2024 yılı klomen kullanmaya başlayan hanımlar bu başlıkta toplanalım♥️

İnşallah canım gonal f ile çok hamile kalanlar var ♥️Allah en kısa zamanda nasip etsin evet çalışanlar için izin sıkıntı olmasa keşke her istediklerin de verseler 😊
Veriyorlar onda sıkıntı yok da kadın doğum doktoruna gidiyorum gebelik tedavisi sürecindeyiz diyemiyoruz tabi :/

Klomen + çatlatma kullanmama ragmen takvimimdeki gibi bugun hiç sektirmeden geldi kırmızılar. Veee çok üzgünüm, bu ay elendim. Kalbim kırık, bedenim yorgun. Harcadığım parada cabası. Ögleden sonra doktorumu arayacağım. Kendimi yeni aya hazırlarken ne yiyip, içeyim. Bu bebek gelmek için ne istiyor 🥹 hamile kalmak icin özel bisey yapan, etkisi olan varsa nolur yazsın. 🙏🏻 Artık çok çaresizim.

Klomen + çatlatma kullanmama ragmen takvimimdeki gibi bugun hiç sektirmeden geldi kırmızılar. Veee çok üzgünüm, bu ay elendim. Kalbim kırık, bedenim yorgun. Harcadığım parada cabası. Ögleden sonra doktorumu arayacağım. Kendimi yeni aya hazırlarken ne yiyip, içeyim. Bu bebek gelmek için ne istiyor 🥹 hamile kalmak icin özel bisey yapan, etkisi olan varsa nolur yazsın. 🙏🏻 Artık çok çaresizim.
Canım benim umudunu lütfen kaybetme ana rahmine ne zaman yazıldıysa o tarih gelmeden hiç kimse hamile kalmıyor merak etme kimisi erken yazılmış kimisi geç Rabbimiz ne yazdıysa o sabırla beklemek lazım biliyorum çok zor çok acı ama çok şükür inancımız var herşey Allahtan ♥️Tedavilerine devam et biri olmazsa biri olur vakti geldiğinde gonal f işte doktordan bu ay onu dene gonal f yle + catlatma iğnesi hamile kalan çok ya da gonal f ile aşılama 😊azıcık sabır mucizen gelecek vakti geldiğinde buna emin ol hacamat yaptır kalça ve bel kısmına onlara hamilelik için olduğunu şöyle ve 3let hacematini şifa olsun inşallah en kısa zamanda seninle olsun mucizen ♥️

Ahhh öyle üzgünüm ki. Ama elimden bir şey gelmiyor. Emes hastası olduğum için hacamat gibi şeylerden korkuyorum. En son lezyonlarımda artış vardı. Tedavimi yarıda bırakıp çocuk istiyorum diye girdim bir yola. Döllenmeyi emes mi engelliyor bilmiyorum. Doktorum p.tesi gel dedi. Gonal f yi mutlaka söyleyeceğim. Cevap verdiğin, bir çare sunduğun için çok teşekkür ederim. Sen inşallah bu ay hamile kalacaksın.. Bana umut olursun :) Dualarımda hep senide geçiriyorum, teşekkür ederim. Hiçbirimizi Allah daha da bekletmesin inşallah.

Ahhh öyle üzgünüm ki. Ama elimden bir şey gelmiyor. Emes hastası olduğum için hacamat gibi şeylerden korkuyorum. En son lezyonlarımda artış vardı. Tedavimi yarıda bırakıp çocuk istiyorum diye girdim bir yola. Döllenmeyi emes mi engelliyor bilmiyorum. Doktorum p.tesi gel dedi. Gonal f yi mutlaka söyleyeceğim. Cevap verdiğin, bir çare sunduğun için çok teşekkür ederim. Sen inşallah bu ay hamile kalacaksın.. Bana umut olursun :) Dualarımda hep senide geçiriyorum, teşekkür ederim. Hiçbirimizi Allah daha da bekletmesin inşallah.
Allah istedikten sonra vakti geldikten sonra hiç birşey engel olmaz canım ♥️emin ol vaktini bekliyor 😊Allahım tüm dualarımızı kabul etsin içini rahat tut

Klomen kullanımımın 2. Ayındayım. Bu ay doktor eşimden test yaptırmasını istedi. Ve çıkaaan sonuç, spermde ileri hareket düşük çıktı. Doktor takviye verdi. Emodex ve comvitex. Bu ilaçlar ile alakalı tecrübesi olan var mı? Ne kadar surede etki eder ?

