inşallah cok teşekkürlerinşallah değeriniz beklediğiniz gibi çıkar :)
7.gün 110kacıncı gunun bugun.ilk degerın kactı
yok yok bugun ilaç yazdıracaktım zaten o ara verdim. bir de meraktan tabi. normalse bir daha vermemOf çok heyecan doktora gidene kadar devam edecek misin kan vermeye?
Bende sabah verdim barkodun resmini cekmeyide unuttum
Sizin degerleriniz aynı gün olduğumuz için heyecanla bekliyorum bende güzel yukselislerBende sabah verdim barkodun resmini cekmeyide unuttumNe zaman cikar kim bilir
Siz ne zaman vereceksiniz pekiSizin degerleriniz aynı gün olduğumuz için heyecanla bekliyorum bende güzel yukselisler
Haber vermeyi unutma cok heycanli
Pazartesi verdim en son haftaya salıya randevu verdiler kan ver demedi ben de hiç vermeden dayanamam ama cuma falan veririm diye düşünüyorum çünkü cumartesi başka doktora gidebilirimSiz ne zaman vereceksiniz peki
Çok şükür çok güzel katladı 453 oldu bugün değerim 12. Gün 143 dü 14. Gün 453 16. Gün tekrar vericemOkuduklarima göre bana az gibi geldi de kan verdin mi inşallah değerlerimiz iki katına çıkar
Zaten normalde 9. Gün test yapın diyorlar embriyolarda 5 günlük toplamda 14 günlükler. 26 şubattan bugüne 9 gün olmuş biraz zor pozitifi yakalamanızKızlar 26 şubatta transfer oldum 5.gün 2 embriyo bugün 9 buçuk gibi kaset test yaptım negatif çıktı böyle olup pozitif gören var mı test günü 9 martta
kimyasal gebelik gibi görünüyor.Arkadaşlar bugün kan verdim 7. Gün 9 10.gun 49 12. Gün 52 çıktı. Sanırım olmadı
bu kadar sık Beta yaptırmanızı doktorunuz mu istedi yoksa siz kendiniz mi yaptırdınız? Ben iki kere yaptırdım cumartesi kontrole gideceğim.Çok şükür çok güzel katladı 453 oldu bugün değerim 12. Gün 143 dü 14. Gün 453 16. Gün tekrar vericem
Bence salıyı bekle ama yine kan ver gercekten dayanılmıyor çünkü. Banada bidaha verme dediler ama dayanamadim bugün verdik bakalim ne çıkacak barkodu alsaydim bakardim gece e nabiza gec düşüyorPazartesi verdim en son haftaya salıya randevu verdiler kan ver demedi ben de hiç vermeden dayanamam ama cuma falan veririm diye düşünüyorum çünkü cumartesi başka doktora gidebilirim
ay benim dr hiç aklıma gelmedi kiBende sabah verdim barkodun resmini cekmeyide unuttumNe zaman cikar kim bilir
12. Gün doktor istemişti ama ondan önce de ben kendim 2-3 kez verdim test pozitif çıkınca değer kaç çıkar diye verdim sonra artışa baktım ben kendim 12. Gün doktor istedi 14. Günde 16. Gün de vercem yani 2 gün sonrabu kadar sık Beta yaptırmanızı doktorunuz mu istedi yoksa siz kendiniz mi yaptırdınız? Ben iki kere yaptırdım cumartesi kontrole gideceğim.
Sonucunu gelecek seneye alırsınkızlar ben kan verdim sağlık ocağına. şimdi bekle de sonucu cıksın
Çok gec düşüyor yaa e nabiza pazartesi cikar dediler umarim öyle bisey olmazay benim dr hiç aklıma gelmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?