2024 tüp bebek yaptıracaklar toplanalım burda

Kizlar dün itibariyle iğnelere başladım. 4 yumurta oluşmuş. Yaş nedeniyle anca bu kadar. İlk yaptırdığımızda da 4 tane oluşmuştu. Hayırlısı bakalım. Bu kez çizik atarhz dedi Dr. Heyecanla bekliyorum. Transfer tarihi de biraz uzar galiba o yüzden

Ben dün ilaçlar, yumurta takibi, muayene ücreti toplam 17 bin verdim.toplama ve transfer 50 TL. Birde çizik için ödeme yaparız. Bu arada aranızda çizik yaptıran var mi

Canım bu senin fiyatıyla mı söylüyorsun şu bayagı arttı fiyattlar bende Diyarbakır devlet hastanesinde sordum 65 bin raporsuz raporlu 38 bin ilaçlar hariç
Şuanki fiyatı bu geçen hafta ödememi yaptım hatta geöte hafta transfer oldum şuan test günümü bekliyorum

Şuana kadar ilaçlar dahil 100.000 tl oldu raporsuz olduğum için ve hala daha 3 günde bir iğne alıyorum transfer sonrasıda kullanıyoruz ve iğnelerden birini devlet karşılamıyor oda 900 tl civarında

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Bende 17.01.2024 tarihinde başladım tüp bebek tedavisine. Öncelikle 38 yaşımdayım. 12 yaşında bir oğlum var. Normal yolla 2 ay içerisinde hamile kalarak olmuştu. ikinci kez 2020 eylül ayında yine normal yollardan hamile kaldım. Fakat 19.haftamda su azalması sebebiyle( 29+5) 07.04.2021 de erken doğum yapıp malesef 24 saat içerisinde bebeğimi kaybettim.Çok zor bir süreçti Sezeryan olduğum için 1 yıl beklememi istedi doktorum.1 yıl bekledim sonrasında maalesefki başka sorunlar oluştu benim uzun süren idrar yolu enfeksiyonum ve sonrasında eşimde çıkan sertleşme problemi.Bu nedenle 1,5 yıldır maalesef ki düzenli ilişki olmadığı için normal yollarla gebelik mümkün olmadı.Bizde beklemeyelim vakit kaybı olmasın diye tüp bebek tedavisine karar verdik. Doktor ve hastane ismi buradan paylaşabiliyormuyuz bilmediğim için sadece şuana kadar olan süreçten bahsedeyim. Amh tahlili yapıldı 1,10 sonrasında başka tahlil vs yapılmadı 16.01.2024 tarihinde regl oldum ve 17.01.2024 tarihinde doktoruma randevu aldım. Gonal F iğne 300 lük ve tarlusal diye sabah akşam içilecek bir ilaç başladı. Çalıştığım için iğneleri ben akşam 20:30 da yapıyorum buarada.
17.01.2024: İlk Gonal F iğne orada yapıldı tarlusal başlandı
18.01.2024: Gonal F iğne yaptım. Tarlusal içildi
19.01.2024: Gonal F iğne yaptım. Tarlusal İçildi
20.01.2024: İlk kontrol (Gayet iyi gidiyor iğnelere devam dedi doktorum) Akşam 20:30 Gonal F iğne yapıldı.Tarlusal içildi
21.01.2024: Gonal F iğne yaptım. Tarlusal içildi
22.01.2024: 2.Kontrol (doktorum gayet iyi uyarılmış ve büyümüş yumurtalar 2 gün daha ilaçlara devam dedi) Akşam 20:30 Gonal F iğne yapıldı ve Tarlusal içildi
22.01.2024:Gonal F iğne yaptım.Tarlusal içildi.
Buğun iğnemi 20:30 da yapacağım ve 24.01.2024 kontrolüm var bir aksilik olmazsa inşallah 26.01.2024 tarihinde yumurta toplama yapılacak. Yine gelişmeleri sizlerede fikir olması açısından bilgilendireceğim.
Biraz uzun oldu ama belki bir arkadaşıma faydası olur :)
Şimdi ne durumdasınız acaba, yumurta toplama oldu mu ?

Evet canım pozitif çok şükür🥰🤲Gökalp hocayı seviyorum ben pozitif enerjili birisi. Canım ilaçlar vitaminlerle birlkte 30 tuttu
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Maşallah.
Benim 11. Ayda negatif ver denemem oldu, Gökalp hocaya şehir dışından gelip gideceğim. 7 saatlik yol.
Senden süreçle ilgili bilgi alacaktım, kaç kez ve kaç gün arayla kontrollere gitmen gerekti ?
Senin embriyo genetige gönderilmiş miydi acaba ?

Maşallah.
Benim 11. Ayda negatif ver denemem oldu, Gökalp hocaya şehir dışından gelip gideceğim. 7 saatlik yol.
Senden süreçle ilgili bilgi alacaktım, kaç kez ve kaç gün arayla kontrollere gitmen gerekti ?
Amin canım.. İnşallah seninde bu denemede pozitif olur ve sağlıkla kucağına alırsın. Yolda baya varmış bende aksaraydan gelip gittim ama 2 saat sryor yol. Canım adetim in 3.günü gonalf 900 verdi birde bir iğne vardı da adını unuttum yumurta kalitesi içindi. 5 gün kullandım sonra kontrole çağırdı tekrar iğne verdi 4 gün sonra tekrar gel dedi. Gittim çatlatma iğnesi verdiler o gün akşam yaptım 36 saat sonra yumurta toplama oldu

Maşallah.
Canım özel attım

X