- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.747
Çok sağ ol canım, her soruma yanıt veriyorsunBenim kitaplar genelde öyle.. yeni nesil olanlar daha cok tyt ayt soru bankalari. Ama kizlarda varsa yazarlar
Ne demekÇok sağ ol canım, her soruma yanıt veriyorsun
Ayy normal matematik yapamıyorum, yeni nesil gelmeden atanalim bizHenüz kpss matematiginin tüm soruları yeni nesile dönmedi canim. İnsallah dönmez
Genelde bi sinavda 4 6 soru falan cikiyo o da sayisal mantiklar genelde yeni nesil oluyo.
Tabi 2022de ne olur bilemem
Canım kpss de yeni nesil soru yok,ınş olmazKızlar herkese iyi dersler dilerim öncelikle. Ben bugün ne durumdayım bir göreyim diye önce çıkmış bir deneme çözdüm. Önlisanstan gireceğim ve 2020'nin sınavına ulaşamadığım için 2018'i çözdüm. Fakat aklıma bir şey takıldı. Matematikte yeni nesil soruları hiç yoktu. Hepsi eski tarz sorulardı. ÖSYM genelde son zamanlarda sınavlarında yeni nesil tarzı sorulara yer veriyor. Kpss'ye daha önce hazırlığım olmadığı için acaba ösym'nin kpss deki matematik soru tarzı bu şekilde eski tarzda mi yoksa çözdüğüm sınavın yılı eski olduğu için mi böyle oldu ayırt edemedim. Bu duruma göre bir çalışma programı belirleyeceğim. Bu konuda bunu okuyanlar bir yorum yaparsa çok iyi olur
İnşallah yaCanım kpss de yeni nesil soru yok,ınş olmaz
Ben matematik yapamıyorum, gelmeden biz atanalim canimİnşallah ya
Bence de biz bi an önce atanmaya bakalim gittikce yeni seyler ekleniyoAyy normal matematik yapamıyorum, yeni nesil gelmeden atanalim bizo sorular ne ya
Bu arada gecen gün yapabileceğin problemler hangileri demiştin.Ben matematik yapamıyorum, gelmeden biz atanalim canimyeni nesil tyt de var çok acayip
Atıştırma önemli canım , bende bisküvi aldimBence de biz bi an önce atanmaya bakalim gittikce yeni seyler ekleniyo
Ders calismamak icin sırf gittin helva kavurdum yalniz ben demin
Neyse gidiyim de kurtulus savasina hazirlik yapiyim ben bikac kongre genelge Allah ne verdiyse
İnsan miymis sorasim geldi gidipDun onlisansta derece yapmış bir kızın videosuna izledim. Surekli tekrar yapmış, basa dönmüş tekrar etmis. Hiç bıkmadan.. Her gün her derse çalışmış. Her gün her dersten soru çözmüş. Matematiği sifirken 25 net yapmış. Baka baka çözmüş ama çözmüş, yapamıyorum diye bırakmamış. Türkçeyi fullemis, matematik soru çözüm videolari izlemiş.
Hadi o zaman ben helvami sen püskevitini al yanina da kahveler bendenAtıştırma önemli canım , bende bisküvi aldimdaha başlayamadım bugun
Canım valla oluyor demek yaa, artık bende matematiği baka baka çözeceğim demek faydası varİnsan miymis sorasim geldi gidip
Türkceyi fullemek harika. Matematigi 0dan 25e çıkarmak daha harika.. baka baka cozmek iste butun mesele bu bence de. Biraz sabır istiyo yainsallah biz de böyle sonuçlarla geliriz cok motive oldum su an sayende
Hadi o zaman ben helvami sen püskevitini al yanina da kahveler bendenoturalim hadi yeter bu kadar dersten kacmak
EvetYanlış yaptığı soruyu gitmiş tekrar etmişbiz çok mu sabirsiziz
Aa biliyorum onu bi videosunu izlemistimCanım valla oluyor demek yaa, artık bende matematiği baka baka çözeceğim demek faydası vararkadasin hesabi derece durağı
Ben hemen sonuç almak istiyorum. Yanlış soru defterim vardi ama üşeniyordum tekrar etmeyeEvet
İşte bunlarin hepsi birlesince emek oluyo sosyalim
Hele o yanlis sorulari tekrar etmek beni benden aliyo.
Kesip kavanoza koymayi denedim ama yüzlerce soru oldu düzen tutturamadim
Artik fosforlu kalemle isaretliyorum arada bi dönup çözüyorum.. kesmekten daha iyi geldi bana.