golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Canım çok şükür coğrafya dışında pek zorlandığım ders yok. Bir de alan dersleri biraz emek istiyor. Sorunum tamamen zamandan kaynaklı. Zaten çocukla çok zor. Bir de önce oğlan hastalandı sonra ben sonra yine oğlan derken nerdeyse hiç çalışamaz oldum. Bir de evin işleri falan hiç bitmiyor. Aksatmaya da gelmiyor 2gün dokunmasan her şey yığılıyor. Dün mesela tarih çalıştım yabi video dinledim ama bulaşık toplarken gece ütü yaparken dinledim. Ne kadsr verimli olduğu muamma. İşte onlar biraz moralimi bozuyor ama elimden geldiğince gayret etmeye çalışıyorum. Ha birde dahasadece coğrafya ve gelişim bitti onu da kafaya takıyorum.Canım konular öğrenmekte zorlandığın konularsa evet oldukça yavaş olabiliyor ve bunun dışında çocuk da insanı epey yavaşlatıyor işte biliyorsun uyku sorunu var diye benden 1 ay götürdü ve günlük çalışmalarım azala azala bit gibi kaldı ancak ne yapayım bende en azından bu şekildede olsa ilerleyebiliyorum diye kendimi iyi hissetmek zorundayım. Yani emin ol aynı durumdayız hatta görüyorsun ki sayfaya uzun zamandır şunu yaptım bunu yaptım bile yazamıyorum işte sizlere destek olabiliyorum sadece umarım faydalı oluyordur. Bunun dışında canım elinden geleni yap en iyisini yap ve kendini tek bir memuriyete şartlama biliyorsun devlet farklı yerlerden de alım yapabiliyor. Bu yüzden ben her ne kadar evet öğretmen olmayı çok istesemde polis de olabilirim veya zabıta memuru, gardiyan vs. çünkü bu iş artık istediğimiz mesleği yapmak değilde para kazanabilmek durumunda olduğu için mecburen A, B, C planlarımız olmak zorunda ben böyle düşünüyorum tabi haksız bulanda olabilir. Ancak çocuğun varsa ve işsizsen gerçekler böyledir. Yani hepsini toparlayacak olursam sakın kendine yüklenme lütfen olur mu hepimiz aynı durumdayız ve sürüne sürüne de olsa devam edelim, günde 5 dk da olsa devam ama devam