Ben de olmadi canim.. kizimda da olmamisti..Hiç leke veya kanaması olmadan gebeliği devam eden var mı acaba herkeste lekelenme oluyor neden acaba
Bana bulantı icin Prilam yazdı doktor canım. Ama henüz kullanmadımbende aynı düşünceleryarın doktora gıdecegım umarım bır ılac yazar
Yanında çubuk kraker bulundur birkaç tane canım. Cok zorlarsa Prilam diye bir ilaç verdi doktor bana mide bulantısı icin onu sor alBende bir kaç gündür bulantılar başladı canım, baya zorluyor beni. Hafta sonu iş yoktu yarın napcam düşündürüyor bayavarmı başka bulantısı olan
Benimde ara ara oluyoBende bir kaç gündür bulantılar başladı canım, baya zorluyor beni. Hafta sonu iş yoktu yarın napcam düşündürüyor bayavarmı başka bulantısı olan
Al benden de o kadarBende bir kaç gündür bulantılar başladı canım, baya zorluyor beni. Hafta sonu iş yoktu yarın napcam düşündürüyor bayavarmı başka bulantısı olan
Bende de basladi yavaş yavaş arada gelip yokluyor. Annem hamileliginde çok bulanti yaşamış 9 ay umarim anneme çekmem bu konuda
Bulantı yüzünden en sevdiğim yemek tatlıları bile yiyemiyorumKızlar benim de midem bulanıyor. Bulanınca çubuk krater yiyorum bastırın diye. Halsizlik de var ,çok çabuk yoruluyorum. En sevdiğim yemek bile hoş gelmiyor düşünmek bile istemiyorum yemekleri. Ayrıca normalde kola falan içmezdim canım fena kola istiyor
Bende hiç olmadı canım 7. HaftadayımHiç leke veya kanaması olmadan gebeliği devam eden var mı acaba herkeste lekelenme oluyor neden acaba
Ayy maşallahhBende hiç olmadı canım 7. Haftadayım
Bende direkt krakerle geçiştiriyorum, ama yemek görmek istemiyorum bendeKızlar benim de midem bulanıyor. Bulanınca çubuk krater yiyorum bastırın diye. Halsizlik de var ,çok çabuk yoruluyorum. En sevdiğim yemek bile hoş gelmiyor düşünmek bile istemiyorum yemekleri. Ayrıca normalde kola falan içmezdim canım fena kola istiyor
Senin de oluyorsa tamam canım normalde bulantım olmaz yazmıştın yaBenim de 2 gundur..uyandiktan sonra 4 5 saat bulaniyor..usuttum mu.hamilelikten mi.bilmiyorum.. su an yok mesela .
Bende aynıyım transferden beri sıfır tatlıBenimde ara ara oluyo
O kadar tatlı duskunu ben gözüm tatlı görmüyo cok acayip
Canım ben de doğal siklus hiç ilaç kullanmıyorum. Benim de belirtim yok. Ben de endişeleniyorum niye yok diyeAyy maşallahhben doğal siklusla transfer oldum hiç ilaç kullanmıyorum hiç belirtmde yok okuyunca herkeste bir şeyler var dedim bende niyeee yooook insan düşünüyor işte teşekkür ederim cevabınız için
Hepimizde tatlıdan uzaklaşma olmuş belirtiler aynıAl benden de o kadar
Bulantı yüzünden en sevdiğim yemek tatlıları bile yiyemiyorum
Bende de ilaç olarak sadece progestan fitil ve folik asit başka bişey yok canımAyy maşallahhben doğal siklusla transfer oldum hiç ilaç kullanmıyorum hiç belirtmde yok okuyunca herkeste bir şeyler var dedim bende niyeee yooook insan düşünüyor işte teşekkür ederim cevabınız için
Kuzum o mesajını görmedim ya da anımsamıyorum kusura bakma lütfenAslında yazmıştım canım sorum şuydu benim değerm düşük başladı sonra artarak gitti doktorda kese için gel kese var mı yok mu bakalım dedi. Şimdi beklemedeyim keseye gidene kadar beta değerim düşseydi adet görür müydüm? Yada kanama lekelenme aslında bunu sormak istemiştim
Yok kuzum önemli değilKuzum o mesajını görmedim ya da anımsamıyorum kusura bakma lütfen. Kimyasal olunca bir hafta içinde değer düşüyor ve adet zamanında genelde adet oluyorsun ama bu normal gebeliklerde , tüp bebekte kullanılan ilaçlar adeti öteliyor. Bel ağrın var mı? Göğüslerinde dolgunluk hafif hassasiyet yaşıyor musun? 4. Haftayı geçince bu belirtiler iyice baş gösteriyor genellikle
Ohhhh yalnız değilmişim çok sevindimmCanım ben de doğal siklus hiç ilaç kullanmıyorum. Benim de belirtim yok. Ben de endişeleniyorum niye yok diye
İçime su serpildi valla yaaaaBende de ilaç olarak sadece progestan fitil ve folik asit başka bişey yok canım
Teşekkürler evet ilaçlıGeçmiş olsun ilaçlı mı transfer olmuştunuz?
Bende yaaa niye herkes tatlidan uzaklasmisAl benden de o kadar
Bulantı yüzünden en sevdiğim yemek tatlıları bile yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?