2024 tüp bebek yaptıracaklar toplanalım burda

Kizlar dün itibariyle iğnelere başladım. 4 yumurta oluşmuş. Yaş nedeniyle anca bu kadar. İlk yaptırdığımızda da 4 tane oluşmuştu. Hayırlısı bakalım. Bu kez çizik atarhz dedi Dr. Heyecanla bekliyorum. Transfer tarihi de biraz uzar galiba o yüzden
Merhaba benimde yaş itibariyle 4 yumurta oluştu toplanabilecek olgunlukta ve 26.01.2024 te yumurta toplama işlemi oldu ertesi gün 3 tanesi döllenmiş ve şuan için bir sorun yok dondurmamı olacak yoksa 5.günemi ilerletecekler bugün belli olacakmış.Buradaki herkes pozitifi görür umarım

Şimdi ne durumdasınız acaba, yumurta toplama oldu mu ?
Evet 26 ocak cuma günü 4 adet yumurtam toplandı. cumartesi sabah aradılar 3 tanesi döllenmiş ve bugün tekrar aradılar şuan problem yok takip ediyoruz gelişiyor. bugün dondurma işlemimi yapılacak yoksa 5.günemi gidilecek öğleden sonra belli olacak dediler

Eklentiler

• 1666F52C-4399-46B8-BB21-FB3C801780CD.png
    1666F52C-4399-46B8-BB21-FB3C801780CD.png
    154,6 KB · Görüntüleme: 186
Kızlar merhaba 2 haftalık adet gecikmesinden sonra bugün adet oldum çok moralim bozuldu 🥺 araştırma hastanesine aşılama için gidiyorum bir kez aşılama yapıldı ikinci için iki aydır randevuyu adetime denk getiremiyorum çok yoruldum özelde tedaviye başlamak istiyorum tüp bebek için tavsiyeleriniz var mı hangi merkeze gidiyorsunuz

Kizlar. Bugün opu gunumdu. 4 yumurtayla başladık. 2 si büyümedi. 2 tane toplandı. 1 ide boş çıktı. Tek yumurtayla yola devam 🤔🤔

Kızlar merhaba 2 haftalık adet gecikmesinden sonra bugün adet oldum çok moralim bozuldu 🥺 araştırma hastanesine aşılama için gidiyorum bir kez aşılama yapıldı ikinci için iki aydır randevuyu adetime denk getiremiyorum çok yoruldum özelde tedaviye başlamak istiyorum tüp bebek için tavsiyeleriniz var mı hangi merkeze gidiyorsunuz
Rahatsızlığınız nedir

X