Bende pazartesi gunu oldum hayirlisini olsun insallah agirin felan varmi2024 yılı tüp bebek tedavisi görenler burada konuşalım pazartesi opu oldu bugün 3.gün karnım balon gibi bu durumda olanlar var mı
Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun,inşallah güzel haberler alırsınız2024 yılı tüp bebek tedavisi görenler burada konuşalım pazartesi opu oldu bugün 3.gün karnım balon gibi bu durumda olanlar var mı
Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun,inşallah güzel haberler alırsınızben de Şubat ayında opu oldum ve hayatım boyunca hiç yaşamadığım bir şişlik yaşadım. Neyseki 3. Günden sonra azalmaya başladı. Sonrasında biraz spor ve sağlıklı beslenmeyle biraz daha rahatladım.
Ben İzmir tavmergende tedavi gördüm.Nerede tedavi gördünüz
Benim hiç biryerim ağrimiyor. Kaç tane transfer ettiler zaman da gecmiyorAğrı az şişlik çok sizde durum nedir
Benim iki gün sürdü2024 yılı tüp bebek tedavisi görenler burada konuşalım pazartesi opu oldu bugün 3.gün karnım balon gibi bu durumda olanlar var mı
Biraz anestezi etkisi de oluyor bikac gün sonra toparliyorsun canım benimde Perşembe oldu2024 yılı tüp bebek tedavisi görenler burada konuşalım pazartesi opu oldu bugün 3.gün karnım balon gibi bu durumda olanlar var mı
Mrb ne kdr tutu acaba tüp Bebek sorun neydi bu arada2024 yılı tüp bebek tedavisi görenler burada konuşalım pazartesi opu oldu bugün 3.gün karnım balon gibi bu durumda olanlar var mı
Bende pazartesi gunu oldum hayirlisini olsun insallah agirin felan varmi
Bende 13 mayısta olucam opu2024 yılı tüp bebek tedavisi görenler burada konuşalım pazartesi opu oldu bugün 3.gün karnım balon gibi bu durumda olanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?