Hakkımızda hayırlısı inşallah kaçıncı gün embriyosu sizin benim 3 ve taze transferBenimde salı günü belli olacak.
Bende de bugun oldu bende biraz korktum. Benimde kontrolüm cuma
Kahverengi olunca sorun olmadıgını soylediler hep ama yinede tedirgin oldum
Kan sulandırıcıyı kullanmasammı diye dusunuyorum bugün, pazar oldugu icin doktora da danışamıyorumMerhaba
İkimizde inşallah güzel haberler alalım. 2 adet 5. Gün embriyosu. Histereskopi oldum. Dondurulmuş embriyo transfer edildi.Hakkımızda hayırlısı inşallah kaçıncı gün embriyosu sizin benim 3 ve taze transfer
Clexane mı kullanıyosun? Ben hem coraspin hem cleaxe kullanıyorum ikisini de mi kessem bugun onuda bilmiyorum. Doktorun asistanına da ulasamıyorumMerhaba kızlar dün kan sulandırıcı iğne kullandıktan sonra bi kaç saat sonra ilk kez kanamam oldu çok yoğun da dıyemem az da diyemem hemen ilacı kesti doktor ama dayanamadm bebeğe bakmaya gittik ultrasonda kalp atışı da rahimdd güzel durumdaydı ama kanamam devam edıyo neden acaba dünden beri çok streslıym
Ben 5 gun kullanmıstımMerhaba! Kızlar prednol hap kullanan var mı? Varsa kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız doktorunuz birşey dedi mi
Kutunun biri bitmek üzere prednol daBen 5 gun kullanmıstım
Transferden onceki 5 gündü yanlıs hatırlamıyosam
Ama daha uzun süre kullanan da olabiliyor doktor talimatı onemli
Anladım güzel haberlere inşallahİkimizde inşallah güzel haberler alalım. 2 adet 5. Gün embriyosu. Histereskopi oldum. Dondurulmuş embriyo transfer edildi.
Doktor gun belirtmedi mi?Kutunun biri bitmek üzere prednol da
Enox ve corasprinClexane mı kullanıyosun? Ben hem coraspin hem cleaxe kullanıyorum ikisini de mi kessem bugun onuda bilmiyorum. Doktorun asistanına da ulasamıyorumbende stres oldum
Bas hemsireye ulastım coraspin kullanma dediEnox ve corasprin
Benı de aynı şekilde yolladılar birazdan yine gidicem hastaneyeBas hemsireye ulastım coraspin kullanma dedi
Yarın da kontrole cagıracaklar buyuk ihtimal, arayıp haber verecekler
Sık sık yasanan bi durum endişe etmeyin dedi ama yine de önlem amaclı kontrol edecekler sanırım
Hayır çarşamba gidicem bakalım ne derlerDoktor gun belirtmedi mi?
Acık mı bugunBenı de aynı şekilde yolladılar birazdan yine gidicem hastaneye
Doktorlar normal karşılıyor bebek iyi durumda ama kanama warAcık mı bugun
Hayırlı haberler insallah
Şimdi çoktık hastanedenDoktorlar normal karşılıyor bebek iyi durumda ama kanama war
bende alıyorum ama almaya devam edeceğim. yarın doktora gideceğim size de bilgi veririmBende de bugun oldu bende biraz korktum. Benimde kontrolüm cuma
Kahverengi olunca sorun olmadıgını soylediler hep ama yinede tedirgin oldum
Kan sulandırıcıyı kullanmasammı diye dusunuyorum bugün, pazar oldugu icin doktora da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?