2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Doktora gidene kadar kendime uyguladigim tarife, getirden sipariş verdim hemen 5 paket evde bulunsun diye 😂😂
Ben bu sekilde 38 crpyi düşürdüm. Sıfır ilaç. Günde 1 büyük bardak portakal suyu icmemi istedi doktorum. Sabah kalkar kalkmaz ilik suya 1 yemek kasigi limon suyu karistirip iciyorum. Onun disinds her aksam yatmadan 1 diş sarimsagi hap gibi suyla yutarim.

Ben bu sekilde 38 crpyi düşürdüm. Sıfır ilaç. Günde 1 büyük bardak portakal suyu icmemi istedi doktorum. Sabah kalkar kalkmaz ilik suya 1 yemek kasigi limon suyu karistirip iciyorum. Onun disinds her aksam yatmadan 1 diş sarimsagi hap gibi suyla yutarim.
38 crp sadece dut kurusuyla mi düştü canım

Bizde birinci çocuk var birde onun okul masrafları fln diyince dayanmaya çalışıyorum ancak aynen dediğin gibi aşırı bukanti yaşıyorum öyle böyle değil afedersin çıkarıp gelip niseu yokmus gibi iş yapıyorum sürekli gorusmedeyim. Daha hamileliğin başında inanilmaz yoruldum.
Allah yardımcın olsun canım benim ya 🙏🙏 benim ilk bebek olacak yaşım 35 doymak istedim biraz da hem hamileliğe hem çocuğuma. İkinci çocuk için geç kaldım çünkü biraz o yüzden de gözümü kapattım valla iş konusunda.

Progestan verdi diye ben ne oluyor diye korktum ondan sanada sorayim bir dedim tesekkur ederim canim ❤️🙏
Her lekelenmede mutlaka progestan veriyorlar canım önlem amaçlı. Ben de ultrasında her şey normal gerekirken sebebi belli olmayan lekelenme olmuştu direkt progestan başlamışlardı takılma buna

Kuzum bebiş biraz önden gidiyor gelisimi ayrıntılı ultrasona 4 hafta sonra gireceğim o yüzden. 14+5 dim bugün ama maşallah bacakları falan 16 hafta uyumlu çıktı. Kendisi de 15+2 çıktı. Doktor uzun olacak dedi bebek için. Eşim de bende kısa değiliz genetiktir belki. 😅😅14.2 mi çıktı ne boyu da yanlis hatırlamıyorsam. Benim gebelik öncesi sol yumurtaligimda büyük bir kistim vardi o da kaybolmuş gitmiş ona da sevindim takıyordum kafama. Doktorum sağolsun kafana bişi takılırsa gel hiç kendini stres yapma istediğin zaman bakalım bebeğe dedi. Ben hastalıktan cok kustum geçen hafta hep raporluydum inan. Biraz endişeliydim gittim gördüm rahatladım.
Maşallah çok sevindim canım darısı başımıza pazartesi kontrolümüz var 12+3 olacağız nasipse 🙏

Allah yardımcın olsun canım benim ya 🙏🙏 benim ilk bebek olacak yaşım 35 doymak istedim biraz da hem hamileliğe hem çocuğuma. İkinci çocuk için geç kaldım çünkü biraz o yüzden de gözümü kapattım valla iş konusunda.
Allah gönlünüze göre versin imkanlar el veriyorsa en iyisini yapmışsın vakit geri alinmiyor ve çok hızlı geçiyor 🌸

Ayyyyy gercekten gecmis olsun gecsin ve tekrari bir daha olmasin birseyin yoksada burda oktuklari siki tidan olur umursamamislar resmen cok uzuldum parayla illa halletmemiz lazim ne hale geldik Alanyaya tasin 😅
Alanya’nın neresindesin canım bende 2 yıla yakın bekarken orda kaldım çalıştım ☺️

