paragraf
20 yas problemi
15 dikdörtgen, kare
Tarim hayvancilik tekrar + 55 soru
ASSOSyal benim de genel tekrar yetismicek pazartesiye kadar galiba. Artik denemelerle beraber devam ederiz