Bence çok iyi sonuçlar elde edeceksiniz sayıda gayet iyi tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah10. gün 173 12. Gün 246 yarın test vericem tekrardan,inşallah katlayarak yükselir.dün baya erken verdim testi cok iyi yükseliş bulmadı ki doktor bakalımm umutlar yarına
6. Gün 20Transfer sonrası 6.gün ama değer beni düşündürüyor korkuyorum iyi bi değer mi bilmiyorum
Valla ilk senden cesaret aldım zaten test yaptığında yorumlarını takip ediyordum. bende gerçekçi bir insanımdır ne olacaksa hemen neticelenmeli iyi yada kötü ama bu süreçte ilk deneyimim aynı şekilde olabilir miyim diye de defalarca sordum kendime sonra kabullendim yarın yapacağım ve negatifi görürsem değişen bir şey olamayacak beklemeye devam edeceğimzor canım çıkmama ihitmali yüksek bunu bile bile yap negatif görürsen moralini bozma hiç 3. gün cunku
Canım 8. Günden önce yapma çünkü 3.gün embriyosu geç çıkıyormuşBugün dayanamadım erken gebelik testi aldım, yarın sabah test yapmayı düşünüyorum3. Gün 2 adet taze embriyo transfer edildi yarın transferden sonraki 6. Günüm olacak. 5. Gün embriyoları çıkıyor ama bende de çıkar mı bilemiyorum
3-4 gündür inanılmaz mide yanması var bende de canım. Çok hafifte bulantı oluyor o daha belirginleşmedi.Kızlar benim midemde hem bulantı hem yanma gibi şeyler oluyor 5 gündür. Normal mi bu durum ,başına gelen var mı? Hamilelikle mi alakalı yoksa benim midemde mi sorun var
İki tane test aldım da çıkmazsa diğerinide 8. Gün yapayım diye bilemedim sabah uyandığımdaki cesaretimde şu anki gibi olursa yapacağımCanım 8. Günden önce yapma çünkü 3.gün embriyosu geç çıkıyormuş
evet kendini üzmeyeceksen hazırlıklı olarak yap o zaman inşallah güzel sonuc alırsın canım.Valla ilk senden cesaret aldım zaten test yaptığında yorumlarını takip ediyordum. bende gerçekçi bir insanımdır ne olacaksa hemen neticelenmeli iyi yada kötü ama bu süreçte ilk deneyimim aynı şekilde olabilir miyim diye de defalarca sordum kendime sonra kabullendim yarın yapacağım ve negatifi görürsem değişen bir şey olamayacak beklemeye devam edeceğim
İnşallah ilerler canm ama düşük çok unutlanma genedePozitiffffffDeğerim 20 düşük ama inşallah katlanarak ilerler.
Başka embriyom yok 2 tane vardı 6 . Gün 5AA ikisnide transfer oldm kimyasal oldu tekrar basliycmGerideki embriyoların nasıl canım kaçıncı gün kaliteleri nasıl
Kontrole gittim hemen , sorun yokmuş yerleşmeden olabilir dedi inşallah devam etmez çok korktumAgrin var mi. Lekelenme kahverengi ise korkmayin diyorlar..ben yasamadik ama.dra yine de bildir.
Allah güç kuvvet ve sabır versin arkadaşımBaşka embriyom yok 2 tane vardı 6 . Gün 5AA ikisnide transfer oldm kimyasal oldu tekrar basliycm
Hadi hayırlısı inşallah 2.si sağlıklı olurBaşka embriyom yok 2 tane vardı 6 . Gün 5AA ikisnide transfer oldm kimyasal oldu tekrar basliycm
AminBence çok iyi sonuçlar elde edeceksiniz sayıda gayet iyi tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah tüm pozitif olanların değerleri katlanarak sağlıkla ilerlerMaşallah sağlıkla ilerler inşallah
Novaart tüp bebek merkeziHadi hayırlısı inşallah 2.si sağlıklı olursıfırdan başlamayı ben daha göze alamıyorum, nerede tedavi olmuştun
Pek umutlanma cnm bnmde öyleydi düştüArkadaşlar sabah testim silik çizgi çıkınca test yaptırdım. 8. Günüm ve 17.6 çıkmış. Çok üzüldüm yani burda okuduklarıma göre çok çok düşük.. Bu değer artar mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?