Adet günüm geçti gözüküyor normalde yani bi aksilik olsa hisseder miyimİlaçları bıraktıktan sonra adet gününüzde normalde adet olunuyor
Daha önce vermiş miydiniz kanKızlar güzel haberlerle geldim çok şükür. Sonucum pozitif, değerim 873 geldiBugün 11. günümüz Rabbim devamını da hayırlı kılsın sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun.
Hayır ilk kez verdim. Test günüm bugündü.Daha önce vermiş miydiniz kan
Cok guzel deger canim..masallah..Allah kucagina almayi nasip etsinKızlar güzel haberlerle geldim çok şükür. Sonucum pozitif, değerim 873 geldiBugün 11. günümüz Rabbim devamını da hayırlı kılsın sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun.
Iyi haberlerle gel canim .artisi guzel olmustur insallahBugün 11 günüm 9. Gün kan vermiştim 64 çıkmıştı şimdi iki kat artmış mı çok endişeliyim kan vericem yarın da vercem yarın ki sonucu doktora adıcam dua edin kızlar benim için inşallah güzel bir sonuç çıkar
5.gün embriyosuKaçıncı gun embriyosu ?
Canım kanda olsa belki çıkardı da evde test için çok erken olmuş sanki. Yarın yine test yap istersen5.gün embriyosu
Nacizane size ve diğer arkdaşlara bir önerim var.Temmuz ayından beri Diyetisyen Fatma Kevser Kurnaz ile çalışıyorum.Benim Amh 0.02ydi. Bu seviyede yumurta bile zor gözüyordu. 2,5 ay üreme sağlığı geliştirici diyetten sonra 5 yumurtam toplandı 3 ü döllendi.Sonrasında transfer için rahim hazırlığı yaptık 4 ay kadar.Transferim gercekleşti 14 Şubatta tek embriyoyla ve gebeyim.Benim amh düşüklüğünden başka hiç bir problemim yoktu ama çok büyük bir etkiydi 0 yani. Sağlıklı beslenme programının benim üzerimde cok büyük etkisi oldu.Instagramda dyt.kevserkurnaz sayfasını inceleyin derim.8 aydır üreme sağlığı iyileştirmeseydik şükür şimdi gebelik beslenmesine geçtikÇok sevindim adınıza. Benmde tek embriyomdu rahimde hiç sıkıntım yoktu 8 hucreliydi çözdururken bizimde dönüş güzeldi. Embriyo glue yaptırmadık ama iki kere serum taktırdım. Amh 0.3 ama olmayınca olmuyormuş
Kaçıncı gun embriyosuydu ?11. Günüm 126 geldi sonucum neden bu kadar düşük anlamıyorum herkesin çok yüksek
Merhaba canim benimde kevser hanım 1 yıl kadar olacak benimde hiç aklımda yokken tüp bebek başladım ama kevser hanım ve önerileri mutlaka etkisi büyük ki kaliteli embriyolarim oldu halada devam ediyorum kendisi ile beta testim pozitif geldiNacizane size ve diğer arkdaşlara bir önerim var.Temmuz ayından beri Diyetisyen Fatma Kevser Kurnaz ile çalışıyorum.Benim Amh 0.02ydi. Bu seviyede yumurta bile zor gözüyordu. 2,5 ay üreme sağlığı geliştirici diyetten sonra 5 yumurtam toplandı 3 ü döllendi.Sonrasında transfer için rahim hazırlığı yaptık 4 ay kadar.Transferim gercekleşti 14 Şubatta tek embriyoyla ve gebeyim.Benim amh düşüklüğünden başka hiç bir problemim yoktu ama çok büyük bir etkiydi 0 yani. Sağlıklı beslenme programının benim üzerimde cok büyük etkisi oldu.Instagramda dyt.kevserkurnaz sayfasını inceleyin derim.8 aydır üreme sağlığı iyileştirmeseydik şükür şimdi gebelik beslenmesine geçtikHatta en son paylaşımı benim
evet evet yarın akşam tekrar yapmayı düşünüyorum bende biraz daha zaman tanımalıyımCanım kanda olsa belki çıkardı da evde test için çok erken olmuş sanki. Yarın yine test yap istersen
Tam 2 kati yukselmis bence umutsuz olma salı 200 kusur cikacak sonra perşembe 400 kusur öyle düşün geç tutunmus olabilir11. Günüm 126 geldi sonucum neden bu kadar düşük anlamıyorum herkesin çok yüksek
Ama artis iyi.. duzenli artis onemli canim11. Günüm 126 geldi sonucum neden bu kadar düşük anlamıyorum herkesin çok yüksek
Canım transfer tarihin 22 şubat mıydı?benim test günüm dündü negatif çıktım bu aradaGebe olan arkadaşları tebrik ederim ve dua beklerim bende Salı günü test yapacam taze transfer 3. Gün embriyosu oldum 8. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı umudum var ama hissi olarak oldu diye düşünüyorum gerisi rabbimin takdiri hamile arkadaşların genel belirtileri tuhaflıkları var mı test gününe kadar hissi olarak merak ettim
Cok sevindimMerhaba canim benimde kevser hanım 1 yıl kadar olacak benimde hiç aklımda yokken tüp bebek başladım ama kevser hanım ve önerileri mutlaka etkisi büyük ki kaliteli embriyolarim oldu halada devam ediyorum kendisi ile beta testim pozitif geldi
Progesteron 50 bide estrofem
Sağlık ocağından yazdırabilirsiniz veya tüp Bebek doktorunuz yazıcak tekrardan bazı ilaçlar eczaneden de direk alınıyor ben bir çoğunu uğraşmamak adına sağlık ocağımdaki doktor yazmadı çünkü direk eczaneden ilaç ismiyle aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?