- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 35
Ben memnun kaldım canım çok pozitif işini bilen birisiMerhaba memnun musunuz o doktordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben memnun kaldım canım çok pozitif işini bilen birisiMerhaba memnun musunuz o doktordan
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua eder misinBen memnun kaldım canım çok pozitif işini bilen birisi
Raporlu kabul ediyorlar mı acabaBen memnun kaldım canım çok pozitif işini bilen birisi
Amin canım ederim tabii rabbim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tattrsın. 3.5 yaşında oğlum var oda tüp bebek onu da bahçeci de yapmştık. Sen nerde yptryosun canımGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua eder misin
Onu hiç bilmiyorum canımRaporlu kabul ediyorlar mı acaba
Allah evladını bağışlasın canm.. benim 1 olumsuz biri de düşük oldu tüp bebekleAmin canım ederim tabii rabbim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tattrsın. 3.5 yaşında oğlum var oda tüp bebek onu da bahçeci de yapmştık. Sen nerde yptryosun canım
Sıfırdan tedaviye başlayacam doktor arayışındaymAmin canım ederim tabii rabbim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tattrsın. 3.5 yaşında oğlum var oda tüp bebek onu da bahçeci de yapmştık. Sen nerde yptryosun canım
Amin canım rabbim sanada nasip etsin inşallh. Canım nerde yaşıyorsun ben Gökalp hocayı öneririmAllah evladını bağışlasın canm.. benim 1 olumsuz biri de düşük oldu tüp bebekle
Özelden yazayımAmin canım rabbim sanada nasip etsin inşallh. Canım nerde yaşıyorsun ben Gökalp hocayı öneririm
Rahme çizik atiyolarmis. Sanırım embriyonun tutunması içinÇizik nedir canım yani ne gibi bir işlem ne işe yarıyor
Rahmi genişletmek için mi acabaRahme çizik atiyolarmis. Sanırım embriyonun tutunması için
Merhaba benimde yaş itibariyle 4 yumurta oluştu toplanabilecek olgunlukta ve 26.01.2024 te yumurta toplama işlemi oldu ertesi gün 3 tanesi döllenmiş ve şuan için bir sorun yok dondurmamı olacak yoksa 5.günemi ilerletecekler bugün belli olacakmış.Buradaki herkes pozitifi görür umarımKizlar dün itibariyle iğnelere başladım. 4 yumurta oluşmuş. Yaş nedeniyle anca bu kadar. İlk yaptırdığımızda da 4 tane oluşmuştu. Hayırlısı bakalım. Bu kez çizik atarhz dedi Dr. Heyecanla bekliyorum. Transfer tarihi de biraz uzar galiba o yüzden
Evet 26 ocak cuma günü 4 adet yumurtam toplandı. cumartesi sabah aradılar 3 tanesi döllenmiş ve bugün tekrar aradılar şuan problem yok takip ediyoruz gelişiyor. bugün dondurma işlemimi yapılacak yoksa 5.günemi gidilecek öğleden sonra belli olacak dedilerŞimdi ne durumdasınız acaba, yumurta toplama oldu mu ?
Darısı bekleyenlerin başınaEvet canım pozitif çok şükürGökalp hocayı seviyorum ben pozitif enerjili birisi. Canım ilaçlar vitaminlerle birlkte 30 tuttu
Amin inşallahDarısı bekleyenlerin başına
10. Günde değerim bu şekildeRabbim güzel sonuç nasip etsin...nasıl gidiyor sureciniz
Rahatsızlığınız nedirKızlar merhaba 2 haftalık adet gecikmesinden sonra bugün adet oldum çok moralim bozuldu araştırma hastanesine aşılama için gidiyorum bir kez aşılama yapıldı ikinci için iki aydır randevuyu adetime denk getiremiyorum çok yoruldum özelde tedaviye başlamak istiyorum tüp bebek için tavsiyeleriniz var mı hangi merkeze gidiyorsunuz
sonuç ne oldu döllenme oldumu inşallah devam eder.Kizlar. Bugün opu gunumdu. 4 yumurtayla başladık. 2 si büyümedi. 2 tane toplandı. 1 ide boş çıktı. Tek yumurtayla yola devam