- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
Evet canım ben soru çözünce oturuyor konu okumakla ya da ezber yapamıyorum ben bol bol soru çözüyorumArttır arttır kız kim tutar seni be aslan, kaplan
Haklısın bol soru sağlamlamak demektir. Kafanda alıyor negzel o zaman çöz gitsin sonra dinlenirsin
Ayyy canım Rabbim gönlüne göre versin inş, ins atanırsın mujdeyi verirsin b8zeHeeelllooooo. Adımı anmış bazı tatlış kişilerMiknatiss ❤ hemen (14gün sonra) dönüş yapıyorum
Öncelikle sizi yerimSonralıkla da arada girip of off maşallah maşallah ne güzel çalışıyolar aslanlarım kaplanlarım yürüyün bee kpss nin bacaklarını titretin korkudan diyip mehter marşıyla da kendi kendime gazlayıp çıkıyorum. Bence haaaarika gidiyosunuz. Günde çılgınca soru çözenleeeer, tarihte asla yapamadığım şeyleri yapanlaaaar 2022 sizin yılınız olacak O YILL BU YILLL olacakkk bu son olsun son bi gayretle bi bakacaksınız en tepeye gelmişsiniz inşşaaallah
Beni soracak olursanız iyiyim mülakat da aynı geldi çok şükür 82. Galiba artık atama kesinleştiben de sürekli bişiler çıkacak eleyecekler diye psikopatça bakıyorum her şeye 21 Ocak'ta tercihler açılacak çoook heyecanlıyım innnşallah Allah'ım innşallah hepiniz yaşarsınız bu heyecanı ve tabi en güzel en hayırlısı nereyse oralara gideriz grupçakkk Amiiin. Dualarınızda bana da yer verirseniz aşırı muhtişim olur Allah'ım şu şapşik fenciyi de istediği harika bir yere gönderiver deseniz yeter öpüldünüz kolay gelsin
Ben yaparimKizlar matematikte bi soruyu yapamadim atsam bakar misiniz? Kesin kısa bi yolu var ama jeton düsmedi bi türlü
Canım tabiki yaparsın bir yerden başla. Önlisans sınavına daha çok var
Tesekkur ederim kizlar . Bi baslayim diyorum hop aksiyor ama en iyisi az da olsa birakmaaamakSayisal mantıkta cikmis sorularin cogu cizimsiz geldi canim. Yani yazman cizmene gerek yok
Sayisal mantikta bol soru. Sinavda ne çıkarsa bahtina
Canım instagramda takip ettigim birsuru sayfa var 3 cocukla derece yapiyolar. Yaparsin yani
Konulari anlamak icin video tamam izle ama soru cozme ve konu tekrarina agirlik ver derim ben. Bir de tabiki deneme deneme deneme.
Önlisans sinavi bizden de sonra. Rahat rahat yaparsin. Tabi fedakarlik lazim cocugu uyuturken soru cozmek gibi. Uygulamalar var telde mesela. Onlari indirip çözülebilir gibi gibi..
Aklima bunlar geldi
O bende de var ya ama cok kitap birikti onlari bitirip yenilerini alayim diyorum
Günceller icin kpssde hepsini tutturan bi kiz sey demisti. Sinava hazirlanmaya basladiginda bi defter belirlemis her gün güncelle alakali instagramda falan ne gördüyse 1 2 cümle yazmis. O sekilde biriktirmis ve onu haftada bi okumus.
Mantikli geldi bana hem kendimizi yormamis hem güncel tutturmus oluruz
İnstagram kullanmiyorum demissin o zaman da sinava 1 ay kala kitaplarda toplayip satiyo hocalar onlardan alabilirsin.
Hoca olarak beyza oruc erdogusu tavsiye ederim instagram sayfasında bayagi bi güncel soru paylasiyo. Sınava az bi sure kala da onlari kitap haline getiriyo.
Azar azar başla canım, ben öyle yapiyorum. Sonra arttırma olurTesekkur ederim kizlar . Bi baslayim diyorum hop aksiyor ama en iyisi az da olsa birakmaaamak
BurdayıııızKızlarr ben de öğretmenlik için hazırlanıyorum bu yıl. Var mıdır birbirimize destek olacağımız bir grup?
Olabilir ya işte herkesin kendine göre hitap eden bir hocası oluyor önemli olan onu bulmak, keşfetmekBeyza hocayi ben takip ettim ,her kelimesini yazdım ama sınavda faydasını göremedim. Anormallik bende galiba
Aynen biraz şans işi günceller kuzum, ne olacağını bilmek imkansizOlabilir ya işte herkesin kendine göre hitap eden bir hocası oluyor önemli olan onu bulmak, keşfetmek
Hepinize kolaylıklar diliyorum öncelikleeBurdayıııız
Bu sefer 5ti canım tutmadıBu çalışma da rahat 6 saat sürmüştür bence
Canim günceller Allaha emanet zaten. Ben özellikle oturup calismadim hic şöyle bi instada gezerken göz atiyorum.Beyza hocayi ben takip ettim ,her kelimesini yazdım ama sınavda faydasını göremedim. Anormallik bende galiba
Hocam işlemleri yapınca hep adım sayısının 1 fazlası geliyor sonuç. Onun için n. adımda n+1, 2n. adımda 2n+1 gelirEki Görüntüle 2985579
Kızlar bakabilir misiniz? Ilyas hocanın video ders notundan ama bunun cozumu yok. Videolarinda da yok.
Yaaa cok tesekkur ederim❤ nasil görememisimHocam işlemleri yapınca hep adım sayısının 1 fazlası geliyor sonuç. Onun için n. adımda n+1, 2n. adımda 2n+1 gelir
Rica ederim. Bazen beyin duruyor ne yapsan göremezsinYaaa cok tesekkur ederim❤ nasil görememisim
Ben de matematikten muzdaribim. Sık tekrar yapıyorum. Konu olarak köklü sayılardayım , İlyas Hoca ile kampı takip ediyorum. Bugün en başa aldım , soru çözümleri yapıyorum.7 günlük kamp bugün biti canım, yarın ikinci kitabın kampı başlıyor. Bende temel kavramlara bismillah dedim dahaama rasyonel sayıları seviyorum ben hızlı geçer
Amiin inşallahAyyy canım Rabbim gönlüne göre versin inş, ins atanırsın mujdeyi verirsin b8zeyaptıklarını lutfen anlat b8ze