Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hepimize annelik babalık duygusu tattirsin rabbimCanım eşimde varikosel vardı çift taraflı 2 sene önce amaliyat oldu sonra bitkisel ilaçlar önerdiler ama işe yatamadı çok şey kullandırdım keçi boynuzu dahil ama yok bir ay artıyor diğer ay yok sonradan oda bıraktı artık baktı ki ne yese olmuyor en son işte tüp bebek dedik bakalım
Ben de ilk tüp bebeği Diyarbakır bahçeci de yaptırdım çok şükür 3.5 yaşnda oğlum var ilk denemede başarılı olmuştu. Eşimde de aynı varikosel vardı. Şimdi de Kayseri de yptrdık transferimin 4.günü bekliyorumCanım eşimde varikosel vardı çift taraflı 2 sene önce amaliyat oldu sonra bitkisel ilaçlar önerdiler ama işe yatamadı çok şey kullandırdım keçi boynuzu dahil ama yok bir ay artıyor diğer ay yok sonradan oda bıraktı artık baktı ki ne yese olmuyor en son işte tüp bebek dedik bakalım
Ya çok sevindim canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah bu sefer de tutar bende martta gidicem inşallah tutar benim de çok umutluyum aslında ama bilmiyorum nasıl süreçler peki anlatırmısın neler yaptılar ne testi istedilerBen de ilk tüp bebeği Diyarbakır bahçeci de yaptırdım çok şükür 3.5 yaşnda oğlum var ilk denemede başarılı olmuştu. Eşimde de aynı varikosel vardı. Şimdi de Kayseri de yptrdık transferimin 4.günü bekliyorum
Amin canım rabbim sanada nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu. Canım 9 gün iğne kullandım yumurta bytmk için 8 yumurtam oldu 6 sı döllndi 5.güne 4 tane kaldı iyi kalitede 1 ini transfer ettiler 3 ü kaldıYa çok sevindim canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah bu sefer de tutar bende martta gidicem inşallah tutar benim de çok umutluyum aslında ama bilmiyorum nasıl süreçler peki anlatırmısın neler yaptılar ne testi istediler
Ya çok sevindim canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah bu sefer de tutar bende martta gidicem inşallah tutar benim de çok umutluyum aslında ama bilmiyorum nasıl süreçler peki anlatırmısın neler yaptılar ne teBen de ilk tüp bebeği Diyarbakır bahçeci de yaptırdım çok şükür 3.5 yaşnda oğlum var ilk denemede başarılı olmuştu. Eşimde de aynı varikosel vardı. Şimdi de Kayseri de yptrdık transferimin 4.günü bekliyorum
amin canım inşallah tutar seninki deAmin canım rabbim sanada nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu. Canım 9 gün iğne kullandım yumurta bytmk için 8 yumurtam oldu 6 sı döllndi 5.güne 4 tane kaldı iyi kalitede 1 ini transfer ettiler 3 ü kaldı
Neden tutmadı canım nerde yaptırmış tınMerhaba kizlar. Benimde bu yıl 2.denemem olacak. Geçen seferki tutmamisti. Üç dört gün sonra tekrar başlıyoruz. Dilerim herkesin hayırlısıyla güzel sonuclanir.
İnşallah olur canım bu sefer ben ilk yaptırıcam bakalım çok stresli işler bunlar ya Allahım yardımcımız olsunAydinda yaptırdım. Dr bı sebep olmadığını söyledi . Bu kez daha detaylı biseyler yapacak sanırım. Çizik cuzuk gibi. Gidince anlayacaz. Bugün adet oldum. Belki kendiliğinden gebe kalırim diye son ana kadar umitliydim. Kısmet . Vakti gelmedi daha galiba
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Bende 17.01.2024 tarihinde başladım tüp bebek tedavisine. Öncelikle 38 yaşımdayım. 12 yaşında bir oğlum var. Normal yolla 2 ay içerisinde hamile kalarak olmuştu. ikinci kez 2020 eylül ayında yine normal yollardan hamile kaldım. Fakat 19.haftamda su azalması sebebiyle( 29+5) 07.04.2021 de erken doğum yapıp malesef 24 saat içerisinde bebeğimi kaybettim.Çok zor bir süreçti Sezeryan olduğum için 1 yıl beklememi istedi doktorum.1 yıl bekledim sonrasında maalesefki başka sorunlar oluştu benim uzun süren idrar yolu enfeksiyonum ve sonrasında eşimde çıkan sertleşme problemi.Bu nedenle 1,5 yıldır maalesef ki düzenli ilişki olmadığı için normal yollarla gebelik mümkün olmadı.Bizde beklemeyelim vakit kaybı olmasın diye tüp bebek tedavisine karar verdik. Doktor ve hastane ismi buradan paylaşabiliyormuyuz bilmediğim için sadece şuana kadar olan süreçten bahsedeyim. Amh tahlili yapıldı 1,10 sonrasında başka tahlil vs yapılmadı 16.01.2024 tarihinde regl oldum ve 17.01.2024 tarihinde doktoruma randevu aldım. Gonal F iğne 300 lük ve tarlusal diye sabah akşam içilecek bir ilaç başladı. Çalıştığım için iğneleri ben akşam 20:30 da yapıyorum buarada.Merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptıracak alonlar varmı ben Diyarbakır bahçecice yaptırmayı düşünüyorum yaptıranlar varmı acaba daha yeni şimdiden teşekkürler
Olsun canım sıkma canını vardır bunda da bir hayırMerhaba arkadaşlar ben bugün kontrol için gittim estrofem falan kullandım adetim bitti 10 gün. Kontrollerde herşey harikaydı ama kan verdim eve geldim hastaneden bir aradılar estrofemi yanlış kullandığım için yani Günde 3 defa olacağına ben 1 defa kullandım ve değerler düşük çıktı doktor risk almamak için diğer reglme bıraktı. Moralim çok bozuldu ne yapacağımı şaşırdım. Ben nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum bundan önce iki kere tüp bebek yaptırdık ama işte yanlış kullanmışım
Olsun canım sıkma canını vardır bunda da bir hayır
Aynen öyle de bilmiyorum çok üzüldümOlsun canım sıkma canını vardır bunda da bir hayır
Merhaba bu ay regl döneminde başlayacağım inşallah...samsun arastirma Hastanesi'nde.. Rabbim yâr ve yardımcımız o
Bende orda ayşe hocanın hastasıyımMerhaba bu ay regl döneminde başlayacağım inşallah...samsun arastirma Hastanesi'nde.. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun inşallah
Raporlu olanlar 22bin küsür ödüyor hastaneye ilaçlar hariç , ben raporsuz olduğum için 48.200 ödedimYani devlet destekli mi olucak devlet destekli olursa biraz fiyat aşagıya çekiliyor
Canım bu senin fiyatıyla mı söylüyorsun şu bayagı arttı fiyattlar bende Diyarbakır devlet hastanesinde sordum 65 bin raporsuz raporlu 38 bin ilaçlar hariçRaporlu olanlar 22bin küsür ödüyor hastaneye ilaçlar hariç , ben raporsuz olduğum için 48.200 ödedim
Bu yazdığım fiyatlar daha hala güncellenmemiş fiyatlarRaporlu olanlar 22bin küsür ödüyor hastaneye ilaçlar hariç , ben raporsuz olduğum için 48.200 ödedim