- 28 Temmuz 2017
- 2.663
- 6.729
- 27
Canım genelde izlediğim videolarda sınava 4 ay kala yaklaşık, konuları bitirip tekrarlara başlamışlar. Deneme çözmüşler.Konulari kac ay kala bitirmeliyiz ya da bitirdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım genelde izlediğim videolarda sınava 4 ay kala yaklaşık, konuları bitirip tekrarlara başlamışlar. Deneme çözmüşler.Konulari kac ay kala bitirmeliyiz ya da bitirdiniz
Gunde 3 video izliyorum hesaplamamla 4 ayda bitecek fazlasini yapamiyorum bi turluCanım genelde izlediğim videolarda sınava 4 ay kala yaklaşık, konuları bitirip tekrarlara başlamışlar. Deneme çözmüşler.
Anladım canım elimizden geleni yapalım, gerisi nasip.Gunde 3 video izliyorum hesaplamamla 4 ayda bitecek fazlasini yapamiyorum bi turlu
Yaaaa bi gelseydi çatladım bence olduAyyy kızlar ben de heyecanlandım Miknatiss inşallah olmuştur canım hocam. Yarım puanla kaçmıştı geçen atamada. Haydi bekliyoruz bir haber gelseydi
Aynen ben de aşşırı merak ediyorum sonucunu. Bildirim vardı kutucukta, o da senin mesaj çıktı kız Bence de oldu , öyle hissediyorumYaaaa bi gelseydi çatladım bence oldu
Ama unuttu bizi kutlamadan galibaAynen ben de aşşırı merak ediyorum sonucunu. Bildirim vardı kutucukta, o da senin mesaj çıktı kız Bence de oldu , öyle hissediyorum
Ama biz catladik bence atandı ben inanıyorumMiknatiss bize haber vermeyi unuttu galiba
PegemMerhaba kızlar Lisans Gk Gy çözümlü soru bankası tavsiyeniz var mı?
Doğru diyorsun canım onlar zaten meb e göre yazıyor haklısın ama genede bi sizlerede sorayım dedim ve içim baya rahat etti sağolun varolunBende aydin hocanin notu var aradim bulamadim kesin gozumun onunde yaziyodu
Ama ramazan hocayi kistas al bence vikipediyi bosver.
Cunku bu hocalar meb e göre yaziyo her seyi. Meb sürekli bilgi degistirdigi icin sağ olsun
1926 diyorum (ramazan hocanin notu güncelse)
Var mi arttiran
Canın sağolsun canım hocam, sen çok yaklaştın, inşallah bu son olacak ve yüzün gülecek ben inanıyorum. Güzel günler göreceğiz. Ben de atananları görünce haydi tam gaz devam et, birileri bu yollardan geçti, birileri başardı bunu, sen de bırakma diyorum kendime.
Geldim geldim
Aaaa o zaman 1925 > 1926 . Biliydim böyle olacağınıIsmail adıgüzel 1 ocak 1926
Ramazan hoca 25 aralık 1925
Birol hoca 26 aralık 1925
Evet evet arası çok yok ama genede sizlerle fikir alışverişi yapayım dedim ve iyikide yapmışım harikasınız sağolun içim rahat etti sizlerin yorumlarına göre notlarımı düzelttimAslında hepsi doğru canım benim. Çünkü 25 aralık 1925 te kabul edilmiş ama 1 ocak 1926 ile kullanılmaya başlamış.
Doğru diyorsun evet tutupta 1925 olayları ile 1926 olaylarını sıralatmaz yani yoksa böyle sıkıntılar çıkar diye düşünüyorum bende. Neyse tarihten full çekecek gibi çalışayımda çünkü anca 10 doğru çıkacak biliyorumEğer böyle bir soru sorarlarsa bu ikileme mahal vermezler, bir tarihi baz alırlar yoksa soru hatalı olur. Ramazan hoca ve birol hoca da alt metinde bu şekilde açıklamışlar. Hepsi doğru kullanmaya başlama ve kabul edilme arasında 6 gün var