Klomen kullanımımın 2. Ayındayım. Bu ay doktor eşimden test yaptırmasını istedi. Ve çıkaaan sonuç, spermde ileri hareket düşük çıktı. Doktor takviye verdi. Emodex ve comvitex. Bu ilaçlar ile alakalı tecrübesi olan var mı? Ne kadar surede etki eder ?
Canım bir fikrim yok ama ileri harekette sıkıntı olanlar genelde aşılama yaptırıyor ve çoğu tutuyor çünkü asilama da direk sipermi yumurtaya bırakıyorlar ya o yüzden sadece döllenme işi kalıyor oda nasip ♥️istersen 1.2 ay kullansin esin ilaçlarını gebelik oluşmazsa aşılama tavsiye ederler zaten

Canım benim eşiminde sperms testi cok iyi cıkıyordu. Mesela 86 milyonlarda cıkıyordu sayısı aşılama yapılacağı zaman spermler yıksnıyor en hareketlisi seciliyor 1 milyona düşüyordu sayı. 86 milyondan 1 milyona yani en fazla 9 milyon olmustu keciboynuzu özü keciboynuzu mfk nın takviyesiyle falan. 6 kere aşılama denedik. 2 kere çatlatma iğnesi ama olmadı. Tüp bebekle hamile kaldım. Vakit kaybetmeden aşılama iste istersen. İnşallah tutar. İlaclar hakkında da bizde takviye kullanırken 3 ay düzenli devam edilecek denildi.

Canım benim eşiminde sperms testi cok iyi cıkıyordu. Mesela 86 milyonlarda cıkıyordu sayısı aşılama yapılacağı zaman spermler yıksnıyor en hareketlisi seciliyor 1 milyona düşüyordu sayı. 86 milyondan 1 milyona yani en fazla 9 milyon olmustu keciboynuzu özü keciboynuzu mfk nın takviyesiyle falan. 6 kere aşılama denedik. 2 kere çatlatma iğnesi ama olmadı. Tüp bebekle hamile kaldım. Vakit kaybetmeden aşılama iste istersen. İnşallah tutar. İlaclar hakkında da bizde takviye kullanırken 3 ay düzenli devam edilecek denildi.
Cevabın için teşekkür ederim ❤️ İçimden bir şey hep Kasım'da hamile kalacağımı söylüyor. Artık takmayıp, ötelemeye alıştım sanırım. Bol bol yumurtlama günlerini değerlendirip, akışa bırakıyorum. Tabi, tedaviye de devam. Nasipte varsa karnıma taş bastırsam hiçbir şey olmazmış. Ama böyle, bir küçük spermcik için belki de en güzel günlerimi dertlenerek heba ediyorum. Umarım bir gün buradan müjde vermek nasip olur. Sadece nasip olsun diye dua edip, unutmaya çalışacağım.

Cevabın için teşekkür ederim ❤️ İçimden bir şey hep Kasım'da hamile kalacağımı söylüyor. Artık takmayıp, ötelemeye alıştım sanırım. Bol bol yumurtlama günlerini değerlendirip, akışa bırakıyorum. Tabi, tedaviye de devam. Nasipte varsa karnıma taş bastırsam hiçbir şey olmazmış. Ama böyle, bir küçük spermcik için belki de en güzel günlerimi dertlenerek heba ediyorum. Umarım bir gün buradan müjde vermek nasip olur. Sadece nasip olsun diye dua edip, unutmaya çalışacağım.
İnşallah en güzel şekilde nasip olur. ❤️

