Belli bir haftaya kadar tüp bebek doktorumuz ilgileniyor sanırımŞimdi benim doktorum zaten takip yapmıyor ben bu ilaçları ne zmn kadar kullanacağım nerden bileceksem
O da var dimiİsterseniz bi deneyin negatif cıkarsa cok moralinizi bozmayacaksanızz
Ne güzel bende farklı il olunca başka birine geçerim dedim ama işte doktor yok burda kalp atışına gideyim ki ilaçlar duzenlensinBelli bir haftaya kadar tüp bebek doktorumuz ilgileniyor sanırım
Nasıl kanamaKızlar kan sulandırıcı iğne kulaljırkwn kanama normal mi
Canım burada okuduğum kadarıyla söyleyeyim zamanla diğer kese kaybolabiliyormuş. Değerlerinde belliydi yüksekti canım zamanla biraz daha gelişir belki kese ama bu tarz okuduğum şeylerde sonradan o kesenin kaybolduğuyduKızlar eğer ikiz gebelik varsa iki kese de 5+0 da kesin görünür müydü. Doktor birini gördü ama diğerine burda bişey var ama kese mi değil mi emin değilim dedi
İğne yaptığın yerde kanama mı? Öyleyse biraz kanaması normal basen oluyor damara filan denk gelinceKızlar kan sulandırıcı iğne kulaljırkwn kanama normal mi
Sen nerede tedavi gördün nerede oturuyosun canimNe güzel bende farklı il olunca başka birine geçerim dedim ama işte doktor yok burda kalp atışına gideyim ki ilaçlar duzenlensin
MaşallahEvet ilk transferden sonra pozitifi gördüm tahminim şuan 6+3 hahtalık
Aktıf kanamaNasıl kanama
İnşallah öyle diyorlar benimde 10. Günüm lekelenmelerim var. Bekliyorum bendeBirde benim bir sorum olacak pazartesi transfer oldum yani o gün hariç 5. Günüm az önce açık kahve 2-3 nokta leke geldi yerleşiyor mudur
Yozgattayim kayseri gidip geliyorumSen nerede tedavi gördün nerede oturuyosun canim
Sonuç çıktı mı canım ?Kızlar günaydın herkese.Kan verdim acilde. Mesajimi gorenler dua edebilir mi.Bu 3. Transferimiz
5 haftadayım ve bendede lekelenme var. Korkuyorum. Bende gelen hafta çarşamba kontrolüm var.selam kizlar 6 hafta da ve kahverengi lekelenme olan var mi aranizda? normalde haftaya cuma günü randevum var doktorda, bu nedenle yarin bir görünüp danisayim diyorum?
selam kizlar 6 hafta da ve kahverengi lekelenme olan var mi aranizda? normalde haftaya cuma günü randevum var doktorda, bu nedenle yarin bir görünüp danisayim diyorum?
arkadaslae genel olarak kahverengi lekelenme korkulacak bir şey degil. aktıf kırmızı kanama degilse kendinizi bu kadar sıkıntıya koymayın. yine doktorunuzla görüşün ama sağlıklı gebeliklerde de bu oluyor5 haftadayım ve bendede lekelenme var. Korkuyorum. Bende gelen hafta çarşamba kontrolüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?