- 8 Mart 2019
- 2.773
- 3.719
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
- #29.921
Nefes alamiyorum sanki ya kaldi ki uyumak kisa kisa nefesler alabiliyorum var mi ayakta olan kızlar ses verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolapta soğuk ne varsa yemek icmek üzere kalkildiNefes alamiyorum sanki ya kaldi ki uyumak kisa kisa nefesler alabiliyorum var mi ayakta olan kızlar ses verin
Sorma yarim karpuzu goturdum bendeDolapta soğuk ne varsa yemek icmek üzere kalkildi![]()
Ben varım aynı durumdayım valla canımNefes alamiyorum sanki ya kaldi ki uyumak kisa kisa nefesler alabiliyorum var mi ayakta olan kızlar ses verin
Daha almadim bu hafta ücret dönüşü yapacaklar o zaman sorucam mutlaka atarim.Sorma yarim karpuzu goturdum bendeCnm ya sana birsey sorucam sen hani hastane liste veriyor demistin ya bana vermediler o listeden sen aldiysan bana gonderir misin
15 dk ile yirtarsan iyiDaha almadim bu hafta ücret dönüşü yapacaklar o zaman sorucam mutlaka atarim.
Önce karpuz yenildi simdi dondurmaya gecildi buzlu bi icecek yaparim. 15 dk çiş seansı ve inşallah kapanis![]()
Bana bugun vajina agrisi guncellemesi geldi. Bütün gün hastanedeyim. En son eve geldigimde koltuga oturdum kalkarken baya canim yandi. Alt tarafta cok baski var. Iyi ki valiz falan hazirlamisim valla tuvalete gitmeye takatim kalmadi. 1 civari terden sırılsıklam uyandım.15 dk ile yirtarsan iyiyarım saatte bir çise kalkma seansı başladı valla
![]()
Geçen hafta girdim ben en son yarın randevum var bir de 20-30 arası gibiydi hatırladığım geçen haftaBana bugun vajina agrisi guncellemesi geldi. Bütün gün hastanedeyim. En son eve geldigimde koltuga oturdum kalkarken baya canim yandi. Alt tarafta cok baski var. Iyi ki valiz falan hazirlamisim valla tuvalete gitmeye takatim kalmadi. 1 civari terden sırılsıklam uyandım.
Ya bu arada sizin nstde sanci kac cikiyo? 20-25 düşük dimi? Gecen hafta maksimum 5-10 çıkıyordu.
Niye gec yaptilar cnm sana donusu hastaneden aninda fiyat veriyorlar aslinda. Ay dondurma miDaha almadim bu hafta ücret dönüşü yapacaklar o zaman sorucam mutlaka atarim.
Önce karpuz yenildi simdi dondurmaya gecildi buzlu bi icecek yaparim. 15 dk çiş seansı ve inşallah kapanis![]()
Of diyaframima oturdu sanki valla nefes falan kalmadi. Doguncada agladiklari icin uyumucaz valla hohhgBen varım aynı durumdayım valla canım
Bebiş bir saattir aşırı hareketlendi baskı yapıyor aşağıya doğru, sancı gibi bir şey yok ama inanılmaz rahatsız. Doguracak miyim acabaOf diyaframima oturdu sanki valla nefes falan kalmadi. Doguncada agladiklari icin uyumucaz valla hohhg
Canım benim gümüş kapağım hastane odasında kayboldu. Perişan bi şekilde zıplaya zıplaya emzirdim dün. Akşam eşim yenisi getirdi krem sürüp gümüş kapakla kapatmaya başladım acım gittikçe hafifledi şuan emziriyorum canım çok az yandı. Kullanıyor musun bilmiyorum ama kesinlikle göğüs ucu kremi ve gümüş kapak diyorumBu arada göğüs ucu yarası ile ilgili önerisi olan var mı çok fenayım kızlar![]()
Benim en son böyle olduğunda kanlı akıntım gelmeye başladı canım doğurmadan bi önceki gece hadi inşallah diyelimBebiş bir saattir aşırı hareketlendi baskı yapıyor aşağıya doğru, sancı gibi bir şey yok ama inanılmaz rahatsız. Doguracak miyim acaba![]()
Ağrım da var sanki biraz ama düzensiz. Uyuyamadım. O değilde bebiş doğarsa kardeşimle aynı gün doğmuş olacakBenim en son böyle olduğunda kanlı akıntım gelmeye başladı canım doğurmadan bi önceki gece hadi inşallah diyelim![]()
Hayırlısı hadi bakalımAğrım da var sanki biraz ama düzensiz. Uyuyamadım. O değilde bebiş doğarsa kardeşimle aynı gün doğmuş olacak![]()
Bende gelen giden yok ama acayip rahatsız edici ağrımsi bir sey oldu hiç uyumadım desem yeri vallaKızlar benim de geceden beri pembe-kırmızı karışık bir akıntım var. Ebe de doktor da normaş dedi rahim ağzı yumuşamaya başladığı içinmiş. Arada bir de kasıklarıma adet ağrısı vuruyor. Bakalım ne kadar sürecek
Yavaş yavaş hazırlanıyorlar demekkiBende gelen giden yok ama acayip rahatsız edici ağrımsi bir sey oldu hiç uyumadım desem yeri valla