- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ayy cok şaşırdımObur ol+bir obir öbür
Doksan dokuz+on dokuzon doksan
Seksen sekiz+on sekizon seksen haline evrilmis. Rica ederim.
Sağolun hepimiz hayırlısıyla atanalım inşallahUmarım ilk ve son tek atışta olur, sizin de güzel sonuçlanır umarım :)
Çok sağolunArkadaslar merhaba Türkçe ögretmeniyim. Takıldığınız bir sey olursa beni etiketleyerek sorarsaniz seve seve destek olurum. Herkese basarilar.
Canım son atama tarihi belli olmuş, başvuracaksın dimiÇok sağolun
Tekrar mı atama olmuş canım yoksa ben zaten başvurmuştum yarından sonra belli olacak sonuç bekliyorumCanım son atama tarihi belli olmuş, başvuracaksın dimi
Kuzum dün instagramda gördüm 2020 nin son ataması diye, dur seni yanlış bilgilendirmeyeyim. Bakayım yineTekrar mı atama olmuş canım yoksa ben zaten başvurmuştum yarından sonra belli olacak sonuç bekliyorum
Kuzuummm pardon 2020 değil, 2022/1 imişTekrar mı atama olmuş canım yoksa ben zaten başvurmuştum yarından sonra belli olacak sonuç bekliyorum
Tabi ınş ona başvurmana gerek kalmaz, güzel haberini hemencik duyarizKuzuummm pardon 2020 değil, 2022/1 imiş
Hayırlısı olsun canım sağol bilgilendirdiğin içinTabi ınş ona başvurmana gerek kalmaz, güzel haberini hemencik duyariz
2020 nin son ataması diyorsa budur yani yarın belli olacak ve artık 2020 puanı ile atama olmayacağı içindirKuzum dün instagramda gördüm 2020 nin son ataması diye, dur seni yanlış bilgilendirmeyeyim. Bakayım yine
Kuzum allah yardımcın olsun, sen çok iyi bir annesin. Sorumluluklarina rağmen çok güçlüsün. Çok takdir ediyorum, ben senin kadar güçlü değilim. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınş canım benim. Kuzucugumada ferahlık versinMerhaba kızlar bildirim yapmak istiyorum. Dün tarihten inkılapları çalıştım ve inkılap + ilkeler 7 test çözdüm.
Bayadır adam akıllı bildirim yapamadım biliyorum ama şu sıralar çocuğun uyku düzeniyle uğraşıyorum. Alarm kurup kaldırıyorum sonra saati gelince yatırıyorum ama bu olay bütün enerjimi bitiriyor... Çünkü alarm kurup kaldırınca uykusuzum diye anırıyor saatlerce sonra yatma zamanı gelince uyumak bilmiyor gerçekten anlamadım gitti uykusuz bir çocuk tekrar uyumamak için niye bu kadar çok direnirki. Biliyorsunuz uyku düzeni için doktora götürmüştüm ancak doktor ilaç veremem diyor ve bu şekilde kendin sağlamalısın uyku düzenini diyor. 4 yaşından önce bitkisel içerikli bile olsa ilaç verilmemesi gerekiyormuş. Bu arada kızlar doktor ilaç karşıtı o yüzden böyle davranıyor ama nereye kadar dayanabilirim bilemiyorum...
2020 nin son ataması diyorsa budur yani yarın belli olacak ve artık 2020 puanı ile atama olmayacağı içindir
Amin inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsunKuzum allah yardımcın olsun, sen çok iyi bir annesin. Sorumluluklarina rağmen çok güçlüsün. Çok takdir ediyorum, ben senin kadar güçlü değilim. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınş canım benim. Kuzucugumada ferahlık versin
Heyecan sıfırım çünkü açıklanınca atanamadınız yazısıyla beraber burada parti yapacağımızı biliyorum