- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Çok teşekkür ederim canım benimde asıl merak ettiklerimden biri tam ne zaman netleşeceğiydi yani 2022 kasım-aralık filan baya geç görünüyor. Bunun dışında öğretmenlik ataması da belli olmaz aslında ya temmuzun sonunda sınava gireceğiz Eylül de puanlar açıklanır sonra mülakat vs 2023 ocak ayını bulur diye düşünüyorum.Pomem çok geç açıklanıyor 27. Pomem yani bundan önceki pomem sonuçları daha iki uc ay önce açıklandı
Benim tahminim bunun açıklanması da 2022 kasım aralık ayını bulur
Pomemde bazı şartlar var bu başvuru yapılan on başvuru bundan sonraki yapılacak başvuruya kişi elemek için bu başvuru. Bu basvuru gecilirse ikinci başvuruya hak kazanılıyor belli bir ücret var o yatırılıyor daha sonra belirlenen bir yere mulakata cagriliyor onda da mülakat parkuru sağlık ve sözlü mülakatlar var
Mülakat parkuru için spor salonlarında iki uc ay eğitim de almalı
Benim bildiğim bunlar canım öğretmenlik ataması için sıkıntı oluşturur mu bilmem
Birde en çok merak ettiğim kpss puanım açıklanıp tatmin edici bir puan aldığımı görürsem önce pomem belli olacak gibi duruyor o durumda ne yapılırki şimdi hak yemekde istemem. Yani pomemde şuraya atandınız diye çıksa ve oraya kayıt yapılmayıp gidilmese ne olur acaba?
Neyse uzun uzun açıklamamışsın canım çok sağol anladım genel olarak