gecmiş olsun canım cok uzuldum hayırlısı böyleymiş asla vazgecme. inşallah bir gün nasip olurSonucum negatif güncelleyebilirsiniz. Pozitif müjdesini alanlara sağlıklı doğumlar dilerimBenim gibi olanlara da sabırlar.
Banada geçmedi günler ayni ye ic yat iş yapmak istyrm kalkip yapamiyrm daIki gün kalmış ne güzel. Bana vakit geçmiyor
Kaçıncı günkızlar benim kasık agrım var baya adet başlangıcı gibiiyi mi kötü mü alakasız mı bilemedim
19 şubatta transfer oldum 5. gün embriyoKaçıncı gün
İnşallah sizinki kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi benimki 5 gün 4aaAynı gün olmuşuz canıminşallah tutar bebislerimiz
İnşallah sizinki kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi benimki 5 gün 4a
Yo aynı 12 gun ama ıdrar testım negatıf hep5. Gün embriyosu transfer olanlar , doktorunuz size kaç gün sonra test yapmanızı söyledi ? Bana 12 gün dendi çok değil mi ?
Olmaz canim Allahin izniyle artik yapma ama hcg .Yok canım yaa beni direk kalp atışına çağırdılar sanırım 2 marta randevu vermişlerdi. Bekleyemedim bi yapayım dedim süre çok uzun oluncainşallah bir sıkıntı olmaz
Kacinci gunun. Iki gun araylami yapildi hepsiHadi gözünüz aydın hayırlı olsun benimde 3.kan testim 1931 çıktı diğerleri 122-488 di nasıl sizce
Üzülme diyecegim ama boş biliyorum inşallah en kısa zamanda bebeğini alırsın kucagınaSonucum negatif güncelleyebilirsiniz. Pozitif müjdesini alanlara sağlıklı doğumlar dilerimBenim gibi olanlara da sabırlar.
5. Gun 2 embriyo transfer edildi. 10. Gün test vereceğim. 12 cokmus . Burda 8.gün bile pozitif sonuç alanlar var .5. Gün embriyosu transfer olanlar , doktorunuz size kaç gün sonra test yapmanızı söyledi ? Bana 12 gün dendi çok değil mi ?
Bndede 2 ci gün ve 5 6 ci günler âdet olcm gibi oldu şimdi bisy yok19 şubatta transfer oldum 5. gün embriyo
Bnm 6. gün embriyo 10 gün dediler5. Gun 2 embriyo transfer edildi. 10. Gün test vereceğim. 12 cokmus . Burda 8.gün bile pozitif sonuç alanlar var .
Ya sormayın nasıl bekleyeceğim 4 martı bilmiyorum5. Gun 2 embriyo transfer edildi. 10. Gün test vereceğim. 12 cokmus . Burda 8.gün bile pozitif sonuç alanlar var .
Ben idrar değil kan yapacağım nasipse sizde bi kan verin idrara güven olmazYo aynı 12 gun ama ıdrar testım negatıf hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?