EdaUl EdaUl canım kanda crp baktırdım 0-5 referans aralığı, benim crp 6.98
İdrarda da bakteri: nadir demişler bir de eritrosit 10-12 densite: 1,01-1,025 iken araya virgül koymayı unutmadiysalar 1030 çıkmış 🤔 bu değerlerle doktor antibiyotik yazmalı mi sence gideyim mi kontrol muayenesine
Crp sınırı yeni geçmiş bence antibiyotik için yüksek değil gerek yok gibi. Dansite yüksek olması suyu az içtiğinden idrar yoğun ya da sabah ilk idrarsa çok normal. Benim de öyle 1010 falan çıkıyor. Eritrosit gözlenmiş kanama görünüyor ama zaten onun için tedavini alıyorsun 😊

İkili tarama sonuçları kaç güne çıkar ki? 1 hafta dediler de bana 5 gün oldu arada bakıyorum yok hala. Çok merak ediyorum 😬

Kesi olayı biraz vücut yapısı egzersizler masajlar ebelerin ve doktorun yönlendirmeleriyle falan olmayabiliyor artık. İnstagramda cavide ebeyi takip ediyorum. Kesisiz doğuran bir sürü kadın var ama tabi tercih meselesi 🥰
Bende o ebelere özenerek ilk bebeğimi evde suda doğurdum kesi de olmadı çok güzeldi. İkinciyi de suda doğurcam bir aksilik olmazsa insaallah. Benim ebemde Şenay yazıcı ve ebe nesliydi.

Bende o ebelere özenerek ilk bebeğimi evde suda doğurdum kesi de olmadı çok güzeldi. İkinciyi de suda doğurcam bir aksilik olmazsa insaallah. Benim ebemde Şenay yazıcı ve ebe nesliydi.
Yaa ne güzel 🥰 ben de evde suya doğuma çok hevesleniyorum ama bir yandan da korkuyorum nasıl olur diye

Suda doğumu da hep merak etmişimdir 😅 Doğum konuşma araştırma aşamalarına gelemedim ben daha iyi bir ebe bulmamız gerekiyor doktorla da bitmiyor 🥲😰

Ay noldu kız hele bir dur nefes al şöyle derin derin. Rabbim bebislerimize sağlık versin bizlere öncelikli temennim bu. Sağında solunda ne varsa görmezden gel kuzum inan. Bende çok daralmış durumdayım çok hastaydım geçen hafta malum, bir de işimle ilgili sıkıntı çıktı 8 senelik işimden istifa ettim. Hiçbir şey benden de bebeğimden de ailemden de kıymetli değil çünkü. Ki sende öyle yazmışsın. Allah gönlüne ferahlık versin 🙏 olumlu düşünelim olumlu olsun her şey 🙏🙏
Olmuyor ya olmuyor valla tamam diyorum bugünde geçti diyorum yok ben hayatımda kayınvalidem kadar kötü biriyle karşılaşmadım gözümün önünde beni yarıştırıyor elaleme çocuğumu yaramaz yemek yemez diye anlatıyor evimde her ne halt oluyorsa etrafa yetiştiriyor anneme beni kötülüyor Allahtan annem alttan alan bir insan ya bıktım ya dün dünde kaldı unuttum diyorum bugün daha beterini yapıyor artık yoruldum ya valla bana yardım etsin diye eşim gel dedi geldi bana ne yatıyorsun diyor sen benim yemeğimi sevmiyorsun kalk pişir diyor 1 gün kalktım eşim bağırmasına rağmen Niye ayaktasın demesine rağmen kalktım akşamına yine kanamam oldu en sonunda anlattım eşime az önce bile 2 dk yatayım dedim gözüm açılmadı rahatsızım hala dönüp ne yatıyon çömüş gibi diyor hep benim dediklerime laf söyleme peşinde vallahi billahi dua eder oldum ya gelmesin Allahım artık diye dua eder oldum ya 2 gün kızına gitse kalsa diye dua eder oldum vallahi bıktırdı ya bıktırdı Allaha havale ediyorum artık ya

Herkesin hayatında dönem dönem kötü geçen zamanlar oluyor, sabret. Ben inanıyorum ki bu kötü günler geride kalıcak 2 çocuğunla beraber o hayat dolu haline geri dönüceksin canım. Dertleşmek istediğin her zaman burada seni dinlemeye hazırız, keşke elimizden başka bişeyler gelse de senin için yapabilsek
Teşekkür ederim Allah razı olsun anlatamıyorum kimseye artık bunaldım ya

Back
X