Ayy bende istiyorum bendeTarihî bitirdim, çok duygusalım,Ramazan Yetgin iyi ki varson veda konuşması beni benden aliyor
Kız hangi soru bankası o öyleİyi geceler arkadaşlar. Coğrafya çalıştım. Fakat soru bankasında yanlışlıklar vardı. Sinirden kopurdum.. cocuklar uyanıp durmazsa uyuyacağım.
İyi uykular herkese
Pegem5000 canım.Kız hangi soru bankası o öyle
Ayy evet tamam şu meşhuuur kitabımızPegem5000 canım.
Tum kitaplarım pegem ve pegemi çok seviyorum. O yüzden kızdım herhaldeAyy evet tamam şu meşhuuur kitabımız. Onu ben koydum bi yere hatırlamıyorum artık
İnşallah canım aminnn15 soru yeterli olacak diyorsan pes etme lütfen olur niye olmasın yeterki bırakma sadece. Bencede tekrar başla canım ya kesinlikle olmuyor diye bırakma çünkü bırakırsan o yaptığında gider matematik nankördür ancak verdiğin emeğin karşılığını da verir öylede cicidir. Neyse inşallah bu nankör ciciden atanıp kurtuluruz
Kızmakta çok haklısın sonuçta bizlerin dersaneye gitme imkanı yok ve kitaptan öğreniyoruz haliyle o da yanlış çıkınca kapana kısılmış gibi hissediyor insanTum kitaplarım pegem ve pegemi çok seviyorum. O yüzden kızdım herhalde
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir umarım? Şimdi daha iyi misin?Kızlar merhaba dün sadece 40 soru paragraf çözdüm. Başka bir şeye bakamadım, hastane işlerim vardı. Sabah 9 dan akşam 4 e kadar sürdü . Sıra beklerken aklımagolgefeslegeni hocam geldi valla helal olsun bir kere daha:)
Bugün vatandaşlık bakacağım artık, telafi etmeye çalışacağım. Verimli bir gün olmasını diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım sorduğun içinGeçmiş olsun canım önemli bir şey değildir umarım? Şimdi daha iyi misin?
Evet canımKızmakta çok haklısın sonuçta bizlerin dersaneye gitme imkanı yok ve kitaptan öğreniyoruz haliyle o da yanlış çıkınca kapana kısılmış gibi hissediyor insan. Dün bahsettiğim Türkçe kitabını da öneriler üzerine almıştım ama önerenler gözü kapalı mı çözmüş ne yapmış ben anlamıyorum. Hayır yani internettende yorumlarına baktım çoğu yorum olumlu hatalı diyen kişi sayısı az. Neyse böyle böyle kpss uzmanı olucaz işte
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim canım sorduğun için
Yok çok önemli bir durum değil. 1 yıldır saç dökülmesi problemim var. Kan tahlili yaptırdım, d vitamini eksikliği çıktı. Takviye yazdılar. Kan sonucu geç çıktı onu bekledim, akşam 4 oldu. Eve geldim, hastane mi çarptı nedense başım ağrıdı kayda değer bir ders çalışma yapamadım o nedenle. Amma da dertliymişim uzun oldu kusura bakmayın
Canım çok geçmiş olsun. İnsan mecbur kalınca yapıyor ama inşallah sen benim gibi olmadan atan da mecbur kalma öyle şeylereKızlar merhaba dün sadece 40 soru paragraf çözdüm. Başka bir şeye bakamadım, hastane işlerim vardı. Sabah 9 dan akşam 4 e kadar sürdü . Sıra beklerken aklımagolgefeslegeni hocam geldi valla helal olsun bir kere daha:)
Bugün vatandaşlık bakacağım artık, telafi etmeye çalışacağım. Verimli bir gün olmasını diliyorum.
Canım teşekkür ederim. Evet mecburiyetin vardı haklısın. Ama çok fazla dikkat dağıtıcı unsur vardı hani o açıdan düşündüm ve maşallah helal olsun dedim yani. Bu yıl bizim yılımız olsun ve grupça atanalım inşallah. Şu sınavı hayatımızdan çıkaralım bu sayede.Canım çok geçmiş olsun. İnsan mecbur kalınca yapıyor ama inşallah sen benim gibi olmadan atan da mecbur kalma öyle şeylere
Amin inşallahCanım teşekkür ederim. Evet mecburiyetin vardı haklısın. Ama çok fazla dikkat dağıtıcı unsur vardı hani o açıdan düşündüm ve maşallah helal olsun dedim yani. Bu yıl bizim yılımız olsun ve grupça atanalım inşallah. Şu sınavı hayatımızdan çıkaralım bu sayede.
Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşir inşallah. Boğaz enfeksiyonu mu oldu acaba, bu ara çocuklarda hep bunu duyuyoruz da. Sağlık ocağına götürseydin bugün. İlaçları varsa gerçi(şurup) sen de verebilirsin.Benim oğlum hasta yine bu defa daha kötü oldu. Bugün gündüz 2 saat kucağımdan inmedi ağlamaktan helak oldu yavrum öyle uyudu. Tabi ben yine bir şey yapamadım. Şimdi bi kahve içiyorum biraz iyi hissedersem az da olsa bakacağım
Evet boğazları şişmiş. Bugün doktoruna götürdüm zaten. Antibiyotik başladık. Dikkat ediyorum ama oluyor işte yine deGeçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşir inşallah. Boğaz enfeksiyonu mu oldu acaba, bu ara çocuklarda hep bunu duyuyoruz da. Sağlık ocağına götürseydin bugün. İlaçları varsa gerçi(şurup) sen de verebilirsin.