Merhaba ben de bu ay klomene başladım. Reglimin 4.gunu başladık çünkü doktor yoğun olduğu için ve ben de çalıştığım için randevu ayarlamak zor oldu. 5 gün klomen kullan 5 gün ara ver kontrole gel dedi. Ben günde 3 kez klomen kullandım bu arada. Bu sabah 9da randevum vardı gittim. Doktor yumurtan çatlamış bu 2 günü değerlendirin dedi. Ancak çoğu kişinin yumurtaları iğneyle catlatilmis, yumurta büyüklüğü kontrol edilmiş vs . Galiba bu ay benim tedavim doğru düzgün olmadı. Gelecek ay başka doktora gideceğim. Klomen kullanip yumurtası kendiliğinden çatlayan var mi ben de onu merak ediyorum .
Canım merhaba ben 2 ay klomen kullandım ilkinde 21 mm yumurtam vardı ilişki önerdi çatlatma iğnesi yapmadı ama sonuç negatif 2. Ayda tekrar kullandım ordada 20mm yumurtam varmış ve çatlamış bana gene ilişki önerdi ama malesef ki kist olmuş o yumurta 1 ay ara verdim tekrar gittim artık aşılama yada tüp bebek icin tekrar kölemen dedi bende bıraktım başka hastaneye geçtim klomene başladım günde 2 tane 5 gün doktora gidegim ayın 24 ünde bakalım eğer bu da sonuç vermezse aşılama yapılacak 2 defa o da olmazsa tüp bebek olacak

Canım merhaba ben 2 ay klomen kullandım ilkinde 21 mm yumurtam vardı ilişki önerdi çatlatma iğnesi yapmadı ama sonuç negatif 2. Ayda tekrar kullandım ordada 20mm yumurtam varmış ve çatlamış bana gene ilişki önerdi ama malesef ki kist olmuş o yumurta 1 ay ara verdim tekrar gittim artık aşılama yada tüp bebek icin tekrar kölemen dedi bende bıraktım başka hastaneye geçtim klomene başladım günde 2 tane 5 gün doktora gidegim ayın 24 ünde bakalım eğer bu da sonuç vermezse aşılama yapılacak 2 defa o da olmazsa tüp bebek olacak

Klomen bende işe yaramadı maalesef, aşılama yaptırdım ve çok şükür 2.aşılamam tuttu. Umarım sizde işe yarar🙏

Selamün aleyküm canım bende gonal f 75ml ile aşılama olmustum ve ilk aşılamam tutmuştu ama malesef kalp atışları oluşmadığı için 7.haftada kürtaj oldum ve 15 gündür kanamam devam ediyor adette olmuşum o yüzden böyleymiş demem o ki gonal f çok etkili bir iğne ama her ilacın her iğnenin yan etkileri var boş gebelik gibi düşük erken doğum gibi insAllah sizlerde öyle olmaz sağ salim kucaklariniza alırsınız 🤲🏻♥️

Bende aşılamadan önce 2 ay klomen 2 ay letu kullandım zateb yumurtam oluşuyordu ama yine de denemek istemiştim daha kaliteli olsun diye ama onlarda gebe kalamamıştım gonal f de kalmıştım aşılamayla birlikte ama sonu kürtaj oldu herseyde bir hayır vardır elbette artık hiç bir şey kullanmıyorum

Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsunda biran önce gelsin bebişlerimiz. Klomen kullanışımın 3. aydındayım. Cuma kontrole gittim reglimin 3. günü yumurtalarım hala çatlamamıştı. 6 gün regl olurum ama 2.5 günde kanamam bitti. P.tesi yeniden gel dedi. Ve işin garibi yumurtalarım çatlatma ignesine ragmen çatlamamışlar. 😩 tam kafadan attım ama tedaviye devam edeyim diyorum. Baska bi saçmalık ile karşılaşıyorum. Yumurtası çatlatma iğnesine ragmen çatlamayan var mı?

Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsunda biran önce gelsin bebişlerimiz. Klomen kullanışımın 3. aydındayım. Cuma kontrole gittim reglimin 3. günü yumurtalarım hala çatlamamıştı. 6 gün regl olurum ama 2.5 günde kanamam bitti. P.tesi yeniden gel dedi. Ve işin garibi yumurtalarım çatlatma ignesine ragmen çatlamamışlar. 😩 tam kafadan attım ama tedaviye devam edeyim diyorum. Baska bi saçmalık ile karşılaşıyorum. Yumurtası çatlatma iğnesine ragmen çatlamayan var mı?
Canım ibrahim saraçoğlunun çatlaması ucun havuç kürü var onu deNe iğneye rağmen çatlaması lazımdı ama bu sayfada bir catlatma iğnesiyle çatlamadıysa doktor iki doz vurduruyor Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun benin yunurta oluşuyor çatliyordu ama ona rağmen hamile kalamamıştım bu işler gerçekten nasio işi ama iyi bir doktora git çünkü caTlamak zorunda o yumurtalar

Canım ibrahim saraçoğlunun çatlaması ucun havuç kürü var onu deNe iğneye rağmen çatlaması lazımdı ama bu sayfada bir catlatma iğnesiyle çatlamadıysa doktor iki doz vurduruyor Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun benin yunurta oluşuyor çatliyordu ama ona rağmen hamile kalamamıştım bu işler gerçekten nasio işi ama iyi bir doktora git çünkü caTlamak zorunda o yumurtalar
Ahhh gorkemmmm sende olmasan halim nice olur bilmiyorum 🤭 bi insan yerine koyan sen varsın 🥰 bu ay boş gecelim dedi doktor. Yeni adette *13 kasım çatlar, atılır büyük ihtimalle . Umutlarım, atarsa aralık yada ocağa baglandı. Bu kaçıncı aralık, ocak bilmiyorum 😒 inşallah ikimizde hiç beklemedigimiz bi ay müjdelerimizi burdan verecegiz. Allah yardımcımız olsun 🤲 ben şimdilik havuca devam 😄

Ahhh gorkemmmm sende olmasan halim nice olur bilmiyorum 🤭 bi insan yerine koyan sen varsın 🥰 bu ay boş gecelim dedi doktor. Yeni adette *13 kasım çatlar, atılır büyük ihtimalle . Umutlarım, atarsa aralık yada ocağa baglandı. Bu kaçıncı aralık, ocak bilmiyorum 😒 inşallah ikimizde hiç beklemedigimiz bi ay müjdelerimizi burdan verecegiz. Allah yardımcımız olsun 🤲 ben şimdilik havuca devam 😄
Aminn aminn canım inan hamile kalınca sağ salim kucagimiza alınca herşey geçecek insAllah elbet bir gün 🤲🏻♥️olsun canım vardır bundada bir hayır bu ayında böyle geçsin benimde kanamam yeni bitti ya nasip bakalım elbet Rabbim verecek bu imtihanlarımızın mükafatını 🤲🏻♥️

Sen yine de havuç al ye canım hatta direkt suyunu yaP iç 1kg belki çatlatır o kiste dönüşmez

Aminn aminn canım inan hamile kalınca sağ salim kucagimiza alınca herşey geçecek insAllah elbet bir gün 🤲🏻♥️olsun canım vardır bundada bir hayır bu ayında böyle geçsin benimde kanamam yeni bitti ya nasip bakalım elbet Rabbim verecek bu imtihanlarımızın mükafatını 🤲🏻
Allah'ım insallah senin adet sonrası bu ay hemencik olur. Ooo hemde en bi istedigim, aslan burcu olur. 🫠 Doktorum geçen gidişimde havaların etkili oldugunu söylemişti. Hatta pek bi gebe kalan vardı. Sen günlerini bol bol degerlendir. Hadi inşallah. 🤲 Kendimle beraber, birisinin içten içe mutluluguna dua etmek çok güzel. Gönlünü yumuşatıyorsun. ❤️ ben havuçsal, devam bildigin gibi 😄

X