- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Askos benim telefonumu esim kullaniyor bende pc den giriyorum o yüzden paylaşamıyorum, telefonu alinca bol bol paylasirim yine ❤❤Artık paylasmiyon ki kuzu özlüyom ben çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askos benim telefonumu esim kullaniyor bende pc den giriyorum o yüzden paylaşamıyorum, telefonu alinca bol bol paylasirim yine ❤❤Artık paylasmiyon ki kuzu özlüyom ben çok
Matematikte 14 net yaptım canım.En kıt olduğum bölümdür Bide aşırı heyecan yapmıştım 4 sorumuda bile bile yalnış işaretlemişim.Kitapçığımda 14 bulup gidip 18i işaretlemişim 90 nı rahat alırmıştım.Canim yaptığın netleri hatırlıyor musun özellikle matematik
Bak ösymden baktım, genel yetenek 42 doğru 5 yalnış genel kültür 46 doğru 6 yalnışCanim yaptığın netleri hatırlıyor musun özellikle matematik
Açıktan değil de 4001 kodu varya,her hangi bir lisanstan mezun olanlar başvuruyor.Onu yazmişmiydiniz ? Kendi bölümünüz dışındaki düz memurluk için.Yazılım, bilişim olarak geçiyor.Merkezi atamada her sene en kötü 30 kişi alan bölüm( zamanında 110-150 tane almışlığı var) bu sene şuana kadar 3 kişi aldı.Şaka gibi buda bana denk geldi.Açıktan heryere başvurdum katipliğe bile.Düz, kendi bölümümden neresi açtıysa.Ama hep torpil hep mülakatlı.Şu kpss puanım açıklandığından beri iyice sinirli biri oldum.Emeğinle biryerlere gelmek o kadar zor ki
Canım matematikte çok iyi yapmissinMatematikte 14 net yaptım canım.En kıt olduğum bölümdür Bide aşırı heyecan yapmıştım 4 sorumuda bile bile yalnış işaretlemişim.Kitapçığımda 14 bulup gidip 18i işaretlemişim 90 nı rahat alırmıştım.
Super ınş bu yıl daha iyi olur canimBak ösymden baktım, genel yetenek 42 doğru 5 yalnış genel kültür 46 doğru 6 yalnış
Kıt olupta nasıl 14 soru peki canımMatematikte 14 net yaptım canım.En kıt olduğum bölümdür Bide aşırı heyecan yapmıştım 4 sorumuda bile bile yalnış işaretlemişim.Kitapçığımda 14 bulup gidip 18i işaretlemişim 90 nı rahat alırmıştım.
MuhteşemBugün çalıştıklarım
Tarih 7 video izledim(kurtuluş savaşı muharebeler dönemi)
215 soru çözdüm
Türkçe den de 100 soru çözdüm
Tarih videoları ne kadar uzun resmen tarih bütün günümü alıyor diğer derslere vakit bile kalmıyor ya Rabbim
Hakan bileyen soru bankası kendi sitesinde çok uygun canım,ben 20 liraya almıştım. Şuan 'yine basım yapılacakmışMerhaba canlar,
Coğrafya , Tarih ve Türkçe deneme çözdüm. Vatandaşlık bir test , paragraf 10 soru , Coğrafya bir test çözdüm. Vatandaşlık bir video izledim. Kızımı uyutunca matematik ile devam edeceğim inşaALLAH...
Kızlar bana coğrafya için yayın önerir misiniz? Engin Hoca dışında tabi. Onun kaynaklarını çözdüm. Bayram Hocanın soruları nasıl deneyimleyen var mı?
Arttıralım kuzumBen bugun calisamadim yaaa yarin bugunude kapaticam inşallah
30 soruda 14 kötü benceKıt olupta nasıl 14 soru peki canım
Ben onuda yapamıyorum ki benim için mucize30 soruda 14 kötü bence
Hakan Hoca' nın soyadı ne? Soruları nasıl beğendin mi canım. Ösym tarzı mı?Hakan bileyen soru bankası kendi sitesinde çok uygun canım,ben 20 liraya almıştım. Şuan 'yine basım yapılacakmış
Canım ben 5 ay çalıştım sadece aslında 2019 da başlayacaktım ama iki ameliyatı üst üste olmak zorunda kaldım.Çok yoğun çalıştım günde en az 8 saat çalıştım.Şuan bu kadar zaman varken emin ol başarırsın.Matematiğin kötüyse genel kültür kısmında yanılma payın olsun sadece.O da sınav anı tam net düşünemiyoruz, taş çatlasın 4 soru.Her gün paragraf çözersen Türkçenin de üstesinden gelirsin.Matematikte her konu bitiminde en az 200 soru çözmen lazım.Mümkünse çözümlü soru bankaları edin kendine.Gk de en yüksek net için her gün tekrar mı yapmak lazım acaba
Hakan bileyen canım, şuan yediiklimde de kitabı var. Ben memnunum, ösym tarzı bence şuan onu çözüyorum. Içinde 960 soru var,20 liraya aldımHakan Hoca' nın soyadı ne? Soruları nasıl beğendin mi canım. Ösym tarzı mı?