Aynen olmadı sozeli çözer geçerim napayımYargının matematiği çok zamanını alacaksa bu şekilde o zaman canım diğer derslerini çöz ve yargı matematiktende sadece hani o ilk konular dediğin kısma bakabilirsin veya yok olmayacak diyorsan başka yayına geçebilirsin bilemedim
İnşallah canımNe güzel ne güzel tam gaz çalışıyorum diyorsun yani süper. İnşallah canım aktif ol tabiki seni burada görmek güzel hemde gün içinde neler yaptın kısacık paylaşırsın buda seni daha çok motive edecektir
Günlük 8 saat miiiiğğğğay bu benim bir hafta boyunca çalıştığım zaman
Canım bu zaman içinde matematikte var mıbazen on saati bile buluyo çalıştığım
Evet canım bu kamp videoları varya İlyas hocanın o seti aldım videolar o kadar uzun kiCanım bu zaman içinde matematikte var mı
Dur kız daha KPSS ye girceksin ondan sonra bayılırsınAy dur bayılıcam
Yok ona söz veremem çünkü sürünerek bayıla ayıla giriyorum sınavlara muhtemelen gene öyle olurDur kız daha KPSS ye girceksin ondan sonra bayılırsın
10 mu saat mibazen on saati bile buluyo çalıştığım
canım çocuğum falan yok bi de gurbetteyim kimse de yok gideyim geleyim o yüzden bütün gün boşum sabah 6 gibi kalkıyorum bütün gün rahat vaktim oluyo10 mu saat miben bazen 1 saat çalıştım diye seviniyorum
haha aynen öyleYok ona söz veremem çünkü sürünerek bayıla ayıla giriyorum sınavlara muhtemelen gene öyle olur. Birde 10 saat çalıştıktan sonra bile bana enerji vermeye çalışman gözümden kaçmadı
Nazar is loadingcanım çocuğum falan yok bi de gurbetteyim kimse de yok gideyim geleyim o yüzden bütün gün boşum sabah 6 gibi kalkıyorum bütün gün rahat vaktim oluyo
İstediğim bi yer yok valla canım nere olursa giderim yeter ki atanayımNazar is loading
Şaka şakaAllah emeklerinin karşılığını boş çıkarmasın inşallah atanırsın istediğin yere
Bende 5 saat çalışıyorum. Maşallah size.canım çocuğum falan yok bi de gurbetteyim kimse de yok gideyim geleyim o yüzden bütün gün boşum sabah 6 gibi kalkıyorum bütün gün rahat vaktim oluyo
Bana özelden yazar mısın? Ben yazamiyorum sana.canım çocuğum falan yok bi de gurbetteyim kimse de yok gideyim geleyim o yüzden bütün gün boşum sabah 6 gibi kalkıyorum bütün gün rahat vaktim oluyo
Ben kronometreyle çalışıyorum ama teldeki kronometre ile değil. Ayrı kronometrem var. Tel her zaman yanımda olmuyor.Kızlar focus to do uygulamasını kullanan var mı ? Varsa grubumuza bekleriz