İnşallah cnm yapcamİnşallah zamanla düzelir canım ya birde dediğimi denemeye çalış mutlaka faydasını görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm yapcamİnşallah zamanla düzelir canım ya birde dediğimi denemeye çalış mutlaka faydasını görürsün
Valla bana hepsi kolay geliyor ama genel olarak sayilar konusunu kolay derlerMatematiği iyi olan canlar şu matta kolay olan hatta en kolay olan konuları bi yazabilir misiniz
Ne mutlu sana cnm sayılar konusu ne oluyor bn matdan bi haberim deValla bana hepsi kolay geliyor ama genel olarak sayilar konusunu kolay derler
Ilk uniteNe mutlu sana cnm sayılar konusu ne oluyor bn matdan bi haberim de
Daha 7 aya yakın zamn var cnm konular zamanla oturucak sıkma canınıSimdi denemeden ciktim yani varya butun moralim yerle bir oldu. Sanki hic calismamisim. Bitirdigim bildigim konulari yapamadim.
Oturup aglicam simdi yaa .
Deneme analizi yapcam ama o kadar cok konu eksigi cikcak ki hangi birini yazayim.
Daha cok deneme cozmek lazim galiba..
Şenol hocanın temel atma videolarını izliyrm şuan 5 videoya kadar ki kısmı anladm ki bnm için önmli matematiğim gerçekten hep kötüydü basit deklemlerdeyim umarım 10 soruluk bir temel atabilirim gerçekten çok şanşlısım cnm sayısal zekaya sahip biri olduğn içinIlk unite
Sadece bu yeterli degil canim maalesef , tarih hic kalmiyor aklimda benim boyle oluncada istedigim puani alamiyorumŞenol hocanın temel atma videolarını izliyrm şuan 5 videoya kadar ki kısmı anladm ki bnm için önmli matematiğim gerçekten hep kötüydü basit deklemlerdeyim umarım 10 soruluk bir temel atabilirim gerçekten çok şanşlısım cnm sayısal zekaya sahip biri olduğn için
Benm de tarihim iyidir işte bi taraf eksik kalınca zora giriyo sınav. Bu sene halledice inşllahSadece bu yeterli degil canim maalesef , tarih hic kalmiyor aklimda benim boyle oluncada istedigim puani alamiyorum
Yapamadigimiz sorulari paylasiriz artikin herkes birbirini tamamlasinBenm de tarihim iyidir işte bi taraf eksik kalınca zora giriyo sınav. Bu sene halledice inşllah
Bana fazlasıyla uyarYapamadigimiz sorulari paylasiriz artikin
Yazılım, bilişim olarak geçiyor.Merkezi atamada her sene en kötü 30 kişi alan bölüm( zamanında 110-150 tane almışlığı var) bu sene şuana kadar 3 kişi aldı.Şaka gibi buda bana denk geldi.Açıktan heryere başvurdum katipliğe bile.Düz, kendi bölümümden neresi açtıysa.Ama hep torpil hep mülakatlı.Şu kpss puanım açıklandığından beri iyice sinirli biri oldum.Emeğinle biryerlere gelmek o kadar zor kiTebrik ediyorum,çok iyi puan Bölüm nedir acaba, bölüm dışı düz memurlukta mi olmadi ?
Gel sarılalım bacım aynı dertten muzdaripizSelamlar bacilar bende yillardir kpss mağduruyum, gercekten artik midem bulanıyor sinirim bozuluyor nefret ediyorum isminden bile bende basladim artik calismaya mecbur, benim hocam video dersleri takip ediyorum
Gel sarılalım bacım aynı dertten muzdaripiz
Ah kuzuuummm gerçekten miBana gore gayet iyisin insallah daha da iyi olursun canim
Tmm hocamO zaman matematiktende 30 soru çözelim dirilsin ihihihi
Oyyys pamukumuun anasi
Canim yaptığın netleri hatırlıyor musun özellikle matematik2020ye girdim canım iki çocukla canla başla çalıştım 88 puan aldım ama her zamankinin 4/1 kadro açtılar bir türlü biyere giremedim.Bi üniversiteye başvurdum o açıklamadı daha azcık umutluyum ondan.O olmazsa başlayacağım daha 8-9 ay var önce fırsatları değerlendirmek istedim.
Deyzesiiii❤❤❤Oyyys pamukumuun anasi
Artık paylasmiyon ki kuzu özlüyom ben çokDeyzesiiii❤❤❤