- 14 Şubat 2021
- 8.421
- 22.471
- 298
Beklemek zor oluyor ama erkenden üzülmemek adına test gününü beklemek en iyisiİnşAllah Allahım tez zamanda hayırlısıyla nasıp etsın ben dr aradım negatıfı gorunce oda nıye yapıp kendını uzuyosun erken dedı kan testını bekle dedıama ne mümkün beklemek
Hocam 10.gün 58 düşük demediler mi ? Nasıl ilerledi biraz anlatırmısınız lütfen çok stresliyim çok üzülüyorum biraz ümit olsun banaHiç bir fikrim yok canım ne desem yalan olur ben o gece hiç yatamadım yanma hissinden hatta hemşireye yazdım enfeksiyon olabilir deyince hastaneye gittim temizdi 10cu gün dayanamayıp kan vermiştim 58 değerle öğrenmiştim
Yok canım yaa beni direk kalp atışına çağırdılar sanırım 2 marta randevu vermişlerdi. Bekleyemedim bi yapayım dedim süre çok uzun oluncaBen de senin gibi yorumladim canim. 10binden buyuk demek diye..
Masallah yaaa. Sen de kese gormedin daha dimi
Sana mesaj atamıyorum canım bişey soracaktımTransfer ilk günü sayılmaz!
tabi kiii seninle de paylaşacagım inşallah güzel haber vermek nasip olurÜzülüyorsun canım umut bizim için bi mucize ve emeklerimiz bizim yoldaşımızama yapmak istersen sen bilirsin inşallah yüzün güler bu sefer yaparsan beni de etiket yap meraktan ölürüm
Sen yaptınmıEvet banada asla yapmiyrsn bize geliyrsn dedilerdi
İnşAllah testim olumlu olur mucizemi bende derımBeklemek zor oluyor ama erkenden üzülmemek adına test gününü beklemek en iyisi
Merhaba canım ben 10cu gün (08.12.2023) 58.97 ile öğrendim erken olduğu için kabul etmediler 12.ci gün kan verme günümdü o gün (10.12.2023)122,72 ile öğrendim dört gün sonra yine kan ver dediler (14.12.2023)1054,35 ile devam ettim iki gün sonra yine verdim (16.12.2023)2915 ile son buldu kan verme sürecim şuan 14+4deyimHocam 10.gün 58 düşük demediler mi ? Nasıl ilerledi biraz anlatırmısınız lütfen çok stresliyim çok üzülüyorum biraz ümit olsun bana
3.gün embriyosumuydu hocam…cevabınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsunMerhaba canım ben 10cu gün (08.12.2023) 58.97 ile öğrendim erken olduğu için kabul etmediler 12.ci gün kan verme günümdü o gün (10.12.2023)122,72 ile öğrendim dört gün sonra yine kan ver dediler (14.12.2023)1054,35 ile devam ettim iki gün sonra yine verdim (16.12.2023)2915 ile son buldu kan verme sürecim şuan 14+4deyim
Hadi gözünüz aydın hayırlı olsun benimde 3.kan testim 1931 çıktı diğerleri 122-488 di nasıl sizceMerhaba kızlar çok şükür 3. Kan testi çıktı
Transfer 5 şubat 5. Gün çift embriyo
1.test 9. Gün sonuç: 160
2.test 12. Gün sonuç: 420
3.test 15. Gün sonuç: 1494
Dualarım sizlerle
Kız hocam ne töbe töbe kardeşim kafi3.gün embriyosumuydu hocam…cevabınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Aynı gün olmuşuz canımKızlar yarım saat sonra transferim yapılcak çok heycanlıyım dua edin benim için
Yok ben maşallah cok sakin bekliyrm korkudan yapmadmda zaten cumartesiye ne kaldi ki diyrmSen yaptınmı
Bencede bekle benımde kan yestım pazar ertesıYok ben maşallah cok sakin bekliyrm korkudan yapmadmda zaten cumartesiye ne kaldi ki diyrm
Allah razı olsun yüreğime su serptiniz inşAllahKız hocam ne töbe töbe kardeşim kafi5.ci gün çift embriyo idi ama tek tutundu
Ben 19 şubatta transfer oldum doktorum 29 şubatta test ver dedi. İlk gün sayılmıyor galibaİlk günü sayiyormuyz ya bn 8 diyrm 9 cu gündemiym 2 ci gün bel agrim kasik agrim vardi sonra 6 ci gün oldu smdi hic bisy yok
Amin amin amin 2019dan beri bu süreç içerisinde olup ne zaman nasip olacağını bilmeden ilerledim hep şimdi hamd olsun diye biliyorum inşallah sizlerinde yolları uzamadan kavuşursunuzAllah razı olsun yüreğime su serptiniz inşAllahRabbim bizleri feraha çıkarsın isteyen bütün kardeşlerimi beni de inşAllah
Bende 14 oldum 24 kan dendiBen 19 şubatta transfer oldum doktorum 29 şubatta test ver dedi. İlk gün sayılmıyor galiba
Iki gün kalmış ne güzel. Bana vakit geçmiyorBende 14 oldum 24 kan dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?